Parhaat sovellukset täydellisiin valokuviin puhelimestasi

Parhaat sovellukset kauniiden kuvien ottamiseen Android- tai iPhone-älypuhelimella ja valokuvaamiseen suodattimien, tehosteiden ja korjausten avulla

Monissa nykyaikaisissa puhelimissa kamerasovellus sisältää useita vaihtoehtoja tehdä otetuista kuvista täydellisiämyös valon ja paikan perusteella, jossa olemme, jotta voimme aina ottaa erittäin kauniita kuvia nähdäksesi ja jaettavaksi sosiaalisessa mediassa.

Jos älypuhelimessamme on liian yksinkertainen kamerasovellus tai haluamme käyttää vielä kauniimpia tehosteita, tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset, joilla voit ottaa täydellisiä kuvia puhelimestasiriippumatta valokuva-anturin pikseleistä ja laitteen takana olevien kameroiden lukumäärästä.

1) Avaa kamera (Android)

Paras sovellus täydellisten valokuvien ottamiseen Android-puhelimellasi on epäilemättä Avoin kamerailmainen ja avoimen lähdekoodin sovellus, joka yhdistää kaikki ammattikameran toiminnot ja vapauttaa siten jokaisen puhelimen piilotetun potentiaalin (pikseleiden ja antureiden lukumäärästä riippumatta).

Jos meillä on jo erinomaiset valokuvaustaidot, tämä on oikea sovellus, sillä sen avulla voit säätää lukuisia kuvausparametreja: valotus, valkotasapaino, salamatyyppi, Photo Mod -tila HDR:llä ja muita hyödyllisiä vaihtoehtoja, automaattitarkennus, automaattinen valotus ja automaattinen valkoinen kompensaatio.

2) Halide Mark II Pro -kamera (iPhone)

iPhonessa sisäänrakennettu Kamera-sovellus on erittäin hyvä jokapäiväiseen kuvaamiseen, mutta täydellisten kuvien saamiseksi meidän on käytettävä ammattisovellusta, kuten Halide Mark II Pro -kamera.

Tämän sovelluksen avulla on mahdollista hyödyntää kaikkia iPhonen antureita ja säätää automaattisesti valotusta, valkoista, tarkennusta, valotusaikaa ja ISO-arvoa ilman erityisiä varotoimia. Asiantuntijat arvostavat mahdollisuutta mukauttaa jokaista kuvausparametria ja käyttää Macro-toimintoa ottaakseen kuvia pienistä yksityiskohdista.

3) Pixtica (Android)

Jos emme pidä liian monimutkaisista valokuvasovelluksista, voimme ottaa täydellisiä kuvia käyttämällä sovellusta, kuten Pixtica.

Sovellus tarjoaa sekä kameraosion suodattimilla ja tehosteilla reaaliajassa (kuvauksen aikana) että täydellisen editorin, jolla voit muokata valokuvia kuvauksen jälkeen, jotta voimme luoda täydellisiä kuvia, vaikka emme olisi valokuvauksen asiantuntija.

4) Retrica

Toinen hyödyllinen sovellus täydellisten valokuvien ottamiseen älypuhelimella on Retricasaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Tämän sovelluksen avulla voit käyttää lukuisia suodattimia, jotka on jaettu eri teemoihin: Chic, Allure, Cinema, Retro jne. Nähdäksesi kaikki suodattimet ja valita suosikkisi, sinun on vieritettävä ne kaikki oikealle ja kosketettava sitten rataspainiketta, joka johtaa käytettävissä olevien suodattimien valintaan.

Suodattimien lisäksi Retrica tarjoaa yli 20 formaattia valokuvaamiseen tilassa kollaasi, aina suoraan ja ilman, että sinun tarvitsee puuttua jälkituotantoon. Tehosteiden lisäämisen lisäksi sovelluksen avulla voit korjata valokuvan perusparametreja, jotta kaikkiin otettuihin kuviin voidaan soveltaa myös kevyttä valokuvaretusointia.

5) Candy-kamera

Hyvä vaihtoehto Retricalle on sovellus Candy kamerasaatavilla myös ilmaiseksi ja ladattavissa molemmista Android mitä kuuluu iPhone.

Tämän sovelluksen avulla voimme soveltaa joitain suodattimet Retrica rakastaa myös lukuisia erikoistehosteita sarjakuva-, röntgen- tai mosaiikkikuvan saamiseksi. Myös sovelluksessa on lukuisia tehosteita saatavilla selfie-kuviin, joilla voit valokuvata itsesi samalla kun korjaat ihon ja kasvojen epätasaisuuksia; voimme myös lisätä valokuvaan tarroja, kuplia, tähtiä, valoja ja muita tehosteita.

Käyttöliittymässä Candy kamera voimme nopeasti valita valokuvan osuuden (jolla on vaihtoehdot kollaasien luomiseen), asettaa itselaukaisimen, ottaa valokuvia koskettamalla näyttöä ilman, että tarvitsee välttämättä painaa keskipainiketta, aktivoida jatkuvan kuvauksen ottaaksesi useita kuvia sekunnissa .

6) YouCam Perfect

Jos etsimme selfien kaunistamiseen optimoitua kamerasovellusta, suosittelemme kokeilemaan sitä YouCam Perfectsaatavilla ilmaiseksi Android Ja iPhone.

Käynnistämällä sovelluksen ja aktivoimalla etukameran voimme soveltaa monia tehosteita reaaliajassa kaunistaaksemme kasvojamme tai tehdäksemme yrityksessä otetuista kuvista ainutlaatuisia. Erikoistehosteiden lisäksi siinä on myös kelvollinen valokuvaeditori, joten voit parantaa värejä, kirkkautta ja kontrastia toimimalla erityisten valikkojen kautta tai yksinkertaisella painikkeella (joka tekee automaattisesti tarvittavat korjaukset).

Jos intohimosi ovat selfiet, tämä on sovellus, jolla voit ottaa valokuvia, jotka ovat verrattavissa ammattimaiseen järjestelmäkameraan.

7) Kamera 360

Voimme myös käyttää sovellusta tehdäksemme valokuvistamme todella taiteellisia Kamera 360saatavilla ilmaiseksi Android Ja iPhone.

Tämän sovelluksen avulla voimme muokata minkä tahansa tyyppisiä otoksia käyttämällä yhtä 600:sta edistyneestä suodattimesta, jotka ovat saatavilla editorissa, jotta voimme luoda pieniä digitaalisia maalauksia. Valokuvasuodattimien käytön lisäksi sovelluksen avulla voit poistaa iho- ja kasvovaurioita selfieistä, jotta saat heti täydellisen ihon kuviin, valmiina jaettavaksi Instagramissa tai muissa sosiaalisissa verkostoissa. Jos välitämme paljon itsestämme ja selfie-kuvistamme huolehtimisesta, suosittelemme kokeilemaan tätä sovellusta heti, et tule pettymään!

8) Instagram

Instagram on erinomainen sovellus kauniiden valokuvien ottamiseen, koska kameraosio tarjoaa lukuisia tehosteita ja suodattimia, joten voit heti luoda kauniita kuvia jaettavaksi välittömästi ilman muiden sovellusten läpikäymistä; voimme ladata Instagramin ilmaiseksi molemmille Android mitä kuuluu iPhone.

Instagramin avulla voimme käyttää lukuisia tehosteita kaikkiin kuviimme ja tehdä niistä täydellisiä jakamiseen tai tulostukseen, ja reaaliaikatilalla voidaan lisätä mukavia tai hauskoja yksityiskohtia otettuihin kuviin.

Jos haluat lisätietoja aiheesta, suosittelemme, että jatkat artikkelimme lukemista aiheesta Kuinka käyttää Instagramia.

9) Snapseed

Jos etsimme vakavampaa ja täydellisempää kuvankäsittelytyökalua luopumatta valokuvasuodattimista, suosittelemme kokeilemaan sovellusta SnapseedGooglen luoma ja saatavilla ilmaiseksi Android Ja iPhone.

Sen avulla voimme muokata kaikkia tietoja reaaliajassa jo otettujen valokuvien pääparametrit, jotta löydät täydelliset asetukset kauniiden älypuhelinvalokuvien ottamiseen jo ennen niiden jakamista. Valokuvauksen perusparametrien korjaamisen lisäksi se tarjoaa lukuisia tehosteita ja suodattimia, joita voidaan käyttää sekä kohteen kuvaamisen aikana että sen jälkeen, jolloin syntyy pieniä mestariteoksia, jotka jaetaan nopeasti sosiaalisessa mediassa tai chateissa.

Googlen luoma se on turvallinen ja voimme käyttää sitä oikeana kuvankäsittelysovelluksena, kuten oppaassamme. parhaat sovellukset valokuvien muokkaamiseen Androidissa.

Johtopäätökset

Jos valokuvat ja selfiet ovat sosiaalisten profiiliemme ydin, meidän on kokeiltava kaikkia yllä suositeltuja sovelluksia, jotta voimme löytää meille oikean ja ottaa älypuhelimista kuvia, jotka näyttävät ammattikameroilla otetuilta puhelimesta riippumatta. kyseessä oleva malli.

Jos haluamme myös yhdistää sovellussuodattimet ja erinomaisen ammattitaitomme laadukkaaseen valokuvausälypuhelimeen, pyydämme sinua lukemaan oppaamme Paras älypuhelimen kamera: kumpi ottaa parempia kuvia.

Jos kuitenkin haluamme oppia ammattivalokuvauksen alkeita, luoda upeita kuvia itse, voimme jatkaa syvällisen analyysimme lukemista Kuinka ottaa parempia, epäselviä kuvia älypuhelimella.

Indeksi
 1. 1) Avaa kamera (Android)
 2. 2) Halide Mark II Pro -kamera (iPhone)
 3. 3) Pixtica (Android)
 4. 4) Retrica
 5. 5) Candy-kamera
 6. 6) YouCam Perfect
 7. 7) Kamera 360
 8. 8) Instagram
 9. 9) Snapseed
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up