Kuinka seurata paketteja Kiinasta, Yhdysvalloista tai muista maista

Jos odotamme pakettia Kiinasta, Yhdysvalloista tai muista maista emmekä tiedä kuinka seurata sitä, katsotaanpa parhaat sivustot ja sovellukset

Yhä enemmän tuotteita lähetetään Kiinasta tai muista ulkomaista, kun ostamme Amazonista tai eBaysta, unohtamatta kiinalaisten tuotteiden myyntiin erikoistuneita sivustoja, kuten Wish ja AliExpress. Jos valitsemme ostohetkellä seuratun toimituksen, vastaanotamme hyvin erilainen seurantakoodi kuin italialaisilta kuriirilta saatavat kooditkoska niitä tuskin voi jäljittää sivustoilla, joita olemme tottuneet käyttämään Italian alueella.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka seurata ulkomailta tulevia paketteja ja erityisesti Kiinasta, joka ohjaa sinut kadonneille verkkosivustoille, jotka pystyvät seurata kaikkia kansainvälisiä lähetyksiä. Näin pystymme ymmärtämään, missä pakettimme on jopa erittäin pitkissä ja työläissä lähetyksissä, selvittää onko se saapunut Italiaan ja onko se ollut matkan aikana tukkeutunut tullin toimesta.

1) 17 TRACK

Yksi parhaista sivustoista, jolla voimme seurata Kiinasta tai muusta ulkomailta tulevia paketteja, on 17 RAITA. Voit käyttää sitä kirjoittamalla seurantakoodin sivuston tekstikenttään (voimme myös syöttää useamman kuin yhden koodin, jokainen rivi lasketaan erilliseksi lähetykseksi) ja kun olet valmis, napsauta painiketta Jäljittää.

Muutamassa sekunnissa sivusto näyttää meille toimituksen etenemisen, myös annettuun koodiin perustuen (sivusto huolehtii myös mahdollisten virheiden tai tulosten kääntämisestä vieraalle kielelle puolestamme). Sivusto tukee tällä hetkellä yli 20 000 kansainvälistä ja kansallista kuriiria ja valvoo yli 220 maata, joten on erittäin vaikeaa, ettei se pysty jäljittämään antamaamme koodia (jos on, pakettia ei todennäköisesti ole vielä syötetty kuriirin tietokonejärjestelmään tai se ei ole jäljitettävissä).

Jos haluamme myös seurata lähetyksiämme älypuhelimesta 17TRACK on saatavana erillisenä sovelluksena Android Ja iPhone/iPad.

Myös tässä tapauksessa ulkomaisen lähetyksen seuranta on erittäin helppoa: syötä koodi sovelluksen tarjoamaan kenttään (enintään 40 lähetystä) ja vahvista napsauttamalla painiketta Jäljittää. Sovelluksen avulla voimme seurata lähetyksiämme Kiinasta tai mistä tahansa muusta maasta milloin tahansa; jos haluamme myös saada ilmoituksia jokaisesta tilanmuutoksesta, meidän on rekisteröitävä sivustolle ilmainen tili (voimme käyttää tähän tarkoitukseen sekä sähköpostia että Google- tai Facebook-tilejä nopeuttaaksemme rekisteröitymistä).

2) Seuraa Chinapostia

Jos pakettisi kuuluu halpojen kuriirien tai Kiinan postijärjestelmän kautta lähetettyihin, voi olla erittäin hyödyllistä syöttää seurantakoodi sivustolle Seuraa Chinapostia.

Voit seurata pakettiamme syöttämällä koodin kenttään Syötä seurantanumeroja napsauta sitten -painiketta Seuraa pakettia aloittaaksesi lähetyshaun. Muutaman sekunnin kuluttua saamme vastauksen (englanniksi) lähetyksestämme, jotta ymmärrämme kuinka kauan meidän on odotettava ja onko paketti jo lähtenyt Kiinan alueelta.

3) Packlink

Toinen erittäin kätevä palvelu Kiinasta tulevien lähetysten seurantaan italiankielisellä käyttöliittymällä on Packlink. Paketin seuranta on äärimmäisen helppoa tällä sivustolla: napsauta vain Lähetyksen seuranta -välilehteä, kirjoita kiinalaisen myyjän tai tilauksemme hoitaneen kuriirin antama seurantakoodi ja napsauta sitten Seuraa-painiketta.

Sivusto on erikoistunut kiinalaisten pakettien seurantaan, joten se toimii eräänlaisena "käännössuodattimena" voidakseen lukea erikoistuneilla kiinalaisilla sivustoilla toimitettujen lähetysten tulokset.

4) Paketit

Löydämme varmasti parhaista palveluista Kiinasta, Yhdysvalloista tai muista maista tulevien pakettien seurantaan Paketit. Tällä italiankielisellä palvelulla voimme seurata Yhdysvalloista ja Kiinasta saapuvia kansainvälisiä paketteja yksinkertaisesti syöttämällä seurantakoodi tekstikenttään ja painamalla Tutkimus.

Seuraavien verkkokauppasivustojen ja kuriirien tarjoamia seurantakoodeja tuetaan tällä hetkellä: Joom, AliExpress, Yun Express, China Post Small Packet, Amazon Logistics, eBay ja kaikki Italiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa toimivat kuriirit.

Sivuston lisäksi voit käyttää myössovellus Androidille seurata paketteja liikkeellä.

5) Kansainväliset ja kansalliset kuriirisivustot

Tähän mennessä raportoimiemme sivustojen lisäksi voi olla erittäin hyödyllistä seurata suoraan kansainvälisten kuriirien sivuilta, jotta saadaan suoraa tietoa pakettiamme hallinnoivalta henkilöltä. Jos kuriirin nimi on tiedossa, kirjoita seurantakoodi johonkin seuraavan luettelon sivustoista:

Näihin voidaan lisätä myös italialaiset kuriirit, jotka voivat joissain olosuhteissa ottaa paketin vastaan ​​sen tullessa tulliselvitykseen. Kuriiriemme hallinnoimat kansainvälisten lähetysten seurantasivustot ovat seuraavat:

Haluammeko käyttää sovelluksia kansallisten ja kansainvälisten lähetysten seuraamiseen? Tässä tapauksessa suosittelen lukemaan oppaamme osoitteessa sovellus seuraamaan lähetyksiä Amazonilta, Postelta, SDA:lta, BRT:ltä ja muilta.

Johtopäätökset

Kun päätämme seurata kansainvälistä lähetystä, on parasta pitää mielessä, että tietyt lähetystyypit (nopeat tai edulliset) eivät välttämättä tarjoa minkäänlaista koodia: näissä tapauksissa emme voi käyttää tässä oppaassa mainittuja palveluita lähetysten seuraamiseen, mutta odota kärsivällisesti, että paketti saapuu kotiimme (toivottavasti se ei katoa sillä välin!).

Siksi suosittelemme aina kuluttaa vähän enemmän rahaa ja valitse, jos mahdollista, aina siellä Toimituksia seurataan myös ulkomailta ostettaessajotta voimme aina tietää missä pakettimme on jollakin yllä näkyvästä palvelusta.

Lähetyksestä huolimatta suosittelemme lukemaan oppaamme välttää toimituskulut Amazonissa ja mitkä ovat parhaita sivustot, joissa voit ostaa vaatteita ja kenkiä ilmaisella toimituksella ja palautuksella.

Indeksi
  1. 1) 17 TRACK
  2. 2) Seuraa Chinapostia
  3. 3) Packlink
  4. 4) Paketit
  5. 5) Kansainväliset ja kansalliset kuriirisivustot
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up