Kuinka estää Microsoft Teamsia avautumasta käynnistyksen yhteydessä Windowsissa

Microsoft Teams on suosittu yhteistyö- ja viestintäalusta, joka on kehitetty käytettäväksi yritys- tai organisaatioympäristöissä. Asennuksen jälkeen Teams alkaa avautua itsestään klo. Lue tämä opetusohjelma oppiaksesi estämään Microsoft Teamsia avautumasta käynnistyksen yhteydessä Windowsissa.

Hyvä tietää: käytätkö sen sijaan zoomia? Opi jakamaan ääntä Zoom-puhelun aikana.

1. Asetukset-sovellus

Voit hallita ja poistaa käytöstä käynnistysohjelmia, mukaan lukien Microsoft Teams, käyttämällä Windowsin Asetukset-sovellusta.

Paina Win + I avataksesi Asetukset-sovelluksen tietokoneellasi ja siirry sitten kohtaan Sovellukset -> Käynnistys.

löytö Microsoft Teams käynnistyssovellusluettelossa ja kytke sen kytkin pois päältä. Sulje asetukset sovellus ja käynnistä tietokone uudelleen, jotta muutokset otetaan käyttöön.

2. Tehtävienhallinta

Voit myös estää Microsoft Teamsia avautumasta, kun tietokoneesi käynnistyy Tehtävienhallinnan kautta.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa -painiketta ja valitse Tehtävienhallinta WinX-valikosta. Vaihtaa Käynnistyssovellukset vasemmalla olevassa valikossa. Windows 10 -käyttäjien tulisi valita Aloittaa ikkunan yläosassa.

Klikkaus Microsoft Teams käynnistyssovellusten luettelossa ja napsauta sitten Poista käytöstä -painiketta Tehtävienhallinnan yläosassa.

Sulje Tehtävienhallinta. Kun seuraavan kerran käynnistät tietokoneen, Teams-sovellus ei avaudu automaattisesti.

Jos käytät yrityksen toimittamaa kannettavaa tietokonetta, saatat huomata, että järjestelmänvalvoja on poistanut Tehtävienhallinnan käytöstä. Ota yhteyttä järjestelmänvalvojaasi tästä ongelmasta. Jos he eivät poistaneet sitä tarkoituksella käytöstä, se voi johtua tietokoneellesi viruksista, joten sinun on toimittava välittömästi.

Tiedoksi: ovatko tehtäväpalkin kuvakkeet kadonneet Windows-tietokoneeltasi? Opi tuomaan ne takaisin.

3. Microsoft Teams -sovellus

Varmista lisäksi, että tarkistat itse Microsoft Teams -sovelluksen ja poistat käynnistysominaisuuden käytöstä.

Käynnistä Microsoft Teams -työpöytäsovellus tietokoneellasi ja napsauta kolmea pistettä profiilikuvasi vieressä yläreunassa. Valitse asetukset ponnahdusvalikosta.

Vuonna Kenraali -välilehti, vieritä vaihtoehdot alas kohtaan Sovellus osio. Poista valinta Käynnistä sovellus automaattisesti. Jos käytössä, poista myös valinta Avaa sovellus taustalla.

Kärki: jos tietokoneesi käynnistyy edelleen hitaasti, tutustu ratkaisuluetteloomme ongelman ratkaisemiseksi.

4. Poista Microsoft Teams tehtäväpalkista

Windows 11 -käyttäjät saattavat haluta myös poistaa Teams Chat -kuvakkeen, jos se näkyy tehtäväpalkissa. Jos ominaisuus on käytössä, ominaisuus saattaa silti toimia taustalla käynnistyksen yhteydessä.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa Windowsin tehtäväpalkin kohtaa ja valitse Tehtäväpalkin asetukset. Vuonna Personointi näyttö, napsauta Tehtäväpalkin kohteet.

Poista liukusäädin käytöstä Chat poistaaksesi sen tehtäväpalkista.

Tiedoksi: tiesitkö, että voit muuttaa Windowsin tehtäväpalkin väriä? Opi muokkaamaan sitä.

5. Poista Microsoft Teamsin asennus

Jos et todellakaan käytä Teamsia työhön, sen asennuksen poistaminen tietokoneelta olisi parasta. Koska se poistetaan kokonaan järjestelmästäsi, sillä ei enää ole mahdollisuutta avautua käynnistyksen yhteydessä.

Navigoida johonkin Asetukset -> Sovellukset -> Asennetut sovellukset.

Tyyppi Microsoft Teams yläreunan hakupalkissa. Napsauta Microsoft Teams -sovelluksen vieressä olevaa ellipsikuvaketta ja valitse Poista asennus.

Huomautus: jos näet kaksi Teams-sovellusta, poista se, jossa on violetti T-kuvake.

Käynnistä Windows 10:ssä Asetukset-sovellus ja siirry kohtaan Sovellukset -> Sovellukset ja ominaisuudet. Etsi Microsoft Teams luettelosta, napsauta sitä ja valitse Poista asennus.

Microsoft Teamsin hallinta

Microsoft Teams on edelleen arvokas työkalu etätyöntekijöille kaikkialla, ja nyt, kun olet oppinut hallitsemaan sen käynnistystottumuksia, laajenna tietosi sovelluksesta oppimalla luomaan ensimmäinen tiimisi Microsoft Teamsissa. Tutustu myös Microsoft Teams -pikanäppäinten taulukkoon parantaaksesi työnkulkuasi.

Indeksi
  1. 1. Asetukset-sovellus
  2. 2. Tehtävienhallinta
  3. 3. Microsoft Teams -sovellus
  4. 4. Poista Microsoft Teams tehtäväpalkista
  5. 5. Poista Microsoft Teamsin asennus
  6. Microsoft Teamsin hallinta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up