Kuinka käyttää mitä tahansa kuvaa salasanana Windowsissa? - Järjestelmän suojaus

Windows tarjoaa erilaisia ​​tapoja, joilla voimme suojata järjestelmäämme, joista yksi on kuvan käyttö salasanana. Jos haluamme käyttää tätä lukituksen avausmenetelmää, näytämme sinulle kuinka määrittää Windows saamaan kuvan salasanaksi helpoissa vaiheissa.

Indeksi
 1. Mitä vaiheita on noudatettava käynnistääksesi Windowsin kuvalla salasanana?
 2. Kuinka tehdä kuvasi, jos se ei näy salasanana Windows 10 -tietokoneellasi?
 3. Mitä vaihtoehtoja sinulla on kirjautua Windowsiin turvallisesti?
  1. rajoitettu tila
  2. Vaihda profiilikuvasi Googlessa

Mitä vaiheita on noudatettava käynnistääksesi Windowsin kuvalla salasanana?

Kun käytämme kuvaa salasanana, meidän on määritä ikkunammevaihtamalla tämän kuvan salasanan, minkä voimme tehdä seuraamalla näitä ohjeita:

 • Aloitamme syöttämällä työpöydältään "Asetukset" ja napsauttamalla sitten "Tilit", jolloin näet kaikenlaisia ​​​​tietoja käyttäjästämme.
 • Kun tämä on tehty, meidän on napsautettava 'Kirjautumisvaihtoehdot', jolloin näkyviin tulee useita vaihtoehtoja päästäksemme tiimiimme, mutta meitä kiinnostaa se, joka sanoo 'Salasanakuva' napsauttamalla Lisää.
 • Kun napsautamme Lisää, meillä on välilehti, johon meidän on syötettävä Microsoft-salasanamme.
 • Henkilöllisyyden vahvistamisen jälkeen voimme määrittää salasanamme, napsauttamalla 'Valitse kuva', avautuu ikkuna, jossa valitse tämä kuva, josta tulee salasanamme.
 • Kun kuva tulee näkyviin koko näytölle ja napsautettuamme Käytä tätä kuvaa, näemme joukon osoitteita, joiden avulla voimme määrittää eleet, joita teemme tällä kuvalla. Ne ovat yleensä vähintään 3–4 elettä.
 • Kun olet valinnut kuvan ja määrittänyt salasanamme kokonaan, meidän tarvitsee vain käynnistää tietokone uudelleen, Tämä uusi salasana tulee näkyviin, kun kirjaudut sisään uudelleen.

Kuinka tehdä kuvasi, jos se ei näy salasanana Windows 10 -tietokoneellasi?

Jos suoritamme kaikki edellä mainitut vaiheet, mutta meillä ei ole salasanamme vaihtaminen kuvalliseksi ei onnistunut, on joitain asioita, joita voimme tehdä, kuten:

 • Ensinnäkin syötämme Microsoft-salasanallamme, koska se auttaa aina pääsemään ongelmista, kun unohdamme salasanan Windowsissa.
 • Kun tämä on tehty, kirjoitamme työpöydältään "Asetukset", napsautamme myöhemmin "Tilit" ja lopuksi "Kirjautumisvaihtoehdot" tulee näkyviin. erilaisia ​​vaihtoehtoja liittyä joukkoommenapsauta uudelleen kuvia vahvistaaksesi, että olemme jo lisänneet tämän vaihtoehdon.

Usein käy usein niin, että tätä kuvan salasanaa ei konfiguroida heti, vaan joudutaan odottamaan 2 sisäänkirjautumista tee se nyt eleillä, joita käytämme kuvassamme.

On huomioitava, että jos mahdollisuutta sijoittaa kuva kirjautumistunnukseksi ei tule näkyviin, se on Käyttöjärjestelmäsi on todennäköisesti vanhentunut. päätät päivittää Windowsin uusimpaan versioon ja nauttia tästä hämmästyttävästä tavasta kirjautua sisään

Mitä vaihtoehtoja sinulla on kirjautua Windowsiin turvallisesti?

Sen lisäksi, että käytät kuvia salasanoina kirjautumiseen, on olemassa useita vaihtoehtoja sen saavuttamiseksi, on niin paljon, että jokaisella voi olla suosikkinsa. Jos olet kiinnostunut käyttämään suojattuja salasanojen vaihtoehtoja Windowsissa, tässä näytämme sinulle, mitä muita vaihtoehtoja on saatavilla turvalliseen sisäänkirjautumiseen, selitämme nämä kohdat ja mainitsemme, kuinka se saavutetaan.

kannettavalla tietokoneella oleva henkilö kirjautumassa sisään

rajoitettu tila

rajoitettu tila tai turvallinen kirjautuminenon vaihtoehto salasanoille, joissa on nastat tai kuvat antaa meille mahdollisuuden suojautua haittaohjelmilta jotka haluavat kirjautua sisään tiimiimme. Vaikka rajoitetun tilan aktivointi ei tapahdu nopeasti, sen saavuttaminen ei vaadi suurta vaivaa. Seuraavilla vaiheilla voimme hyödyntää tätä tilaa:

 • Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on kirjoittaa Windows "Suorita", syöttämällä helposti "Windows Logo + R" -näppäinyhdistelmällä ja avaa tämä tila.
 • Nyt meidän on syötettävä "netplwiz"-komento tähän kirjoittamalla "Käyttäjätilit" nähdäksemme rekisteröimämme käyttäjät ja muut, jotka ovat tärkeitä napsauttamaan "Lisäasetukset".
 • Kun syötät "Lisäasetukset", näemme vaihtoehdon "Suojattu sisäänkirjautuminen". jossa voimme aktivoida aloitusvaihtoehdon "Vaadi käyttäjiä painamaan Ctrl + Alt + Del", jolloin tämä suojattu käynnistysprosessi päättyy Windows-tietokoneessamme.

Tämä antaa meille etuna ylimääräisen kirjautumiskerroksen, joka toimii erityisen hyvin haittaohjelmia vastaan. Tämä johtuu siitä, että haittaohjelmat, jotka yrittävät kirjautua tietokoneellemme, eivät pysty siihen, koska Ctrl + Alt + Delete -näppäinyhdistelmää painetaan fyysisesti, mitä mikään ohjelma ei voi tehdä. Lisäksi kaikki ihmiset eivät tiedä tätä kirjautumistapaa, joten näppäinyhdistelmän löytäminen PC:llemme tulee kalliimmaksi.

kannettava tietokone suojaa käyttäjäänsä

Vaihda profiilikuvasi Googlessa

Lopuksi toinen vaihtoehto Windowsiin kirjautumiseen on vaihtaa profiilikuvamme Googlessa, ja kun teet tämän muutoksen, kirjautumisvaihtoehdot tulevat näkyviin. Tämän tyyppinen kirjautuminen voidaan määrittää ulkoisilla ohjelmilla, on vaihtoehto sadoille, joilla on muita sovelluksia turvataksemme tietokoneemme ja yksityisyytemme Windowsin avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up