Kuinka muuttaa käynnistyslevyn asettelua Macissa

Macin Launchpadin avulla voit nopeasti etsiä ja käynnistää sovelluksia yhdestä paikasta. Voit avata sen telakasta ja käynnistää ne napsauttamalla sovelluskuvakkeita ja jopa etsiä sovelluksia, joiden uskot olevan muutaman näytön päässä. Kaikki Sovellukset-kansioon lisäämäsi uudet sovellukset näkyvät automaattisesti Launchpadissa

Vaikka Launchpad on jo täynnä kaikkia päivittäiseen käyttöön tarvittavia ominaisuuksia, sitä voidaan myös mukauttaa. Kyllä, voit nyt muuttaa sitä, kuinka monta riviä ja saraketta näytetään Launchpad-näytössä, ja tämä muuttaa yhdellä näytöllä näkyvien sovellusten määrää. Tämä vaatii vain Terminal-sovelluksen.

Seuraavalla menetelmällä voit muuttaa Launchpadissa näkyvien sovellusten rivien ja sarakkeiden määrää.

Indeksi
  1. Launchpad-asettelun muuttaminen Macissa
  2. Johtopäätös

Launchpad-asettelun muuttaminen Macissa

Tältä näyttää nykyinen Launchpad-asetteluni. Aion vaihtaa sen johonkin muuhun.

1. Käynnistä Pääte-sovellus Launchpadista.

2. Kun pääte käynnistyy, kirjoita seuraava komento ja paina Enter:

oletukset kirjoittaa com.apple.dock springboard-columns -int SarakeNum;  oletusarvot kirjoittaa com.apple.dock springboard-rows -int RowNum

Voit määrittää Launchpadissa näkyvien rivien ja sarakkeiden määrän. Muuta vain "Rivien määrä" rivien lukumääräksi ja "ColNum" sarakkeiden lukumääräksi, jonka haluat saada.

Muutan Launchpadin asettelua näyttämään neljä saraketta ja neljä riviä.

3. Kun olet suorittanut yllä olevan komennon, sinun on nollattava Launchpad. Kirjoita seuraava komento Terminaaliin ja paina Enter.

oletusarvot kirjoittaa com.apple.dock ResetLaunchPad -bool TOSI

4. Tällöin sinun on myös lopetettava telakka käyttämällä seuraavaa komentoa Terminalissa:

5. Kun tämä on tehty, Launchpad päivittyy ja avautuu. Huomaat, että siinä on nyt vain ne rivit ja sarakkeet, jotka olet määrittänyt komennossa. Se on ohittanut oletusarvot ja käyttää nyt määrittämiäsi arvoja.

Tämä auttaa sinua mukauttamaan suosikkipaikkasi Macissasi omilla arvoillasi.

Jos et pitänyt uudesta asettelusta ja haluat palata entiseen, voit tehdä sen muuttamalla yllä olevan komennon rivien ja sarakkeiden arvot sellaisiksi, jotka sinulla oli aiemmin.

Johtopäätös

Jos haluat, että Macin Launchpad-näytössä näkyy vain muutama tai muutama sovellus, yllä olevan oppaan pitäisi auttaa sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up