Kuinka estää kohdistinta kasvamasta suuremmaksi Mac OS X:ssä

Yksi OS X El Capitanin pöytään tuomista uusista ominaisuuksista on osoittimen löytäminen, kun olet menettänyt pääsyn siihen. Se on tapahtunut minulle ja on tapahtunut kaikille, jotka ovat koskaan käyttäneet tietokonetta. Tämä tapahtuu useimmiten, kun laitat koneen lepotilaan ja palaat takaisin ja huomaat, että kohdistinta ei vain löydy mistään. Sitten alat liikuttaa hiirtä nähdäksesi missä se tarkalleen on.

Kun tämä ominaisuus on lisätty uusimpaan OS X -käyttöjärjestelmään, voit nyt helposti löytää osoittimen sijainnin ravistamalla sormiasi Macin ohjauslevyllä. Kun teet sen, kohdistin kasvaa hieman, jotta voit nähdä sen.

Vaikka tämä on todella mukava ominaisuus, siitä tulee joskus ärsyttävää, koska ohjauslevyn pieni tärinä suurentaa kohdistinta, etkä halua sen tapahtuvan joka kerta.

Seuraavan oppaan avulla sinun pitäisi pystyä estämään kohdistin kasvamasta Macissa, jossa on OS X El Capitan.

Indeksi
  1. Kohdistimen kasvun estäminen
  2. Johtopäätös

Kohdistimen kasvun estäminen

Et tarvitse kolmannen osapuolen sovellusta työn suorittamiseen, koska se voidaan tehdä Macin järjestelmäpaneelista.

1. Napsauta Apple-logoa näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse "Järjestelmäasetukset...".

2. Kun järjestelmäasetuspaneeli avautuu, valitse "Esteettömyys"-vaihtoehto.

3. Kun esteettömyyspaneeli avautuu, valitse "Näyttö" vasemmanpuoleisesta valikosta. Siellä on vaihtoehto, jonka aiot poistaa käytöstä.

Kun olet valinnut vasemmanpuoleisesta valikosta Näyttö, sinun pitäisi nähdä oikeanpuoleisessa paneelissa vaihtoehto, jossa lukee "Paikanna ravistamalla hiiren osoitinta". Tämä on vaihtoehto, joka suurentaa kohdistinta, kun ravistat sormiasi ohjauslevyllä. Poista vain tämän vaihtoehdon valinta, niin ominaisuus poistetaan käytöstä koko järjestelmässä Macissasi.

Toimenpide ei vaadi järjestelmän uudelleenkäynnistystä tai uloskirjautumista. Se on välitön toiminta ja jo työpaikka, kun poistit valinnan ruudusta.

Nyt voit ravistaa sormiasi ohjauslevyllä miten haluat, ja kohdistin pysyy samana. Se ei kasva entiseen tapaan, koska ominaisuus on nyt poistettu käytöstä Macissasi.

Jatkossa, jos tarvitset ominaisuuden takaisin Mac-tietokoneellesi, voit palata Järjestelmäasetukset-paneeliin ja valita Esteettömyys ja Näyttö ja valita vaihtoehdon, jota et valinnut yllä.

Johtopäätös

Jos kohdistimen suurentumisesta on tullut ongelma Macissasi, voit kiertää ongelman yllä olevan oppaan avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up