Väliaikaisten tiedostojen tai välimuistin tyhjentäminen Macissa tilan vapauttamiseksi

Käytämme yleensä henkilökohtaisia ​​tietokoneitamme epäilemättä, että jokainen lataus tai käynti verkkosivulle jättää jotain sivulle. Tämä saattaa lopulta aiheuttaa sen, että tietokone toimii hitaammin tai siinä ei yksinkertaisesti ole enemmän tallennustilaa. Mutta tilanteen parantamiseksi voimme käyttää resurssia, josta et ehkä tiedä. Ja sitten selitämme kuinka voit tyhjentää väliaikaiset tiedostot tai välimuistin vapauttaaksesi tilaa Macissa.

Jotain hyvin samanlaista tehdään yleensä mobiililaitteissa, kun niiden sovellukset toimivat hyvin hitaasti, poistavat tai puhdistavat välimuistin. Tämä on toimintaa, johon meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota, koska se mahdollistaa noutaa suuren määrän muistia. Jossa on tiedostot, jotka eivät tee mitään, vievät vain tarvittavan tilan.

Henkilökohtaiset tietokoneet, kuten Macit, mahdollistavat pääsyn näihin eri toimintojensa kautta väliaikaiset tiedostot tai välimuisti ja poista ne. Voimme tehdä saman sovelluksissa, kuten Instagramissa matkapuhelimesta puhdistaaksemme sen välimuistin. Katsotaanpa sitten, mitä vaiheita meidän on suoritettava vapauttaaksemme muistitilaa.

Indeksi
  1. Miksi on tarpeen poistaa väliaikaiset tiedostot tai välimuisti
  2. Vaiheet väliaikaisten tiedostojen tai välimuistin tyhjentämiseksi Macissa

Miksi on tarpeen poistaa väliaikaiset tiedostot tai välimuisti

Kuten jo mainitsimme artikkelin johdannossa, väliaikaiset tiedostot voidaan käsitellä roskapostina jotka on asennettu tietokoneemme muistiin. Se tekee tämän joka kerta, kun siirrymme verkkosivustolle ja tallentaa vierailemamme verkkosivun. Mutta on myös mahdollista, että asennetaan ohjelmia eri tarkoituksiin.

Mutta tämä rekisteri voi olla verkkorikollisten pääkohde, jotka haluavat saada henkilökohtaisia ​​tietoja tileiltämme. Ja tässä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi käyttäjien on suoritettava Väliaikaisten tiedostojen säännöllinen puhdistus. Vaikka on myös tarpeen pystyä vapauttamaan näiden tiedostojen käyttämät tilat.

On tärkeää tietää, että tallennettujen väliaikaisten tiedostojen kerääntyminen vaikuttaa henkilökohtaisen tietokoneemme RAM-muistiin. Siksi ne on myös poistettava, jotta voit nauttia henkilökohtaisen tietokoneen optimaalisesta suorituskyvystä. Katsotaan nyt ilman pitkiä puheita, että meidän täytyy poista väliaikaiset tiedostot Macista.

Vaiheet väliaikaisten tiedostojen tai välimuistin tyhjentämiseksi Macissa

Seuraavaksi kerromme, miten sinun pitäisi edetä, jotta pystyt poista väliaikaiset tiedostot tai välimuisti Macissa. Mutta ennen aloittamista on tärkeää, että teet varmuuskopion tärkeimmistä tiedoistasi. Siinä tapauksessa, että prosessin aikana ilmenee ongelma ja arkaluonteiset tiedot katoavat puolestasi.

Kun tämä varoitus on tehty, voimme aloittaa, ja ensimmäinen askel on, että tietokoneella ei ole sovelluksia auki, kun suoritamme tämän toiminnon. Nyt meidän on vain painettava Alt-näppäintä ja valittava "Go" -välilehti. Tämä toiminto näyttää valikon vaihtoehtoja ja joista aiomme valita "Kirjasto"-vaihtoehto.

poista tiedostot mac

Näyttöön tulee nyt ikkuna, jossa on suuri määrä kansioita, ja meidän tapauksessamme meidän on etsittävä ja valittava jota kutsutaan "välimuistiksi". Seuraava askel on kaksoisnapsauttaa tätä kansiota näyttääksesi meille sen sisältämät elementit. Tällä tavalla voimme tehdä valinnan mieltymyksemme mukaan, suosittelemme valitsemaan ne kaikki.

Seuraava vaihe on napsauttaa välilehteä hammaspyöräkuvakkeella, nyt tulee näkyviin vaihtoehtovalikko ja valitsemme vaihtoehdon "Siirrä roskakoriin". Seuraavaksi painamme näppäintä Ctrl ja napsauta sitten roskakoria. Tämä toiminto luo valikon, josta valitset Tyhjennä roskakori -vaihtoehdon ja tällä tavalla väliaikaiset tiedostot tai välimuisti poistetaan.

Ja tällä yksinkertaisella ja mutkattomalla tavalla olemme suorittaneet tehtävän, joka tuntui aluksi erittäin vaikealta. Mutta ensin meidän on selvennettävä, että tässä kuvatut vaiheet suoritettiin MacOS: lla omena katriina. Ja niin päättyy sinulle opettanut opetusohjelma kuinka tyhjennät väliaikaiset tiedostot tai välimuistin Macissa tilan vapauttamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up