Kuinka antaa Amazon-kuponki lahjaksi

Emme tiedä mitä antaa jouluksi tai syntymäpäiväksi? Tutustutaan yhdessä Amazon-seteleihin pohtiaksemme erilaisia ​​ja käytännöllisiä ajatuksia

Amazon antaa sinun tarjota lahjakortin lahjaksi, tilille lisättävän rahasumman, joka voidaan käyttää mihin tahansa ostokseen 10 vuoden sisällä lahjakortin lunastamisesta. Amazon-lahjakortteja voi antaa eri tavoin, meistä saa valita suosituimman version.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka antaa Amazon-seteleitä lahjaksijotta voimme antaa rahat pois tavalla, josta me tai henkilö, jonka on määrä vastaanottaa, pitää eniten. Amazon-setelit ovat muokattavissajoten on myös mahdollista antaa useita erilaisia ​​​​Amazon-kuponkeja sen perusteella, kenelle se tulee.

1) Valitse Amazon-voucher

Jos haluat antaa Amazon-seteleitä lahjaksi, varmista, että sinulla on a Aktiivinen Amazon-tili; jos meillä ei ole Amazon-tiliä, mennään osoitteeseen Amazonin kotisivupaina yläreunasta HEI. Kirjaudu sisään ja paina lopuksi Uusi asiakas? Aloita tästä.

Kun olet täyttänyt kaikki tiedot ja vastaanottanut vahvistussähköpostin, voimme antaa Amazon-kupongin, joka vie meidät Amazon-lahjakorteille omistettu sivu. Kuten kuvakaappauksesta näet, meillä on laaja valikoima lahjakortteja:

 • Digitaaliset kupongit: nämä kupongit ovat yksinkertaisimpia ja ne voidaan helposti jakaa sähköpostitse, valitse vain annettava summa, täytä virtuaalikortti ja syötä vastaanottajan sähköpostiosoite. Yksinkertaisen kortin lisäksi on mahdollista kuvata tervehdysvideo, lisätä henkilökohtainen valokuva tai luoda kirjanmerkki (jota voi käyttää myös koodin lunastamisen jälkeen). Lähetetty kuponki sisältää koodin Amazon-setelin lunastamiseksi.
 • Tulostaa: voimme myös saada kuponkeja tulostettavaksi tulostimellamme paperilahjaksi. Lahjakortti sisältää henkilökohtaisen viestisi ja koodin Amazon-kupongin lunastamiseksi.
 • Onnittelukortissa: tee kupongistasi erityinen lähettämällä allekirjoitettu Amazon-tervehdyskorttisi sinulle yhden työpäivän kuluessa. Muokattava grafiikka kaikentyyppisiä tapahtumia varten ja henkilökohtainen viesti, johon lisätään koodi Amazon-kupongin lunastamiseksi.
 • Laatikon setissä: tyylikkäin ja täydellisin versio, viesti tai onnittelukortti säilytetään värikkäässä laatikossa, jossa on rusetti. Mahdollisuus muokata lippua ja laatikkoa sekä viestiä, joka laitetaan sisään. Myös tässä tapauksessa on koodi Amazon-kupongin lunastamiseksi.

Kun olemme valinneet tyylin ja menetelmän, jolla haluamme antaa lahjakortin, valitsemme annettavan summan ja annamme pyydetyt tiedot, mukaan lukien mahdolliset mukautukset.

Jos esimerkiksi haluat antaa lahjakortin sisältävän rasian lahjaksi, voit valita useita teemoja ja muotoja, jopa tiettyihin juhlapäiviin (esim. Jouluaiheisia laatikoita, syntymäpäivälaatikot tai erikoistapahtumiin).

Kaikki lahjakortin eri muodot ja mukautukset ovat saatavilla kuponkisivulla, kun taas kentän alapuolella Nimi voit valita lahjaksi annettavan summan Amazon-setelin sisällä.

2) Osta Amazon-voucher kaupasta

Amazon mahdollistaa myös lahjakorttien ostamisen käteisen käyttäminen ja fyysisten tositteiden ostaminen.

Jos emme halua käyttää luotto- tai pankkikorttia, se riittää mene suureen elektroniikkaliikkeeseen (Euronics, Unieuro, MediaWorld, Expert jne.) tai kauppakeskuksessa e. etsi Amazon-kuponki lahjakorttinäytössä olevien joukossa (kutsutaan myös lahjakorteiksi).

Tämä ratkaisu voi olla erittäin mielenkiintoista, jos meillä ei ole Amazon-tiliäemme halua luoda sellaista, mutta haluamme silti antaa Amazon-kupongin lastenlapsillemme tai lapsillemme, maksamalla kassalla pankkiautomaatilla tai käteisellä.

3) Kuinka paljon Amazon-voucher maksaa?

Lahjakorttien hinnat vaihtelevat valitun tyypin mukaan: on mahdollista lahjoittaa rahaa 0,15 € - 5 000 €. Jos valitset digitaaliset lahjakortit, voit lähettää ne sähköpostitse, jolloin ne ovat heti saatavilla (voimme myös lähettää ne sähköpostiimme ja välittää lahjan sopivaan aikaan).

Jos valitset sen sijaan paperiset tositteet tai laatikot, ne lähetetään määritettyyn osoitteeseen 1 työpäivän kuluessa (nopeana toimitustapana käytetään Poste Italianea). Postitse lähetettävistä Amazon-lahjakorteista löydämme lahjakortin koodin raaputtamalla hopeaosaa takaa tai sisäpuolelta.

4) Lunasta Amazon-kuponki

Saimme lahjaksi Amazon-kupongin, mutta emme tiedä kuinka lunastaa se? Operaatio on todella yksinkertainen ja kuka tahansa voi tehdä sen.

Jatkamiseen riittää, että sinulla on Amazon-tili (jos meillä ei ole sellaista, hankimme sellaisen käyttämällä samaa menettelyä kuin ensimmäisessä luvussa) ja heti kun olemme valmiita, mennään sivulle Lunasta Amazon-lahjakortit.

Näemme avautuvan uuden ikkunan, jossa on tekstikenttä; kirjoitamme lahjakortista saamamme koodin ja napsautamme Lisää minun tililleni; muutaman sekunnin kuluttua näemme saldon päivityksen lunastamamme kupongin arvoon; nyt voimme käyttää tätä summaa kaikenlaisten ostosten tekemiseen Amazonissa.

Jos sen sijaan Amazon-kuponki toimitti meille tuki (kuten hyvitys palautetusta tuotteesta tai osittaisena korvauksena) se lisätään automaattisesti Amazon-saldoomme ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa mitään! Tarkista vain Amazon-saldosi yllä näkyvältä sivulta varmistaaksesi, että palautuksena toimitettu Amazon-voucher on ladattu oikein.

5) Kuinka antaa yrityksen Amazon-kuponki

Yksityisten lahjakorttien lisäksi on mahdollista antaa lahjoja Amazonin yrityslahjakortitsopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat antaa lahjoja työntekijöilleen.

Amazon-kupongit voidaan jakaa henkilökohtaisesti, mutta voit myös toimittaa yksilöllisiä alennuskoodeja (yritykseen liittyville tuotteille), toimittaa kupongin suoraan työntekijän yksityiselle Amazon-tilille (SwiftClaimin kautta) tai käyttää API:ita Amazon-kuponkien toimittamiseen asiakkaiden henkilökohtaisiin tuotteisiin. sivuja.

Meidän on annettava lahjoittaaksemme yritysten Amazon-seteleitä aktivoi Amazon Business -tilisi ja rekisteröidy sitten palveluun Amazonin kannustimet ja noudata sivulla annettuja ohjeita rekisteröityessäsi.

Johtopäätökset

Amazon-lahjakortti on loistava tapa ilahduttaa sukulaisia, ystäviä, työtovereita ja työntekijöitä: valitset lahjaksi annettavan summan, valitset yhden lahjakortin muodoista ja lähetät sen tai lähetät sen (myös digitaalisessa muodossa).

Jos olemme kuitenkin "vanhanaikaisia" ja meillä on vain likvidiä rahaa, voimme silti tehdä sen osta Amazon-seteleitä kaupasta ja anna lahjaksi kortteja, joissa on salainen koodijotta kaikki, jotka odottavat meiltä "lahjaa" loman kunniaksi.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka lahjoittaa kortteja ja kuponkeja verkkopalveluihin käytettäväksi ja miten se saavutetaan animoidut postikortit, joilla voit lähettää terveisiä videoiden, valokuvien ja musiikin kera.

Indeksi
 1. 1) Valitse Amazon-voucher
 2. 2) Osta Amazon-voucher kaupasta
 3. 3) Kuinka paljon Amazon-voucher maksaa?
 4. 4) Lunasta Amazon-kuponki
 5. 5) Kuinka antaa yrityksen Amazon-kuponki
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up