Kuinka korjata kalenterisovellus, joka ei toimi Windowsissa

Esiasennettu Windows-kalenteri tarjoaa joukon käteviä ominaisuuksia, kuten tapahtumien ajoituksen, tehtävien hallinnan ja muistutusten hallinnan. Jos sinulla kuitenkin on ongelmia sovelluksen kanssa, kuten kaatumisia tai sovellus ei avaudu, tässä opetusohjelmassa luetellaan erilaisia ​​ratkaisuja, jotka auttavat sinua ratkaisemaan sen, että Kalenteri-sovellus ei toimi Windowsissa.

Hyvä tietää: Opi Google-kalenterin parhaat ominaisuudet parantamaan tuottavuuttasi.

1. Korjaa/nollaa kalenterisovellus

Ennen kuin teet mitään muuta korjausta, yritä nollata tai korjata Kalenteri-sovellus ja katsoa, ​​voiko tämä yksin ratkaista ongelman.

Paina Win + I avataksesi asetukset sovellus ja siirry sitten kohtaan Sovellukset -> Asennetut sovellukset.

Kirjoita yläreunassa olevaan hakukenttään "kalenteri". Napsauta tuloksista vieressä olevaa kolmea pistettä Posti ja kalenteri. Lehdistö Edistyneet asetukset ponnahdusvalikossa.

Vieritä Posti ja kalenteri -näytössä alas ja napsauta the Korjaus -painiketta. Odota, kunnes näet valintamerkin, joka ilmaisee korjauksen valmistumisen.

Jos ongelma jatkuu, napsauta Nollaa. paina Nollaa uudelleen vahvistusikkunassa, joka poistaa kaikki sovelluksen tiedot tietokoneeltasi, kuten asetukset ja kirjautumistiedot.

Kokeile avata Kalenteri-sovellus nähdäksesi, toimiiko se oikein.

Kärki: opi palauttamaan Windowsin oletusasetukset, jos tarvitset sitä.

2. Tyhjennä Windows Storen välimuisti

Windows Storen välimuistin tyhjentäminen voi korjata Microsoft Store -sovelluksiin liittyvät ongelmat, kuten Kalenterin kaatumisen tai avaamatta jättämisen.

Paina Win + R käynnistääksesi Juosta työkalu. Kirjoita ruutuun wsreset.exe ja napsauta OK. Tyhjä komentokehote-ikkuna avautuu, ja sitä seuraa hyvin nopeasti Microsoft Store -sovellus.

Kun puhdistusprosessi on valmis, komentokehote sulkeutuu automaattisesti.

Kärki: opi vapauttamaan tilaa laitteessasi C ajaa.

3. Tarkista Windows Services -sovellus

Jos Kalenteri-sovelluksesi alkaa yhtäkkiä toimia väärin, voi olla hyvä idea tarkistaa, onko Windows Update otettu käyttöön Palvelut-sovelluksen kautta, jotta uusimmat päivitykset näkyvät tietokoneellesi. Jos Windows Update on poistettu käytöstä, se voi johtaa sovellusten, kuten sähköpostin, toimintahäiriöihin.

Avaa Suorita-työkalu, kirjoita services.msc ja napsauta sitten OK. Vuonna Palvelut -valintaikkunassa, vieritä alas ja kaksoisnapsauta Windows päivitys palvelua.

Napsauta Ominaisuudet-ikkunassa Kenraali -välilehti ja aseta se Käynnistystyyppi to Automaattinen. Varmista, että sitä ei ole asetettu Liikuntarajoitteinen. Klikkaus Hae -> OK poistuaksesi valintaikkunasta.

4. Käytä kalenteria Mail- tai Outlook-sovelluksesta

Jos aiemmat ratkaisut eivät toimineet, yritä käyttää kalenteria Windows-tietokoneesi Mail-sovelluksesta.

Käynnistä Mail sovellus työpöydältä tai tehtäväpalkista. Jos sinulla ei ole sovelluksen pikakuvaketta, kirjoita hakupalkkiin "mail" ja avaa Mail-sovellus tuloksista.

Klikkaa Kalenteri -kuvaketta vasemmassa alakulmassa avataksesi kalenterin sovellus ja tarkista, toimiiko se oikein.

Vaihtoehtoisesti yritä avata Kalenteri-sovellus Outlookista ja tarkistaa, toimiiko se. Napsauta vasemmalla olevaa Kalenteri-kuvaketta siirtyäksesi kalenterinäkymään.

Kärki: tiesitkö, että Outlook-kalenterin avulla voit määrittää estoaikataulun? Opi käyttämään sitä tuottavuuden lisäämiseen.

5. Tarkista sähköpostin synkronointiasetukset

Joskus Kalenteri-sovellus ei toimi kunnolla, jos sen synkronointivaihtoehto on poistettu käytöstä. Ota se uudelleen käyttöön seuraamalla alla olevia ohjeita.

Mene Asetukset -> Tilit -> Sähköposti ja tilit.

Klikkaa avattava nuoli Sähköposti-sovellukseen linkittämäsi sähköpostitilin vieressä ja napsauta Hallitse.

Klikkaus Muuta postilaatikon synkronointiasetuksia in Tilin asetukset dialogi,

Alla Synkronointiasetukset -osiossa, varmista, että Kalenteri-kohdan vieressä oleva kytkin on Päällä. Klikkaus Tehty tallentaaksesi muutokset.

Tiedoksi: et pidä Outlookista enää? Tutustu parhaiden Outlook-vaihtoehtojen luetteloomme.

6. Tarkista Kalenterisovelluksen käyttöoikeudet

Toinen seikka, joka sinun tulee tarkistaa, on se, oletko myöntänyt Kalenteri-sovellukselle tarvittavat käyttöoikeudet. Jos ne on poistettu käytöstä, Kalenteri-sovellus ei ehkä toimi oikein.

Mene Asetukset -> Tietosuoja ja suojaus -> Sovelluksen käyttöoikeudetja napsauta Kalenteri.

Tarkista kalenterinäytössä, onko Kalenterin käyttöoikeus kytkin on asetettu asentoon Päällävarmista sitten, että Posti ja kalenteri kytkin on myös käytössä.

7. Poista viimeisimmät päivitykset

Jos sinulla on ongelmia Kalenteri-sovelluksen kanssa äskettäisen Windows-päivityksen jälkeen, kokeile poistaa päivityksen asennus nähdäksesi, korjaako se ongelman.

Kirjoita hakupalkkiin "windows update" ja avaa Windows Update -asetukset tuloksista. Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa Päivitä historia alla Lisää vaihtoehtoja.

Klikkaa Poista päivitykset alla Aiheeseen liittyvät asetukset. Klikkaa Poista asennus -painiketta äskettäisen päivityksen vieressä, jonka epäilet aiheuttavan ongelman. Suorita asennuksen poisto loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Tiedoksi: jos näet päivityksen 0x80070103 asennusvirheen, katso vaihtoehtoluettelomme sen korjaamiseksi.

8. Asenna Kalenteri-sovellus uudelleen

Jos sinulla on edelleen ongelmia Kalenteri-sovelluksen kanssa näiden korjausten kokeilun jälkeen, saattaa olla aika poistaa sovellus tietokoneeltasi ja asentaa se uudelleen.

Kirjoita hakupalkkiin "kalenteri". Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa Poista asennus.

Klikkaus Poista asennus uudelleen vahvistusnäytössä poistaaksesi sovelluksen tietokoneeltasi. Klikkaa alkaa -painiketta ja käynnistä Microsoft Store -sovellus.

Kirjoita hakukenttään "kalenteri" ja napsauta Posti ja kalenteri avattavassa luettelossa.

Klikkaus Saada asentaaksesi Mail and Calendar -sovelluksen.

Varmista, että sinulla on luotettava kalenterisovellus

Jos sinulla on ongelmia tietokoneen oletusarvoisen Microsoft-kalenterisovelluksen kanssa, käytettävissä on vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, kuten Google-kalenteri. Voit myös helposti luoda oman kalenterin Google Sheetsin avulla. Jos et ole varma oman suunnittelusi käyttämisestä, tutustu parhaisiin Google Sheetsin kalenterimalleihin.

Indeksi
  1. 1. Korjaa/nollaa kalenterisovellus
  2. 2. Tyhjennä Windows Storen välimuisti
  3. 3. Tarkista Windows Services -sovellus
  4. 4. Käytä kalenteria Mail- tai Outlook-sovelluksesta
  5. 5. Tarkista sähköpostin synkronointiasetukset
  6. 6. Tarkista Kalenterisovelluksen käyttöoikeudet
  7. 7. Poista viimeisimmät päivitykset
  8. 8. Asenna Kalenteri-sovellus uudelleen
  9. Varmista, että sinulla on luotettava kalenterisovellus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up