Kuinka lisätä suhde Mac-yhteystietoihin

Jos käytät Siriä usein soittaaksesi tai lähettääksesi viestin yhteyshenkilöille iOS- tai Mac-laitteillasi, voit nopeasti lisätä suhteen Mac-yhteystietoihin, mikä tarjoaa lisätavan käyttää niitä helposti. Voit esimerkiksi määrittää, että ”Monika” on vaimosi, ja sen sijaan, että sanoisit ”Siri, soita Monikalle”, voit sanoa vain ”Siri, soita vaimolleni”.

Noudata alla kuvattuja vaiheittaisia ​​ohjeita lisätäksesi suhteen mihin tahansa Applen yhteystietoon.

Hyvä tietää: jos yhdistät kaksi macOS-tiliä, se yhdistää myös yhteystietosi. Parasta on selvittää asia ennen kuin muokkaat yhteystietojasi.

Yhteystietosuhteen lisääminen Sirin avulla

Helpoin tapa lisätä suhde yhteystietoon on käyttää Siriä alla kuvatulla tavalla:

Avaa Siri Macissasi joko Dockin tai Spotlightin avulla. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa Siri-logoa Macin näytön oikeassa yläkulmassa. Jos sinulla on "Hei, Siri" käytössä, voit myös käyttää sitä helposti.

Määritä yhteyshenkilön nimi ja suhteesi yhdellä lauseella Sirille. Määritän esimerkiksi Monikan vaimoksi: "Siri, Monika on vaimoni."

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Sirin pitäisi automaattisesti ymmärtää ja vahvistaa, onko määrittämäsi yhteyshenkilö oikea vai ei.

Kun vastaat Joose päivittää automaattisesti yhteyshenkilön tiedot vastaavasti.

Toinen tapa lisätä suhde yhteystietoon on Yhteystiedot-sovelluksen käyttö. Vaikka tämä menetelmä on hieman pidempi, sen avulla saat paremman käsityksen siitä, kuinka suhde lisätään kontaktiisi. Voit myös poistaa sen tulevaisuudessa käyttämällä samaa menetelmää ja poistamalla suhteen.

Menetelmä on kuvattu alla:

Avaa Yhteystiedot-sovellus Macissasi. Voit tehdä tämän telakasta tai Spotlightista.

Valitse oma osoitekorttisi. Se tulee olemaan listan kärjessä.

Klikkaa Muokata ja sitten +.

Klikkaa Lisää kenttiäja valitse sitten Aiheeseen liittyvä nimi.

Syötä yhteyshenkilön nimi (suhde) ja määritä suhde vasemmalla olevasta luettelosta.

Kaikki kuvat ja kuvakaappaukset Mark O'Neill.

Kun olet valmis, suhteesi lisätään yhteystietoihisi. Voit myös klikata Mukautettu lisätäksesi kontaktiisi toisen tunnisteen, joka ei ole suhdeluettelossa.

Joten jos et pidä puoliso voit esimerkiksi vaihtaa sen aviomies tai Vaimo.

Tällä menetelmällä voit määrittää yhteyshenkilön suhteen ja käyttää Siriä helposti soittaaksesi tai lähettääksesi viestin kontaktille. Voit myös käyttää molempia tässä kuvattuja menetelmiä suhteen poistamiseen.

macOS Sonoman avulla on erittäin helppoa lisätä suhde Mac-yhteystietoihin sekä muokata tai poistaa näitä suhteita tarvittaessa.

Voit korjata, muokata tai jakaa yhteystietoja MacOS- ja iOS-käyttöjärjestelmissä myös muita asioita. Voit jakaa yhteystietoja iPhonessa ja korjata yhteystietojen nimet iOS:ssä kahdeksi nimeksi.

Indeksi
  1. Yhteystietosuhteen lisääminen Sirin avulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up