Gmail -teeman tai taustakuvan muuttaminen tai mukauttaminen Omien valokuvien avulla

Ihmisellä on aina ollut tarve pitää yhteyttä läheisiinsä tai työtovereihinsa ja lähettää kirjeitä, postikorttien tai tiedostojen liittyminen ei kestä kauan teknologian maailmaan kiitos Gmailiin.

Haluaisitko tietää Miten muokata Y muuttaa Gmail -sähköpostisi taustakuva? Katso, miten se tehdään tässä viestissä.

"Syntymän myötä"Sähköpostit"Tai"sähköpostit”Tätä viestintää on yksinkertaistettu rajusti.

Nyt olemme vain muutaman napsautuksen päässä siitä, että läheisillemme tiedotamme kaikesta, mitä meille on tapahtunut päivän aikana. Kuten voimme ottaa yhteyttä asiakkaisiimme, kollegoihimme tai pomoihimme vain avaa postimme ja aloita kirjoittaminen.

Näiden palvelujen ansiosta yhä useammat käyttäjät osallistuvat tietokoneajan joukkoihin. Samalla tavalla monet näistä he viettävät tunteja sähköpostitilinsä sisällä.

Mitä muuta Googlen kaltainen sähköpostiyritys voi tehdä kirkastaa käyttäjiesi näkemystä?

Näin syntyy vallan vaihtoehto muokata käyttöliittymäämme kuviin tai väreihin, joista pidämme eniten. Vain muutaman vaiheen ja tämän lyhyen oppaan avulla voit myös nauttia postilaatikostasi haluamillasi väreillä ja taustakuvilla.

Indeksi
 1. Kuinka vaihtaa Gmail -sähköpostisi taustakuva?
 2. Lisää valokuvia Gmailin taustaan
 3. Kuinka lisätä henkilökohtainen taustakuva Gmailiin?
  1. Vaihe 1
  2. Vaihe 2
  3. Vaihe 3
  4. Vaihe 4

Kuinka vaihtaa Gmail -sähköpostisi taustakuva?

Ensinnäkin, jotta muokata taustakuvaa tai "Teemaa" Gmail -tililtäsi, sinulla on oltava käyttänyt Gmail -sähköpostiasija kirjoita sitten aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasanat.

Kun olet syöttänyt tietosi, sähköpostipalvelu ohjaa sinut postilaatikkoosi, jossa voit tarkastella sinulle lähetettyjä sähköpostiviestejä. Alla tästä viestiruudusta aiomme sijoittaa uuden mallin tai taustakuvaksi.

Sijaitsee edellä mainitussa näytössä, näet sen oikeassa yläkulmassa, rataskuvake tulee näkyviin (jos rataskuvake ei tule näkyviin, käyttäjäkuvasi tulee näkyviin).

Siellä sinun on napsautettava sitä, tämä näyttää pienen luettelon vaihtoehdoista, ennen kuin meidän on napsautettava vaihtoehtoa, joka sanoo: "Sähköpostin määritykset”.

Kun olemme Gmail -tilimme määritysvalikossa, Meidän on siirryttävä "Aiheet" -osioon.

Näin teemme sinut näytölle, jossa on useita esteettisiä ominaisuuksia, joita voimme muuttaa sähköpostistamme, sekä käyttöliittymän väri että vastaanotettujen viestien alla näkyvä kuva.

Me voimme kokeile Googlen eri vaihtoehtoja tarjoaa meille valitsemalla ne ja napsauttamalla "Hyväksy" tai "Tallenna" -painiketta näytön oikeassa alakulmassa.

Tässä vaiheessa voimme palata vastaanotettujen sähköpostiviestien postilaatikkoon tarkkaile siihen tehtyjä graafisia muutoksia.

Jos emme pidä käyttöliittymän ulkoasusta, meidän on vain toistettava sama menettely ja valitse toinen aihe kunnes löydämme sen, jonka kanssa tunnemme olomme mukavaksi.

Lisää valokuvia Gmailin taustaan

Jos käytät yhtä paljon aikaa Gmail -ikkunan ollessa auki kuin minä (kiitos, Useat postilaatikot -ominaisuus!), Luultavasti oletat, että oletusteema on melko tylsä.

Ja vaikka käytät yhtä monista käytettävissä olevista mukautetuista teemoista, saatat haluta jotain muuta. Hyviä uutisia kaikille! Voit käyttää a valokuva verkosta tai omalta tietokoneeltasi taustakuvana, aivan kuten tietokoneen työpöydällä.

Omnibar Kromi (tai osoitepalkki) integroidulla Google Instant -haulla on kaikki mitä tarvitsen. Joka tapauksessa pointti on, että olet taustakuvat antavat palveluille yksilöllisen tunnelmankoska ne on suunniteltu yksinomaan meille.

Teemat Gmail he tekivät myös kunnollista työtä, tarjoaa paljon hienoja teemoja jota voitaisiin käyttää eroon yksitoikkoisesta mustavalkoisesta taustasta.

Mutta kun uusin integrointi kykyyn käyttää mukautettua taustaa teemoina, olet ottanut sen luokkaan ja voit nyt aseta haluamasi kuva taustaksi Gmail.

Kuinka lisätä henkilökohtainen taustakuva Gmailiin?

Vaihe 1

 • Avaa Gmail ja avaa avattava valikko napsauttamalla rataspainiketta valitse Aiheet.

Vaihe 2

 • Kohteen kokoonpanossaa, vieritä alas mukautettujen teemojen osioon löytääksesi vaaleat ja tummat vaihtoehdot.
 • Valitse se, josta pidät eniten avataksesi kuvanvalintaruudun.

Vaihe 3

 • Sinä pystyt käytä julkisia valokuvia eri käyttäjiltä Picasa.
 • Jos haluat käyttää valokuvaa verkosta, voit liitä suora url käytettäväksi.
 • Jos valokuva, jota haluat käyttää, on omassasi kiintolevylle, voit ladata sen sieltä.

Vaihe 4

 1. vaalea ja tumma vaihtoehto sillä ei ole mitään tekemistä kuvien kanssa.
 2. Yksinkertaisesti vaihtaa painikkeiden väriä, kuten rataskuvakkeen painiketta, valkoiseksi tai harmaaksi väriin valokuvan mukana.
 3. Seuraavan kerran, kun haluat vaihtaa valokuvan, napsauta linkkiä Vaihda taustakuvaa teemaikkunassa.
 4. Siirry Gmail -tiliisi Chromessa tai muussa työpöytäselaimessa.
 5. Napsauta rataskuvaketta avataksesi avattavan valikon oikeassa yläkulmassa.
 6. Napsauta sitten vaihtoehtoa "Aiheet".
 7. Välilehden ikkuna näyttää paljon taustat ja väriyhdistelmät joita voit käyttää Gmailin kanssa verkossa.
 8. Jos pidät joitakin niistä, joita he näyttävät sinulle.
 9. klikkaus missään niistä soveltaa niitä automaattisesti.
 10. Jos haluat lisää vaihtoehtoja, Napsauta painiketta "Minun kuvani"ikkunan oikeassa alakulmassa.
 11. He antavat sinulle a näkymä monista valokuvista Googlen eri puolilta maailmaa:
 • Google Drivessa olevat asiat, mitä lähetit muille Hangouts -käyttäjille, ja jatkamme.
 • Voit valita minkä tahansa näistä tai clataa kuva tai liitä kuva URL -osoitteesta yllä olevien välilehtien vaihtoehdoilla.
 • Ihannetapauksessa tämän kuvan pitäisi olla yhtä suuri (tai suurempana) resoluutiolla tietokoneessa, jolla tavallisesti käytät Gmailia.
 • Mutta käyttöliittymä hyväksyy kaiken kokoisia kuvia.
 • Klikkaa "valitse valokuva tietokoneeltasi”Selaa sitten tiedostoa, jota haluat käyttää.
 • Kuvan lataamisen jälkeen sinulla on oma Gmail -teema henkilökohtainen.
 • saattaa toista tämä prosessi niin usein kuin haluat, käyttämällä yleisimpiä kuvamuotoja.

Toistaiseksi nämä ovat käytännöllisimpiä tapoja muuttaa Gmailin taustaa. Ne ovat yksinkertaisia ​​ratkaisuja, mutta saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja kotoisaksi.

Pelkkä tosiasia, että tarkastelemme kaunista perhekuvaa (tai jotain muuta, josta pidät paljon), kun avaamme Gmailimme, voi heti piristää sitä hetkeä ja tehdä työilmapiirimme on suotuisampi.

Sitten,mitä mieltä olet uudesta integraatiosta?? No, jos kysyisit minulta, se on mielestäni aika hieno ominaisuus, mutta tiedätkö, mikä voi tehdä siitä vielä paremman? Mahdollisuus kiertää valokuvasarjoja säännöllisin väliajoin.

Oletko voinut muuttaa tai muokata Gmailin teemaa tai taustakuvaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up