Kuinka poistaa Flash Player Windows 10 -tietokoneeltani?

Adoben Flash Player oli yksi eniten käytetyistä ohjelmista Tuohon aikaan Windows-tietokoneissa tämän ohjelmiston kautta oli mahdollista nähdä animaatioita ja nauttia videopeleistä. Ajan myötä Flash Player vanhentui ilman minkäänlaista päivitystä, ja tänään siitä ei ole meille mitään hyötyä Windows 10:ssä. Tässä artikkelissa opetamme, kuinka tämä ohjelma poistetaan oikein.

Indeksi
  1. Kuinka poistaa Flash Player ohjauspaneelista?
  2. Miten se onnistuu asennuksen poistoohjelmalla?
  3. Poistaako HiBit Uninstaller Flash Playerin asennuksen jättämättä jälkiä?

Kuinka poistaa Flash Player ohjauspaneelista?

Tämä ohjelmisto on asennettu tietokoneellemme kuten mikä tahansa muukin sen rekisteröinti, itse asiassa, on vanhentunut ja lopetettu ohjelma, sen poistaminen on erittäin helppoa. Voit poistaa Flash Playerin käyttämällä Ohjauspaneeli-menetelmää.

Tämä paneeli oli aiemmin erittäin helppo löytää Windowsin alussa, versiossa 10 meidän täytyy löytää kirjoita nimi järjestelmän selaimeen. On tärkeää huomata, että Flash Playerilla on mahdollista avata SWF-tiedostoja, jos käytät edelleen näitä elementtejä, suosittelemme, että et poista ohjelmaa.

Kun suoritamme haun, annamme sen ensimmäisen tuloksen, kun avaat tämän paneelin, meidän on siirryttävä "Ohjelmat"-osioon ja napsautettava "Ohjelmat ja ominaisuudet". Seuraavaksi avautuu uusi ikkuna, jossa on täydellinen luettelo tietokoneellemme asennetuista ohjelmista. Tämä luettelo ei sisällä niitä, jotka tulevat oletuksena järjestelmän mukana.

Tästä luettelosta löydämme Adobe Flash Playerin napsauta oikeasta alakulmasta "Poista/Muuta". Windowsin asennuksen poistoohjelma tulee automaattisesti näkyviin tämän ohjelman poistamiseksi. Noudatamme vaadittuja vaiheita ja se on siinä. Tällä menetelmällä jotkut ohjelman jäljet ​​ja tiedostot voivat kuitenkin jäädä tietokoneen juureen.

Miten se onnistuu asennuksen poistoohjelmalla?

Usko tai älä, mutta Adobe on kehittänyt oman Flash-asennuksen poistoohjelman varmista, että asiakkaat poistavat tämän animaatioohjelmiston optimaalisesti. Käyttääksemme tätä menetelmää meidän on noudatettava näitä vaiheita:

  1. Siirry Adoben tekemän Flash Uninstallerin viralliselle verkkosivustolle.
  2. Lataa käyttöjärjestelmäämme vastaava versiotässä tapauksessa Windows 10.
  3. Odotamme, että lataat ja suoritat sitten asennuksen poiston.

Nyt meillä on vain suorittaa tämän ohjelman lopullisen poistamisen tietokoneellamme. Huolimatta sen poistamisesta perusohjelmana, Flash Playeria käytetään edelleen muissa ohjelmistoissa, kuten Google Chrome -selaimessa, jossa voit helposti kytkeä Flashin päälle ja pois.

Suorita Adobe Flash Player

Kun asennuksen poistoohjelma latautuu, meidän on kaksoisnapsautettava sitä suorittaaksemme sen. Kun se on avattu, jatkamme ohjelman poistamisohjeita. Näyttöön tulee viesti, jossa lukee: "Haluatko sallia seuraavan ohjelman tehdä muutoksia tietokoneellesi?", Hyväksymme ja jatkamme prosessia.

Toivomme, että prosessi saavuttaa 100% ja meidän on käynnistettävä tietokoneemme uudelleen, jotta muutokset otetaan käyttöön oikein. On syytä huomata, että tämä koko prosessi on suoritettava ilman muita ohjelmia auki, etenkin verkkoselaimilla, koska yhteensopivuusongelmia voi esiintyä myöhemmin.

poista sisältöä

Kun olemme käynnistäneet tietokoneen uudelleen, meidän on tehtävä poista mahdollisimman paljon jäljellä olevaa sisältöä Adobe Flash Playerista välttääksesi ärsyttävät kaatumiset sovellusten rekisteröinnissä ja muissa toiminnoissa. Tämän saavuttamiseksi meidän on noudatettava seuraavia vaiheita:

  1. Juostaan'. Voimme tehdä tämän painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.
  2. Kirjoitamme juuren, johon suuri osa jäljellä olevasta Flash Player -sisällöstä sijaitsee. Se sijaitsee yleensä käyttöjärjestelmämme system32-kansiossa. Löydämme sisällön oletusarvoisesti seuraavasta osoitteesta:C:\Windows\system32\Macromed\Flash'.
  3. Valitsemme tästä kansiosta kaikki käytettävissä olevat tiedostot, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Poista".
  4. Siirrymme työpöydälle ja napsautamme hiiren kakkospainikkeella Roskakoria, valitsemme vaihtoehdon "Tyhjennä roskakori".

Tällä tavalla olemme poistaneet Adobe Flash Playerin sisällön kokonaan Windows 10 -tietokoneeltamme. Voit myös estää Adobe Acrobatia päivittymästä automaattisesti tietokoneellesi.

Poistaako HiBit Uninstaller Flash Playerin asennuksen jättämättä jälkiä?

Jos haluat poistaa Adobe Flash Playerin asennuksen suoraan ja yhdellä toiminnolla, suosittelemme sinua käytä HiBit Uninstaller -ohjelmistoa. Tämä kolmansien osapuolien kehittämä tehokas ohjelmisto poistaa täysin kaiken ohjelmasta eikä jätä jälkiä. Voit ladata tämän sovelluksen suoraan osoitteesta kehittäjän virallinen verkkosivustonormaali tai kannettava asennusversio on saatavana.

Kun tämä ohjelma on auki, siirrymme eteenpäin valitse Adobe Flash Player ja napsauta sitten 'Poista asennus'. Prosessin aikana meiltä kysytään "Haluatko poistaa loput tiedostot?", napsauta OK ja odota prosessin valmistumista. HiBit Uninstallerin avulla voimme poistaa kaikki tietokoneellemme asennetut ohjelmat kokonaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up