Kuinka katsella Amazon Prime Videota ilmaiseksi

Amazon Prime Video, elokuvien ja TV-sarjojen suoratoistopalvelu, on ilmainen niille, jotka ovat jo Prime-tilaajia

Se erottuu varmasti joukosta suoratoistopalveluita, joita voimme katsella televisiossa Amazon Prime Videoloistava vaihtoehto Netflix kiitos jatkuvasti kasvavan luettelon (monia eksklusiivisia TV-sarjoja), suorien Mestarien liigan otteluiden ja paljon muuta.

Amazon Prime Videota voidaan käyttää ilmainen niille, joilla on jo Amazon Prime -tilausilman että sinun täytyy rekisteröityä uuteen tilaukseen nähdäksesi osan sisällöstä (koska tämä koko luettelo ei ole käytettävissä ilmaiseksi Smart TV:ssämme tai muussa yhteensopivassa laitteessa kuluttamatta ylimääräistä euroa).

1) Amazon Prime Videon vaatimukset

Niiden, joilla on jo Amazon Prime nopeaa toimitusta ja edullisia hintoja varten, on vain avattava Prime Video -sivusto mistä tahansa PC:stä tai Macista, paina yläreunassa olevaa kirjautumispainiketta, kirjaudu sisään Amazon-tililläsi ja ala valita elokuva tai TV-sarja, jonka haluat katsoa.

Laadun valinta on automaattinen ja perustuu myös nykyiseen verkon nopeuteen: parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme yhteyden muodostamista sivustoon tietokoneelta, joka on kytketty modeemiin Ethernet-kaapelilla tai nopea Wi-Fi-yhteys (eli 5 GHz).

Jos havaitsemme ongelmia tai hidastuksia, ne johtuvat suurimman osan ajasta tehottomasta tai erittäin meluisasta Wi-Fi-yhteydestä, varsinkin jos olemme yhteydessä 2,4 GHz:n langattomaan verkkoon (vältettävä tietokoneissa).

Jopa selaimen tai erillisen sovelluksen valinta voi vaikuttaa sisällön katseluun: suosittelemme käyttämään Google Chromea tai Microsoft Edge suoratoistoon tai, jos meillä on Windows-tietokone, käytä sovellusta Amazon Prime Video Windowsille ladattavissa osoitteesta Microsoft Store.

2) Katso Amazon Prime Video televisiosta

Jos meillä on Smart TV, voimme katsella Amazon Prime Videota avaamalla sovelluksen Smart-luokassa ja syöttämällä samat kirjautumistiedot, joita käytetään tietokoneessa.

Jos emme löydä Amazon Prime Video -sovellusta, tarkistamme TV-kaupasta, onko se saatavilla lisäsovelluksena. jos emme löydä Amazon Prime Video -sovellusta, voimme aina käyttää sitäAmazon Fire TV Stickjoka integroi Amazon Prime Video -sovelluksen siihen.

Kuten vaihtoehto Amazonin Fire TV Stickille voimme myös käyttää Chromecast with Google TV tai a Sertifioitu TV Box.

Haluamme ostaa uuden television ja haluamme heti selvittää, onko se yhteensopiva Amazon Prime Videon kanssa? Tässä tapauksessa meidän on tarkistettava käytettävissä olevan käyttöjärjestelmän tyyppi ja asennettavissa olevat sovellukset, kuten myös oppaasta näkyy Samsungin, Sonyn ja LG:n parhaat älytelevisiot sovellusjärjestelmän mukaan.

3) Katso Amazon Prime Video puhelimellasi tai tabletillasi

Sivuston ja Smart TV:n lisäksi voimme katsoa elokuvia myös lataamalla Prime Video -sovelluksen Android tai ylös iPhone/iPadjotta voimme käyttää palvelua myös ollessamme poissa kotoa.

Molemmat sovellukset toimivat erittäin hyvin kaikissa verkko-olosuhteissa ja mukauttavat resoluutiota automaattisesti latausnopeutemme mukaan. Ilmeisesti paras mahdollinen laatu on saatavilla vain, kun olemme yhteydessä Wi-Fi:n kautta erittäin nopeaan verkkoon.

4) Kuinka kokeilla Prime Videota ilmaiseksi

Ne, joilla ei ole Amazon Prime -tilausta, voivat kokeilla Prime Video ilmaiseksi 30 päivää, enemmän kuin tarpeeksi palvelun laadun arvioimiseksi; Jos et poista käytöstä tätä määräaikaa, aktivoimme Amazon Prime -tilauksesi vuodeksi hintaan 49,90 euroa vuodessahinta, joka on noussut muutaman viime vuoden aikana, emme saa unohtaa sitä tosiasiaa tilaukseen sisältyy myös Amazon Primeeli yhden päivän toimitus ja kaikki muut siihen liittyvät erittäin hyödylliset palvelut.

Rekisteröityminen kannattaa, vaikka emme ostaisi mitään Amazonista tai emme hyödyntäisi muita toimitusetuja, koska hinta on joka tapauksessa todella edullinen.

Johtopäätökset

Amazon Prime Videon avulla voimme katso elokuvia ja TV-sarjoja suoratoistona laillisesti ja laadukkaasti, jossa on paljon alkuperäistä ja eksklusiivista sisältöä. Prime Video sisältyy hintaan Amazon Primen tilaajille: se voi olla myös pätevä syy tilata Amazon Prime, jos etsit edullista suoratoistosisältöpalvelua.

Kuten jo johdannossa mainittiin ei ole mahdollista hyödyntää koko elokuvien ja tv-sarjojen luetteloa (jotkut ovat vain ostettavissa tai ei.

Onko suoratoisto Amazon Prime Videosta tai muista vastaavista palveluista pätkivää tai laatu on erittäin heikko? Voimme ratkaista useimmat ongelmat lukemalla vinkit yksityiskohtaisista ohjeistamme Nosta videon suoratoistonopeutta maksimiin.

Indeksi
  1. 1) Amazon Prime Videon vaatimukset
  2. 2) Katso Amazon Prime Video televisiosta
  3. 3) Katso Amazon Prime Video puhelimellasi tai tabletillasi
  4. 4) Kuinka kokeilla Prime Videota ilmaiseksi
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up