Sovellus reaaliaikaisiin jalkapallotuloksiin, uutisiin ja ilmoituksiin

Otteluiden seuraaminen reaaliajassa, parhaat sovellukset nähdäksesi jalkapallotulokset Serie A:ssa, Serie B:ssä, mestaruuskilpailuissa ja cupeissa

Jos olemme jalkapallofanit ja haluamme tarkistaa, voittavatko lipsahdukset tai vedot, meidän on käytettävä niitä sovelluksia nopealla tulospäivityksellämukautettava ilmoitusjärjestelmä, mahdollisuus lisätä kunkin ottelun alle pelattu ennuste (todella välttämätön toiminto) ja kaikkien suunniteltujen urheilutapahtumien laaja kattavuus.

Tässä oppaassa olemme koonneet parhaat sivustoja ja sovelluksia seurataksesi otteluita reaaliajassa ja tarkista tulos. Halusimme raportoida ensin sovelluksia, joissa on olennaisia ​​ominaisuuksia vedonlyönnin ja nopeiden tulosten ystävillesuosittelee vain markkinoiden parasta.

1) Kaikki tavoitteet

Yksi parhaista sovelluksista, joita voimme käyttää otteluiden tulosten ja vedonlyönnin ja vedonlyöntikuponkien seuraamiseen Kaikki maalitsaatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

Sovelluksella on erinomainen kattavuus kaikista mestaruuskilpailuista ja siinä on melko nopea reaaliaikainen ilmoitusjärjestelmä, mutta sen vahvuus on epäilemättä ilmoitusjärjestelmä henkilökohtaisilla huomautuksillajolla on mahdollista syöttää seurattavan ottelun ennuste ja seurata sen etenemistä reaaliajassa kaikkien seurattavien otteluiden osalta (painamalla kellon muotoista kuvaketta ylhäällä oikealla tapahtuman avaamisen jälkeen ja käyttämällä ala Muistiinpanoni).

Jokaisen, joka haluaa käyttää tätä palvelua tietokoneelta, täytyy vain avata suosikkiverkkoselain ja avata se All Goals -sivusto.

Erottamaton kumppani vedonlyöjille ja haluaa tarkistaa vetokupongin tai vedon etenemisen ilman, että hänen tarvitsee pitää kuittia käsillä.

2) Live Flash-tulos

Toinen mielenkiintoinen sovellus saada reaaliaikaisia ​​tuloksia, ottelutilastoja, kertoimia ja tietoja saada vinkkejä pelaamiseen liittyvistä vedoista (ottelun matemaattisten tietojen analysoinnin kautta) on Live Flash-tulosladattavissa Android ja varten iPhone/iPad.

Tämä sovellus sisältää kaikki mestaruuskilpailut ja kupit, joten voit seurata mitä tahansa jalkapalloon liittyvää urheilutapahtumaa. Tietoa lomakkeesta ja pelaavien joukkueiden välisistä vertailuista on erittäin hyödyllistä, joten voit seurata hyödyllistä tietoa ottelun etenemisestä.

Live-pelien päivitysnopeus on erittäin hyvä, kuten myös suosikkipelien valintajärjestelmä, joten voit vastaanottaa vain päivityksiä niistä. Ne, jotka haluavat seurata otteluita tietokoneelta, voivat myös käyttää sivustoa Diretta.it.

3) SofaScore

Toinen erittäin kelvollinen sovellus otteluiden tulosten tarkistamiseen reaaliajassa on SofaScoresaatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

Pikahälytysjärjestelmän kautta voimme seurata meitä kiinnostavia tapahtumia tai löytää etsimämme tapahtuman (mutta myös joukkueen tai tietyn pelaajan) yläreunan hakupalkin avulla.

Suosituimpia ominaisuuksia löydämme sosiaalisen median seurantajotta me voimme nähdä tehdyt maalit sekuntien sisällä niiden tekemisestä ilman, että sinun tarvitsee katsoa koko tapahtumaa suorana (avaa vain Mediaistunto jokaisesta tapahtumasta).

Päivitysnopeus on erinomainen ja sekä kalenterin läsnäolo että Odds in drop -näyttö ovat erittäin hyvät, missä näkyvät urheiluvedonlyöntikertoimien voimakkaasta laskusta kärsineet ennusteet.

Ne, jotka haluavat käyttää palvelua tietokoneelta, voivat käyttää SofaScore-sivusto mistä tahansa selaimesta.

4) Futbol24

Sovellus, jolla on nopein päivitysnopeus, on ehdottomasti Futbol24ladattavissa Android ja varten iPhone mutta ei saatavilla iPadissa (voimme aina käynnistää sivuston Safarista luvun lopussa olevan linkin avulla).

Tämä sovellus näyttää live-tapahtumat kaikista pelatuista jalkapallomestaruuskilpailuista, jopa vähemmän tunnetuista liigoista ja kansoista; Tämän sivuston ei pitäisi puuttua hyvän vedonlyöjän suosikeista, koska se seuraa myös erittäin harvinaisia ​​tai amatööritapahtumia, joita on vaikea saada muilla sovelluksilla.

Selkeä ilmoitusääni (jokainen hyvä vedonlyöjä tuntee) kuuluu, kun yksi tai useampi tapahtuma näkyy erillisessä ikkunassa, jotta voidaan seurata ottelun etenemistä reaaliajassa (ilmoituksen keskimääräinen odotusaika 2 sekuntia tapahtumasta ).

Mahdollisuus merkitä vain meitä kiinnostavat ottelut on erinomainen, poistaen Live-osiosta kaikki ne, joista emme aio saada ilmoituksia.

Hänen vauhtinsa on usein myös hänen akilleen kantapäänsä: hän on niin nopea raportoimaan, että usein (etenkin alasarjoissa) joudutaan korjaamaan saatua tulosta (ei hyväksytty maali, paitsio, VAR jne.) sekunteja tai minuutteja raportin jälkeen.

Palvelu on käytettävissä myös PC:ltä ja iPadilta millä tahansa selaimella (Chrome PC:llä tai Safari iPadilla) ja sivuston käynnistäminen Futbol24.

5) Livescore.com

Yksi parhaista sovelluksista tilastojen tarkistamiseen ja reaaliaikaisten tulosten saamiseen Livescore.comladattavissa Android ja varten iPhone/iPad.

Sivustolla on erinomainen nopeus live-tulosten päivittämisessä, se tarjoaa suuren määrän tietoa ja tilastoja ja antaa sinun tarkistaa mestaruussijoitukset suoraan vasemmasta palkista, kun taas kaikki tuetut maat ja kilpailut ovat saatavilla oikeasta palkista.

The Livescore.com -sivusto se on käytettävissä miltä tahansa laitteelta ja toimii yhtä hyvin jalkapallo-otteluiden tulosten saamiseksi välittömästi.

6) FotMob

Jos etsimme täydellistä sivustoa, josta saamme kaikenlaista tietoa jalkapallosta (jopa siirrot ja viime hetken uutiset) sekä reaaliaikaisia ​​tuloksia mistä tahansa mestaruudesta, meidän on ehdottomasti kokeiltava FotMobladattavissa Android ja varten iPhone/iPad.

Uutisten rinnalla toimitetaan tilastot ja tärkeimmät tiedot tämän päivän tapahtumista. Sivuille sovellettu asettelu kahdelle työkalulle, kuten kalenteri ja sarake, jossa on kaikki kansat, on hyödyllinen, jotta voit tarkastella mitä tahansa mestaruutta, mitä tahansa cupia tai kansainvälistä kilpailua. Tulosten päivitysnopeus on hyvä varsinkin suurmestaruuskilpailuissa.

Niille, jotka haluavat käyttää FotMob-tilastoja ja tietoja tietokoneelta, he voivat käyttää linkkiä FotMob virallinen verkkosivusto.

7) OneFootball

Jos etsimme jalkapallotulossovellusta, joka on täynnä tietoa, kuten FotMob, mutta joka on käännetty kokonaan italiaksi, voimme kokeilla OneFootballsaatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

Paljon uutisia ja tietoa mistä tahansa italialaisesta ja kansainvälisestä joukkueesta, fantasiajalkapallovinkkejä ja livetuloksia päivän tapahtumista, ja mahdollisuus seurata tiettyä mestaruutta tai suosikkijoukkuettasi.

Livetulosten päivitysnopeus on erittäin hyvä, kuten myös meitä kiinnostavien tapahtumien ilmoitusjärjestelmä. Jokainen, joka haluaa käyttää palvelua tietokoneestaan ​​tai Macistaan, voi käyttää OneFootball-sivusto.

8) Google Chrome -laajennus jalkapallon tuloksiin

Jos emme halua pitää selaimen välilehteä auki tai emme halua käyttää sovelluksia, voimme käyttää laajennusta 365 pisteettarkistaaksesi tulokset reaaliajassa Google Chrome -selaimesta.

Näin ollen saamme reaaliaikaisia ​​tuloksia suoraan laajennuksen sisällä, jolloin voimme saada ilmoituksia seuraamistamme otteluista tehdessämme jotain muuta PC:llä.

Johtopäätökset

Raportoitujen sovellusten avulla voimme saada reaaliaikaisia ​​jalkapallotuloksia, uutisia ja henkilökohtaisia ​​ilmoituksia mistä tahansa mestaruudesta tai cupista. Parhaat vedonlyöjien sovellukset ovat varmasti All Goals, Diretta Flashscores ja FutBol24kun taas ne, jotka haluavat vain tarkkoja tietoja otteluista, voivat käyttää sitä erittäin hyvin SofaScore tarkoitusta varten.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme parhaat sovellukset live-tulosten seuraamiseen ja maalien katseluun iPhonessa ja Androidissa.

Indeksi
  1. 1) Kaikki tavoitteet
  2. 2) Live Flash-tulos
  3. 3) SofaScore
  4. 4) Futbol24
  5. 5) Livescore.com
  6. 6) FotMob
  7. 7) OneFootball
  8. 8) Google Chrome -laajennus jalkapallon tuloksiin
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up