Sovellukset ja ohjelmat soittoäänien lisäämiseen iPhoneen

Voit hallita musiikkia ja soittoääniä paremmin iPhonessa käyttämällä ilmaisia ​​ohjelmia ja sovelluksia

iPhonessa käytämme iTunesia (Windows) tai Finder-sovellusta (Macissa) laitteen päivittämiseen, tiedostojen siirtämiseen laitteelle tai laitteesta ja musiikin siirtämiseen kiintolevyllä.

Vaikka se saattaa tuntua parhaalta ratkaisulta, näissä kahdessa järjestelmässä on joitain rajoituksia, kun haluamme hallita uusia soittoääniä tai uusia laitteeseen ladattavia kappaleita: jos käytämme eri tietokoneita, meidän on määritettävä iTunes tai Finder eri tavalla jokaisessa tietokoneessa, hidastaa meitä huomattavasti.

Tässä oppaassa näemme yhdessä kuinka Lisää soittoääniä ja musiikkia iPhoneen helpostijotta voit käyttää vaihtoehtoisia sovelluksia ja ohjelmia hallitaksesi paremmin Apple-laitteesi musiikkia.

1) CopyTrans

Yksi parhaista ilmaisista ohjelmista, joita voimme käyttää musiikin ja soittoäänien lataamiseen iPhoneen, on CopyTrans.
Tämän ohjelman asennuksen jälkeen saamme tervetuloviestin: jatka napsauttamalla alkaa ja kytke iPhone tietokoneeseen USB:n kautta käynnistääksesi laitteen tunnistamisen sovelluksessa.

Kun Apple-laite on tunnistettu, näemme kaikki kappaleet ja soittoäänet, jotka ovat jo järjestelmämuistissa; lisätäksesi soittoääniä ja musiikkia meidän tarvitsee vain napsauttaa yläreunassa lisätä ja valitse avautuvasta tiedostonhallinnasta kansio tai tiedostot, jotka haluat lisätä iPhoneen.

Voimme myös muokata ja poistaa laitteella jo olevia kappaleita käyttämällä ohjelman yläreunassa olevia Muokkaa ja Poista -kohteita.

2) Soittoäänien valmistaja

Jos haluamme luoda soittoäänen suoraan iPhonesta, voimme ladata sovelluksen Soittoäänen tekijä.
Lataamalla tämän sovelluksen meillä on saatavilla erittäin tarkka leikkaustyökalu, jolla leikataan kappaleesta se osa, jota haluamme käyttää puhelimen soittoäänenä.

Laitteen muistissa jo olevien MP3-kappaleiden leikkaamisen lisäksi sovelluksen avulla voit ladata tällä hetkellä suosituimmat soittoäänet, joten voit heti lisätä trendikkäimmän soittoäänen ilman, että sitä tarvitsee leikata tai muokata sovelluksesta tai PC:stä.

3) Soittoäänet iPhonelle

Toinen erittäin mielenkiintoinen sovellus soittoäänien lisäämiseen iPhoneen ilman tietokonetta on Soittoäänet iPhonelle.
Tämän sovelluksen avulla voimme luoda oman henkilökohtaisen soittoäänen erilaisilla työkaluilla: voimme tallentaa äänet mikrofonista ja muuntaa ne soittoääniksi, leikata osan kappaleista MP3-muotoon ja käyttää niitä soittoäänenä tai ladata musiikkileikkeitä ja soittoääniä. internetistä.

Sovellusta on helppo käyttää ja se mukautuu täydellisesti kaikkiin iPhone-malleihin: se on tällä hetkellä yksi parhaista vaihtoehdoista soittoäänien lisäämiseen ja musiikin lataamiseen iPhoneen ilman tietokonetta.

4) EaseUS MobiMover ilmainen

Toinen täysin ilmainen ohjelma soittoäänien ja musiikin lisäämiseksi iPhoneen ilman iTunesia EaseUS MobiMover ilmainen.
Asenna se, niin voit heti käyttää kaikkia sen ominaisuuksia ilman rajoituksia. Jos haluat kopioida tietokoneellesi ladatun musiikin tai soittoäänet, meidän tarvitsee vain napsauttaa Siirretään tälle laitteelle ja valitse avautuvasta ikkunasta kansio tai tiedostot, jotka siirretään iPhoneen.

Voimme myös siirtää tiedostoja kahden eri Apple- tai Android-laitteen välillä tai siirtää laitteessa jo olevia tiedostoja.

5) Syncios iOS Manager

Halusimme myös mainita sinulle parhaiden ilmaisten ohjelmien joukossa, joita pystyimme kokeilemaan Syncios iOS Manager.
Tässäkään tapauksessa ei ole mitään kokeiltavaa tai ostettavaa: ohjelma on 100% ilmainen ja kaikki tarjotut ominaisuudet ovat heti saatavilla päänäytöllä.

Jos haluat lisätä soittoääniä ja musiikkia iPhoneen, napsauta sivussa olevaa Tiedostoa avataksesi sisäisen muistin hallinnan ja napsauta sitten Lisää ylhäältä lisätäksesi kansion tai tiedostot laitteen muistiin. Pystymme siten lataamaan nopeasti kaiken meillä olevan musiikin tai kappaleet, joita haluamme käyttää yhteystietojen soittoäänenä tai yleisenä soittoäänenä puhelimeen.

6) ApowerManager

Löydämme ilmaisista ohjelmista ilman lisenssiä, joita voimme käyttää ilman rajoituksia ApowerManager.
Myös tässä tapauksessa riittää, että asennat sen PC:lle ja käynnistät sen pelkäämättä mitään, ei ole piilokuluja tai lisenssien ostoa, jotta voit käyttää kaikkia tarjolla olevia toimintoja (ilmaisella rekisteröinnillä tarjotut toiminnot ovat tarpeettomia, joten voimme myös käytä sitä rekisteröimättä tiliä).

Meillä on etualalla kaikki tiedot iPhonesta, joka on liitetty USB:n kautta tietokoneeseen, jotta tiedämme kuinka paljon tilaa sisäisessä muistissa on jäljellä ennen uusien tiedostojen lisäämistä.

Lisää musiikkitiedostoja napsauttamalla Musiikki valitse sitten kohde Tuonti jotta voimme ladata tiedostoja tai kansioita musiikkikappaleiden kanssa, joita aiomme käyttää.

Voit tuoda kappaleet, jotka olemme tunnistaneet soittoääniksi, avaamalla valikko Musiikki napsauta sitten sivuttain Soittoäänet ja sitten päälle Tuonti ladataksesi soittoääniä iPhonellesi.

Johtopäätökset

Soittoäänien lisääminen ja musiikin lataaminen iPhoneen voimme käyttää molempia kelvollisia vaihtoehtoja iTunesille (siirtää MP3-kappaleita tietokoneesta puhelimeen) tai käytä sovelluksia soittoäänien luomiseenkäytettäväksi suoraan iPhonessa lataamatta mitään tietokoneelle.

Kaikki osoittamamme menetelmät ovat turvallisia ja luotettavia suosikkisoittoääniesi luomiseen: suhtaudumme varovaisesti verkkosivustoihin tai sovelluksiin, joilla ei ole tietosuojatietoja tai jotka pyytävät maksua käyttääkseen ilmaisia ​​toimintoja.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme osoitteessa parhaat sovellukset ja sivustot ilmaisten soittoäänien lataamiseen ja miten Luo mukautettuja soittoääniä MP3:sta iPhonelle ja Androidille.

Indeksi
  1. 1) CopyTrans
  2. 2) Soittoäänien valmistaja
    1. 3) Soittoäänet iPhonelle
  3. 4) EaseUS MobiMover ilmainen
  4. 5) Syncios iOS Manager
  5. 6) ApowerManager
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up