Kuinka korjata Roblox ei päivity tai lataa Macissasi

Roblox on yksi maailman suosituimmista peleistä, ja yksi sen vahvuuksista on, että se toimii käytännössä missä tahansa, myös Macissa! Se ei kuitenkaan aina ole sujuvaa Mac Roblox -pelaajille, joilla on vaikeuksia päivittää tai jopa ladata peli. Jos se olet sinä, jokin näistä korjauksista saa sinut todennäköisesti takaisin peliin.

Yritätkö selvittää, mikä peli sopii paremmin lapsille? Tutustu Minecraftin ja Robloxin vertailuun auttaaksesi sinua päättämään.

Indeksi
 1. 1. Käynnistä Mac uudelleen
 2. 2. Päivitä macOS
 3. 3. Päivitä peli järjestelmänvalvojana
 4. 4. Käynnistä peli selaimesta
 5. 5. Käynnistä peli Dockista
 6. 6. Käytä eri selainta
 7. 7. Tarkista selaimen päivitykset
 8. 8. Poista peli ja asenna se uudelleen
 9. 9. Tyhjennä Roblox-asetukset manuaalisesti
 10. 10. Poista välityspalvelin tai VPN käytöstä
 11. 11. Tarkista Roblox-palvelimen tila
 12. 12. Tarkista käytettävissä oleva tallennustila
 13. Usein Kysytyt Kysymykset
  1. Toimiiko Roblox Apple Siliconissa?
  2. Menetänkö edistymisen poistamalla tiedostoja tai poistamalla asennuksen?
  3. Voinko käyttää Roblox-mobiilisovellusta Macissa?

1. Käynnistä Mac uudelleen

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä ennen kuin muutat jotain, on käynnistää Mac uudelleen, jos asennukseen ja päivittämiseen liittyvät ongelmat johtuvat tilapäisestä virheestä, jonka uudelleenkäynnistys voi ratkaista. Se on yksinkertainen askel, mutta sen kanssa on aina hyvä johtaa!

2. Päivitä macOS

Robloxin uusin versio saattaa edellyttää uudempaa macOS-versiota kuin mitä olet tällä hetkellä asentanut. Tarkista, onko odottamassa päivitystä, ja päivitä macOS-järjestelmäsi ennen kuin yrität päivittää Robloxia uudelleen.

Kirjoitushetkellä Roblox vaatii vähintään macOS Yosemiten ja Roblox Studio vaatii macOS El Capitanin. Jos Macisi ei tue näitä käyttöjärjestelmäversioita, sinulla ei valitettavasti ole onnea Robloxin pelaamisessa.

3. Päivitä peli järjestelmänvalvojana

Jos olet kirjautunut sisään käyttäjänä ilman järjestelmänvalvojan oikeuksia (yleistä lapsen tilille), kirjaudu sisään Macin järjestelmänvalvojana ennen kuin yrität päivittää Robloxia. Näyttää siltä, ​​että joissakin tapauksissa, jos Robloxin asensi ensin käyttäjä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet, peli tarvitsee samat oikeudet päivittääkseen. Jos sinulla ei ole pääsyä järjestelmänvalvojan tiliin, sinun on pyydettävä apua tietokoneen järjestelmänvalvojalta.

4. Käynnistä peli selaimesta

Vaikka voit käynnistää ja päivittää Robloxin suorittamalla sen Sovellukset-kansiosta (tai missä tahansa valitsit tallentaa sen), joskus tämä menetelmä johtaa virheeseen.

Nopein ratkaisu on käynnistää peli sen sijaan verkkosivustolta. Siirry Roblox-verkkosivustolle, kirjaudu sisään tilillesi ja napsauta vihreää toistopainiketta missä tahansa valitsemassasi maailmassa. Pelin pitäisi käynnistyä ja päivittää tarvittaessa.

5. Käynnistä peli Dockista

Toisaalta, jos käynnistäminen selaimesta ei näytä toimivan kunnolla, yritä käynnistää peli Dockista, Launchpadista tai Finderin Sovellukset-kansiosta.

6. Käytä eri selainta

Koska Roblox toimii selaimesi kautta, sinulla saattaa olla ongelmia selainongelman vuoksi. Jos käytät esimerkiksi Safaria, kokeile vaihtaa Google Chromeen.

Kärki: Google Chromen käyttö sisältää etuja. Voit esimerkiksi asentaa erilaisia ​​laajennuksia parantaaksesi tietoturvaasi ja yksityisyyttäsi verkossa.

Jos Roblox lataa tai päivittää oikein, kun vaihdat selainta, ongelma voi johtua ongelmallisessa selaimessa olevasta bugista, joka voidaan ratkaista joko selaimen tai Robloxin päivityksellä.

7. Tarkista selaimen päivitykset

Selaimesi saattaa yksinkertaisesti olla liian vanhentunut toimimaan Robloxin kanssa, joten tarkista, onko päivityksiä saatavilla, ja asenna ne. Yritä sitten suorittaa Roblox uudelleen nähdäksesi, onnistuiko lataus tai päivitys.

8. Poista peli ja asenna se uudelleen

Pelin asennuksen poistaminen ja uudelleenasentaminen Maciin voi ratkaista useita ongelmia, mukaan lukien päivitysongelmat.

 1. Paina Macissa Command + Optio + Esc yhdessä.
 1. Jos näet joko Roblox tai Roblox Studio luettelossa avautuvassa ikkunassa, valitse se ja napsauta sitten "Pakota lopettamaan".
 2. Avaa "Finder -> Applications".
 1. Etsi Roblox ja vedä se roskakoriin. Kun seuraavan kerran tyhjennät säiliön, sovellus poistetaan pysyvästi.
 1. Asenna Roblox uudelleen siirtymällä Roblox-verkkosivustolle, valitsemalla maailma ja napsauttamalla vihreää toistopainiketta.
 1. Sivusto havaitsee, että Robloxia ei ole asennettu, ja tarjoaa sovelluksen lataamisen.
 1. Suorita prosessi loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

9. Tyhjennä Roblox-asetukset manuaalisesti

Saattaa olla, että jotkin paikallisella asemallasi olevista Roblox-tiedostoista ovat vioittuneet. Siirry kohtaan "Kirjasto -> Asetukset" ja poista sitten sieltä löytämäsi "Roblox.com"-tiedostot. Kun seuraavan kerran käynnistät Robloxin, nämä tiedostot luodaan uudelleen tyhjästä.

10. Poista välityspalvelin tai VPN käytöstä

Jos käytät välityspalvelinta, älykästä DNS- tai VPN-palvelua, saatat haluta poistaa ne käytöstä ennen päivityksen yrittämistä. Tämäntyyppiset palvelut ohjaavat Internet-liikennettäsi uudelleen. Tämä voi aiheuttaa tilanteen, jossa Roblox ei pysty kommunikoimaan palvelimensa kanssa oikein.

11. Tarkista Roblox-palvelimen tila

Joskus Roblox ei päivity, koska ongelma on itse asiassa pelin palvelimissa. Voit helposti tarkistaa Roblox-tilan verkkosivusto nähdäksesi, onko jokin Roblox-palvelu offline-tilassa tai onko virheistä raportoitu.

Jos tapahtuu virhe, joka voi vaikuttaa päivityksiin, odota, kunnes taulu näyttää vihreää sivustolla, ja yritä uudelleen.

12. Tarkista käytettävissä oleva tallennustila

Jos Macillasi ei ole tarpeeksi vapaata tallennustilaa päivityksen tai uuden asennuksen purkamiseen väliaikaisesti Robloxissa, toiminto epäonnistuu. Poista tarpeettomat tiedostot ja sovellukset tai optimoi tallennustila ja yritä uudelleen.

Jos mikään näistä korjauksista ei auta saamaan Robloxia toimimaan Macissasi, ota yhteyttä Roblox-tuki ja kirjaa kysely nähdäksesi, voivatko he auttaa sinua ratkaisemaan ongelman.

Pelaatko mieluummin pelejä mobiililaitteellasi? Tässä ovat parhaat offline-pelit, joita voit kokeilla Android- tai iOS-laitteellasi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Toimiiko Roblox Apple Siliconissa?

Roblox toimii hyvin Apple Siliconissa; pelasimme sitä perusmallin M1 MacBook Airilla, ja se toimi moitteettomasti.

Menetänkö edistymisen poistamalla tiedostoja tai poistamalla asennuksen?

Roblox tallentaa tietosi palvelimillaan olevaan pilveen, joten on vähän mahdollisuuksia, että pelin poistaminen tai uudelleenasentaminen johtaisi edistymisen menetykseen. Itse Roblox-alustalla on kuitenkin aiemmin ollut joitain ongelmia, jotka johtivat käyttäjien tietojen menettämiseen. Tämä on kuitenkin täysin käsistäsi ja harvinainen tapaus.

Voinko käyttää Roblox-mobiilisovellusta Macissa?

Vaikka Apple Silicon Macit, kuten M1 MacBook Air, voivat käyttää iPhone- ja iPad-sovelluksia, on kehittäjästä kiinni, onko niiden sovellus saatavilla Mac App Storesta. Roblox-sovellus ei ole tällä hetkellä saatavilla Apple Silicon Mac -tietokoneille, joten sinun on käytettävä selainpohjaista versiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up