Kuinka tyhjentää kaikki "Levyä ei ole poistettu oikein" -ilmoitukset automaattisesti

MacOS-käyttöjärjestelmä on suunniteltu intuitiiviseksi ja huomaamattomaksi, mutta siitä voi tulla täysin päinvastainen ulkoisia tallennuslaitteita käsiteltäessä. Jos sinulla on tapana irrottaa ulkoinen tallennuslaitteesi irrottamatta sitä ensin manuaalisesti tai jos laite on liitetty Maciin USB-keskittimen kautta, joka ei anna tarpeeksi virtaa, saat todennäköisesti useita levynpoistoilmoituksia. Lue, kuinka voit tyhjentää kaikki "levyä ei ole poistettu oikein" -ilmoitukset yhdellä kertaa ja estää niiden ilmestymisen uudelleen.

Miksi "Levyä ei ole poistettu oikein" -ilmoitukset tulevat näkyviin?

"Levyä ei ole poistettu oikein" -ilmoitukset ovat macOS:n tapa varoittaa, että tallennuslaite on irrotettu ilman, että sitä on irrotettu kunnolla. Tämä on suojamekanismi, joka on tarkoitettu estämään tietojen vioittuminen tai katoaminen. Yleensä nämä viestit tulevat näkyviin, koska käyttäjät laiminlyövät Finderin poistopainikkeen napsautuksen ennen USB-kaapelin fyysistä irrottamista tai USB-muistitikun irrottamista.

Toinen vähemmän ilmeinen syy näihin ilmoituksiin on kuitenkin USB-keskittimen käyttö, erityisesti sellainen, joka ei syötä virtaa itsenäisesti. Tällaisissa asetuksissa, kun Mac siirtyy lepotilaan, keskittimen kautta liitetyt tallennuslaitteet menettävät virran ja "poistavat" itse itsensä. Kun Mac herättää, asema yrittää muodostaa yhteyden uudelleen, mikä usein johtaa siihen, että järjestelmä tuottaa "Levyä ei työnnetty oikein" -ilmoituksen virtakatkoksen ja sitä seuranneen uudelleenyhteyden viiveen vuoksi.

Syystä riippumatta näiden ilmoitusten aiheuttama työnkulkusi häiriintyminen voi olla ärsyttävää. Voit olla varma, että Mac-käyttäjät voivat tyhjentää kaikki "levyä ei poistettu" -ilmoitukset.

Tyhjennä kaikki "Levyä ei ole poistettu oikein" -ilmoitukset yhdellä kertaa

Sulje-painikkeen napsauttaminen jokaisessa "Levyä ei ole poistettu oikein" -ilmoituksessa voi olla tylsää. Onneksi on olemassa nopeampi tapa päästä niistä eroon. Ratkaisu on Terminal-sovelluksessa. Voit käyttää sitä suorittamaan komennon, joka tyhjentää kaikki ilmoitukset yhdellä kertaa.

Aloita avaamalla Terminaali, joka sijaitsee Sovellukset-kansion Apuohjelmat-alikansiossa. Kirjoita Terminal-sovellukseen komento killall NotificationCenter ja paina Enter sulkeaksesi kaikki ilmoitukset Macissasi.

Jos komento ei toimi, kokeile pkill NotificationCenteriä, joka tekee suunnilleen saman asian, mutta hieman eri tavalla.

Vältä tulevat "Levyä ei työnnetty kunnolla ulos" -ilmoituksia

Välttääksesi tulevat "Levyä ei ole poistettu oikein" -ilmoitukset poistamalla asemat aina kunnolla ennen niiden fyysistä irrottamista. Tämä tehdään yksinkertaisesti napsauttamalla Poistopainike aseman nimen vieressä Finderissa.

Niille, jotka usein unohtavat poistaa asemansa tai pitävät prosessia hankalana, on kätevä ratkaisu: Poistaa. Tämä kolmannen osapuolen sovellus on suunniteltu automatisoimaan ulkoisten levyjen poistaminen ja uudelleenasennus, mikä estää "Levyä ei poistettu kunnolla" -ilmoituksia näkymästä sen jälkeen, kun Mac herää lepotilasta.

Kun Ejectify on asennettu Maciin, se ottaa virran irrottamalla ulkoiset levyt automaattisesti järjestelmän siirtyessä lepotilaan ja asentamalla ne sitten takaisin, kun tietokone herää. Voit rakentaa sen itse käyttämällä Xcode siitä GitHub-isännöimä lähdekoodi ilmaiseksi tai nappaa valmis rakennus vain muutamalla dollarilla.

Käyttämällä päätekomentoja tai työkaluja, kuten Ejectify, voit tyhjentää kaikki "levyä ei ole poistettu oikein" -ilmoitukset ja jopa estää niiden ilmestymisen uudelleen, jolloin voit keskittyä tuottavuuteen. Niitä hetkiä varten, kun Macisi lakkaa reagoimasta tai tietyt sovellukset jumiutuvat, kattava oppaamme reagoimattomien sovellusten ja järjestelmän jumiutumien korjaamiseen tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja Macin pitämiseen sujuvasti.

Kaikki kuvat: David Morelo.

Indeksi
  1. Miksi "Levyä ei ole poistettu oikein" -ilmoitukset tulevat näkyviin?
  2. Tyhjennä kaikki "Levyä ei ole poistettu oikein" -ilmoitukset yhdellä kertaa
  3. Vältä tulevat "Levyä ei työnnetty kunnolla ulos" -ilmoituksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up