Kuinka aktivoida Fastweb 5G

Onko meillä vaikeuksia aktivoida 5G-verkko Fastwebissä? Katsotaanpa, miten operaattorin nopeimpaan verkkoon muodostetaan yhteys.

Fastweb on yksi parhaista Italiassa saatavilla olevista matkapuhelinoperaattoreista selkeiden tarjousten ansiosta, ilman rajoituksia tai piilokustannuksia, ja se voidaan helposti yhdistää kotiliittymään, joten voit maksaa sekä lankaverkon että yhden (tai useamman) SIM-kortin yhdellä kertaa. lasku tilaus. Tämä operaattori on myös aktivoimassa 5G:tä Italian alueella, ja kattavuus kasvaa päivä päivältä.

Monet käyttäjät verkossa ja sosiaalisessa mediassa ilmoittavat kuitenkin joistakin vaikeuksia aktivoida Fastwebin 5G-verkkoa 5G-puhelimissaanseuraa tuntemattomia ongelmia tai viestejä puhelimen siirtymisestä verkkovierailuihin (ei koskaan liian selkeä, edes alan asiantuntijoille).

Seuraavassa oppaassa näytämme, mitä vaiheita meidän on noudatettava aktivoi Fastweb 5G yhteensopivassa puhelimessa uuden sukupolven verkon kanssa, joten voit aloittaa selaamisen huippunopeudella kaupungeissa, joissa on mahdollista hyödyntää Fastwebin 5G:tä. Kattavuuden tarkistamiseksi etukäteen suosittelemme lukemaan oppaamme tarkista 5G-verkon kattavuus.

Indeksi
  1. Tarkista 5G-puhelimen yhteensopivuus
  2. Odota aktivointia varten tarvittava aika
  3. Tunnista WindTre 5G:n peittämä alue
  4. Aktivoi Fastweb 5G Androidissa
  5. Aktivoi Fastweb 5G iPhonessa

Tarkista 5G-puhelimen yhteensopivuus

Kirjoitushetkellä Fastweb ei tarjoa virallista tukea kaikille 5G-puhelimille markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että voidaksemme hyödyntää tämän operaattorin 5G:tä täysimääräisesti, meidän on asetettava data-SIM johonkin seuraavista laitteista:

  • SAMSUNG: Galaxy A22 5G, Galaxy A32 5G, Galaxy A42 5G, Galaxy A51 5G, Galaxy A52 5G, Galaxy Note 20 5G, Galaxy Note 20 Ultra 5G, Galaxy S20 5G, Galaxy S20 FE 5G, Galaxy S20 Ultra 5G, Galaxy S20+ 5G Galaxy S21 5G, Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21+ 5G, Galaxy ZFlip 5G, Galaxy ZFold 2 5G.
  • HUAWEI: P40 Pro+ 5G, P40 Pro 5G, P40 5G, P40 Lite 5G, Mate 20 X 5G, Mate Xs, Mate 40 Pro.
  • OPPO: Reno 4 Pro 5G, Reno 4 5G, Reno 4 Z 5G, Find X2 lite, Find X2 Neo, Find X2 Pro, Find X3 Pro, Find .
  • XIAOMI: Mi 10 T Pro 5G, Xiaomi Mi 10 T 5G, Xiaomi Mi 10 T Lite 5G, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 11 5G.
  • ZTE: Axon 11 5G

Kuinka voimme nähdä kaikki viimeisimmät Apple iPhonet puuttuvat (11. päivästä eteenpäin), sekä monet älypuhelimet, jotka ovat varmasti yhteensopivia italialaisen 5G:n kanssa (kuten puhelimet OnePlus). Fastwebin virallisen tuen puute ei ole itse asiassa ongelma, kun otetaan huomioon kaikki Fastwebin SIM-kortit aktivoituvat 5G:tä varten aina, kun ne asetetaan 5G-puhelimeenriippumatta käytetystä mallista.

Todistuksen antaa tällä hetkellä testissä käytössä oleva puhelin: Fastweb-SIM-kortin asettaminen yhteen Xiaomi POCO F3 5G aktivoituu itsestään noin 20 päivän kuluttua SIM-kortin asettamisesta puhelimeen.

Odota aktivointia varten tarvittava aika

Ensimmäinen neuvo, jonka voimme antaa, on: aseta Fastweb SIM 5G-puhelimeen ja odota vähintään 20 päivää, poistamatta SIM-korttia tai tekemättä muita kokeita kortilla. Jos asuinkaupungissamme tai naapurustossamme on 5G-peitto SIM aktivoi itsensä 5G:tä vartenhyödyntäen (tarvittaessa) WindTren tarjoamia 5G-antenneja (jolla on kumppanuus Fastwebin kanssa tarjotakseen 5G:tä alueilla, joille se ei ole vielä saapunut antenneineen).

Jos 20 päivän kuluttua Fastweb-SIM-kortin asettamisesta puhelimeen 5G-kuvake ei näy matkapuhelinverkon signaalipalkkien vieressäsuosittelemme, että noudatat seuraavissa luvuissa olevia ohjeita lisää mahdollisuuksia aktivoida Fastweb 5G SIM-kortillamme.

Tunnista WindTre 5G:n peittämä alue

Ensimmäinen neuvo, jonka voimme antaa, on: mene alueelle, jossa on varmasti 5G-peitto operaattorin toimesta TuuliKolme. Suosittelemme käyttämään 5G Fastwebin aktivointia saadaksesi selville, mille alueelle mennä WindTren kattavuuskartta.

Varmistetaan, että valitsemme kohteen 5G verkkosammuttaa peittoilmaisimen 2G verkko Ja 3G+ 4G LTE verkko. Karttaohjeiden vahvistamiseksi käytämme myös sovellusta verkon kattavuuden tarkistamiseen, kuten Opensignalsaatavilla Android ja varten iPhone.

Aktivoi Fastweb 5G Androidissa

Saavuttuamme alueelle tai naapurustolle 5G-peitolla odotamme vähintään puoli tuntia ja lataamme sovelluksen CellMappersaatavilla vain Android.

Sovelluksen avaamisen jälkeen käynnistämme sen, annamme kaikki pyydetyt luvat ja tarkistamme sen radioantennin yksityiskohtaiset tiedot, johon olemme yhteydessä: jos löydämme merkinnät 5G saatavilla, 5G ENDC saatavilla asetettu tottaolemme löytäneet alueen, jolla on varmasti 5G-peitto, joka vain odottaa aktivoimista.

Jatkamme varsinaista aktivointia avaamalla sovelluksen asetuksetmennään valikkoon SIM-kortit ja matkapuhelinverkot (tai vastaavat kohteet), paina sillä hetkellä aktiivista SIM-painiketta, paina sitten Ensisijainen verkkotyyppija valitse kohde Suosi 5G-verkkoa.

Palaamme sitten näyttöön Asetukset -> SIM-kortit ja matkapuhelinverkotjatkamme Lisäasetuksetvalitsemme valikon Verkkovierailulaajennamme kohteen vieressä olevaa valikkoa Kansainvälinen verkkovierailu ja laitetaan se siihen Aina.

Aktivoimalla roaming pakotamme Fastwebin SIM-kortin hyödyntämään WindTren tarjoamaa 5G-verkkoa; Vaikka surffaisimme verkkovierailussa, emme maksa lisäkustannuksia, koska Fastweb tarjoaa tämän toimenpiteen kortin aktivoimiseksi alueilla, joilla sitä ei ole antennien kanssa.

Aktivoi Fastweb 5G iPhonessa

iPhonessa menettely on hyvin samanlainen kuin Androidissa, mutta emme voi käyttää CellMapperin kaltaista sovellusta 5G:n olemassaolon tarkistamiseen (joudumme siksi yrittämään).

Saavuttuamme 5G-signaalin peittämälle alueelle, avaamme sovelluksen asetuksetpainamme valikkoa Kännykkämuista kytkeä kohteen vieressä oleva kytkin päälle Matkapuhelindatapainamme sitten valikkoa Mobiilidatavaihtoehdotavaamme valikon Ääni ja datavarmista, että valitset 5G luettelossa palaamme edelliselle sivulle ja aktivoimme lopuksi kohteen vieressä olevan kytkimen Verkkovierailu.

Roamingin aktivoinnin jälkeen olemme pakottaneet SIM-kortin aktivoimaan 5G:n ja hyödyntämään WindTre 5G -verkkoa. iPhonessa 5G:hen siirtyminen voi kestää kauemmin: tästä syystä suosittelemme odottamaan vähintään 1 tunti 5G-peittoaluetta, jotta uuden tekniikan aktivointi voidaan pakottaa.

Johtopäätökset

Näiden toimenpiteiden avulla meidän pitäisi pystyä aktivoimaan Fastweb 5G missä tahansa 5G-puhelimessa, mukaan lukien ne, joita Fastweb ei vielä tue virallisesti. Menettely on osoittautunut tehokkaaksi useimmissa tapauksissa: 5G toimii hyvin, etenkin alueilla, joilla on erittäin voimakkaita ja lähellä olevia antenneja.

Ainoa raja on, että joudumme käyttämään verkkovierailua (toivottavasti lyhyen ajan) voidaksemme hyödyntää uutta teknologiaa: ei haittaa, jos pysymme Italiassa (se on vain ylimääräinen kuvake yläosassa), mutta se saattaa aiheuttaa ongelmia, jos matkustamme ulkomaille (etenkin Euroopan ulkopuolella).

Edelleen 5G-teemalla kehotamme sinut lukemaan oppaitamme siitä, mitä parhaat puhelimet, joissa on sisäänrakennettu 5G Ja millä matkapuhelinoperaattorilla on nopein Internet 5G:ssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up