Kuinka palauttaa WhatsApp-varmuuskopio Google Drivesta

Meillä on varmuuskopio WhatsApp-keskusteluista ja valokuvista Google Drivessa ja haluatko palauttaa sen? Katsotaanpa, miten se tehdään

WhatsApp on erittäin tärkeä sovellus nykyaikaisissa puhelimissa, sillä sieltä löydämme kaikki chatimme ja multimediasisältömme, joita vaihdetaan ystävien ja sukulaisten kanssa. Kaikkien näiden tietojen menettäminen voi olla todella tragedia, tästä syystä WhatsApp tarjoaa varmuuskopiointijärjestelmän, joka on suunniteltu hyödyntämään Google Drivea (tai vastaavia pilviä) tallentaakseen kaiken keskustelumme ja multimediasisältömme (kuvat, GIF-tiedostot ja videot) varmuuskopioon. pilvi.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka palauttaa WhatsApp-varmuuskopio Google Drivestanäyttää sinulle varmuuskopiointierot Androidin ja iPhonen välillä Ja kuinka palauttaa varmuuskopiot eri järjestelmien välilläyksi käyttäjien halutuimmista toiminnoista, mutta silti käytettävissä vain kolmannen osapuolen työkalujen kautta.

Kuinka palauttaa WhatsApp-varmuuskopio Androidissa

Androidissa WhatsApp-varmuuskopion palauttaminen Google Drivesta on erittäin helppoa, varsinkin jos olemme jo käyttäneet sitä aiemmin Android-puhelimessa.

Jos meillä on edelleen pääsy vanhaan puhelimeen, eikä meillä ollut aktiivista varmuuskopiota, voimme korjata tämän välittömästi yhdistämällä puhelimen Wi-Fi-verkkoon, avaamalla laitteessa WhatsApp-sovelluksen ja painamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa. , napauttamalla asetuksetvalitsemalla valikon Chatpainamalla valikkoa Chatin varmuuskopio ja lopuksi painaa Suorita varmuuskopiot.

Varmuuskopio tehdään puhelimeesi liittyvälle Google-tilille. säätääksesi varmuuskopiointiasetuksia paina -painiketta Google-tilit Valitse tili painamalla -painiketta Varmuuskopioi Google Driveen valitaksesi automaattisen varmuuskopiointitaajuuden ja lopuksi aktivoimme kytkimen Sisällytä videoita jos haluamme tallentaa myös videot.

Kun varmuuskopiointi on valmis, avaamme WhatsApp-sovelluksen uudessa puhelimessa (lataamalla sen suoraan Google Play Kauppa), kirjoitamme WhatsApp-tiliin liittyvän puhelinnumeron, vahvistamme tekstiviestillä vastaanotetun turvakoodin ja painamme pyydettäessä -painiketta Palauttaa aloittaaksesi palauta Google Driveen tallennettu WhatsApp-varmuuskopio.

Jotta palautus tapahtuisi oikein, Android-puhelimen on oltava yhteydessä Internetiin (mieluiten Wi-Fi-verkon kautta) ja vanhan puhelimen varmuuskopiointiin käytetyn saman Google-tilin on oltava aktiivinen; Jos varmuuskopiota ei näy, poistamme sovelluksen asennuksen ja toistamme kaikki vaiheet vasta, kun olemme myös asentaneet sovelluksen Google asema ja kirjautunut sisään aiemmin käytetyllä Google-tilillä.

Kuinka palauttaa WhatsApp-varmuuskopio iPhonessa

iPhonessa WhatsApp-varmuuskopiointi ei käytä Google Drivea vaan iCloudia, pilvipalvelu, joka on saatavilla kaikissa Applen laitteissa. Tämä ei ole suuri ongelma, jos meidän on vaihdettava iPhonen välillä, mutta se vaikeuttaa varmuuskopioiden vaihtamista puhelimesta, jossa on eri käyttöjärjestelmä (Androidista iPhoneen ja päinvastoin).

Jos käytämme vain Applen laitteita, voimme nopeasti varmuuskopioida WhatsAppin vanhassa iPhonessa muodostamalla yhteyden Wi-Fi-verkkoon, avaamalla WhatsApp-sovelluksen iPhonessa ja painamalla alavalikkoa. asetuksetpainamalla valikkoa Chatvalitsemalla valikon Chatin varmuuskopio ja lopuksi painat kohdetta Takaisin nyt.

Varmuuskopion tekemisen jälkeen mennään uuteen iPhoneen, yhdistetään se Internetiin, kirjaudutaan sisään samalla Apple-tilillä (tai Apple ID:llä), jota käytettiin vanhassa laitteessa, ladataan WhatsApp-sovellus osoitteestaApple App Storesyötä sama puhelinnumero, jota käytit vanhassa iPhonessa, vahvista suojakoodi ja paina -painiketta Palauttaa palauttaaksesi iCloud-palvelusta löytyneen varmuuskopion välittömästi.

Tämä toimenpide aiheuttaa harvoin virheitä, mutta jos varmuuskopiota ei ole tai sitä ei ole mahdollista käyttää, poista sovellus, muodosta yhteys nopeaan verkkoon (mahdollisesti Wi-Fi), kirjaudu uudelleen Apple-tilille, avaa ensin iCloud-sovellus ja vasta sitten asenna WhatsApp-sovellus jatkaaksesi palautusta.

Kuinka palauttaa varmuuskopiot eri järjestelmien välillä

Kuten edellisessä luvussa mainittiin WhatsApp käyttää kahta erilaista varmuuskopiointijärjestelmää Androidille ja iPhonellemikä vaikeuttaa käytännössä käyttöjärjestelmän vaihtamista (koska menetämme kaiken keskustelun ja multimediasisällön).

Jos siirrymme Androidista iPhoneen (ja päinvastoin), ainoa tehokas tapa poimia varmuuskopio vanhasta puhelimesta ja kopioida se uuteen on tietokoneen ja sovelluksen käyttö. Backuptrans Android iPhone WhatsApp Transfer +ilmainen siirrettävä kahden laitteen välillä.

Sovellus on todella yksinkertainen käyttää: ensin yhdistämme vanhan puhelimen tietokoneeseen USB-kaapelilla huolella ota USB-virheenkorjaus käyttöön (Androidissa) tai asenna iTunes tietokoneellasi (iPhonelle).

Sitten avaamme ohjelman, paina yläreunassa olevaa kuvaketta Viestin varmuuskopioodota varmuuskopion loppua, irrota vanha puhelin ja liitä uusi (kunnoitetaan yllä näkyvät vanhan laitteen parametrit, siis USB-virheenkorjaus tai iTunes), avaa sovellus uudelleen ja paina Siirrä viestejä tietokannasta iPhoneen tai ylös Siirrä viestejä tietokannasta Androidiinjotta chat-siirto saadaan päätökseen.

Chat-mediasisältöä voidaan siirtää fyysisesti tallennustilasta toiseen tai kolmannen osapuolen varmuuskopioiden kautta, kuten löytyy oppaistamme Kuinka siirtää valokuvia Androidista ja iPhonesta tietokoneeseen ja miten siirtää tiedostoja Android-puhelimien välillä (Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteydellä).

Johtopäätökset

WhatsApp-varmuuskopiot ovat välttämättömiä aloitettaessa uudessa puhelimessa alusta siitä, mihin jäimme, jotta et menetä edes tärkeää keskustelua. WhatsAppiin integroitu varmuuskopiojärjestelmä on erinomainen vain, jos valitsemme uudeksi puhelimeksi sellaisen, jossa on sama käyttöjärjestelmä kuin vanha; Jos järjestelmä muuttuu radikaalisti, meidän on välttämättä luotettava tietokoneeseen ja erittäin hyödylliseen ohjelmaan, kuten Backuptrans Android iPhone WhatsApp Transfer +, suorittaaksemme toimenpiteen loppuun.

Keskustelujen varmuuskopioinnista huolimatta pyydämme sinua lukemaan oppaamme aiheesta kuinka aktivoida End to End -salaus WhatsAppissa ja miten aloita chat itseni kanssa Whatsappissa.

Indeksi
  1. Kuinka palauttaa WhatsApp-varmuuskopio Androidissa
  2. Kuinka palauttaa WhatsApp-varmuuskopio iPhonessa
  3. Kuinka palauttaa varmuuskopiot eri järjestelmien välillä
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up