Ratkaise, jos Whatsapp jää odottamaan viestiä

Jos saamme WhatsAppiin "Odotetaan viestiä. Se voi kestää hetken" -varoituksen, voimme nopeuttaa lähettämistä muutamilla vinkeillä

Muutaman vuoden ikäisissä puhelimissa tai puhelimissa, jotka päivitämme heti, se on mahdollista saat viestin "Odotetaan viestiäsi. Se voi kestää hetken." WhatsAppissa; tämä viesti näkyy keskusteluissa ja ilmaisee viestien vastaanottamisen ongelmasta, joka johtuu usein viestien salausongelmasta tai yhteensopimattomuudesta WhatsAppin eri versioiden välillä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka korjata viestin odotusvirhe WhatsAppissajoten voit jatkaa chattailua saumattomasti ystävien ja perheen kanssa jättämättä yhtään viestiä odottamatta liian pitkäksi aikaa.

1) Käytä WhatsAppin uusinta versiota

Tehokkain temppu WhatsAppin viestin odotusvirheen ratkaisemiseksi on päivittää puhelimemme sovellus ja myös keskustelukumppanimme päivittää sovellus. Edetä etsimme WhatsAppia puhelimemme kaupasta ja paina painiketta Päivittää jatkaaksesi päivitystä.

Sovelluksen nopeaan päivittämiseen voimme myös käyttää WhatsApp-latauslinkkejä Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Jos meillä on ongelmia uuden WhatsApp for Android -version lataamisessa, voimme aina lataa sovelluksen APK ja asenna se puhelimeen yllä olevan oppaan mukaisesti kuinka ladata Android-sovellusten APK-tiedostoja.

2) Avaa ja sulje WhatsApp PC tai WhatsApp Web -sovellus

Jos olisimme käyttäneet WhatsApp PC:lle tai WhatsApp Web Tietokoneellasi uusien viestien synkronointi puhelinsovellukseen voi kestää muutaman minuutin.

Tässä tapauksessa suosittelemme odottamaan 5 minuuttia ja jos ongelma jatkuu, suljemme WhatsApp-sovelluksen PC:llä tai selainsivulla, odotamme vielä 5 minuuttia ja avaamme sen uudelleen, jotta uusien viestien synkronointi on valmis.

Tämä ongelma syntyy päittäin salaus eri laitteiden välillä, kuten yllä olevasta oppaasta näkyy Mitä End to End -salaus tarkoittaa WhatsAppissa?

3) Sammuta tai käynnistä puhelin uudelleen

Jos ongelma ei ratkea kahdella tähän mennessä nähtyllä menetelmällä, suosittelemme sammuta tai käynnistä puhelin uudelleen: tekemällä tämän käynnistämme uudelleen kaikki WhatsAppiin liittyvät prosessit, palautamme datayhteytesi tai Wi-Fi-yhteytesi ja voimme vihdoin ladata viestit.

4) Poista ja asenna WhatsApp uudelleen

Tässä vaiheessa ongelman pitäisi nyt olla ratkaistu; jos huomaamme edelleen viestin "Odotetaan viestiä. Se voi kestää hetken."voimme yrittää ratkaista sen poistamalla ja asentamalla WhatsApp-sovelluksen uudelleen, ehkä suorittamalla a ennaltaehkäisevä varmuuskopiointi ennen etenemistä.

Kun olet tehnyt varmuuskopion, siirrytään puhelimen asetuksiin, avaa sovellusnäyttö ja jatka WhatsApp-sovelluksen asennuksen poistaminen; Kun asennus on poistettu, lataa sovellus uudelleen käyttämällä tämän oppaan ensimmäisessä luvussa olevia linkkejä.

Tätä tarkoitusta varten voimme myös kokeilla opastamme kuinka siirtää Whatsapp puhelimesta toiseen tai toiseen numeroonjotta voit tarkistaa, ratkaiseeko vaihtaminen uuteen puhelimeen viestin odottamiseen liittyvän ongelman.

5) Päivitä puhelimesi

Viimeisenä keinona voimme yrittää ratkaista viestin odotusvirheen WhatsAppissa päivittämällä puhelimen uusimpaan saatavilla olevaan versioon. Tämä on erityisen tärkeää uusille WhatsApp-versioillemikä voisi nopeuttaa salausprosessia vain, jos pidämme myös järjestelmän ajan tasalla.

Päivittääksemme minkä tahansa puhelimen oikein voimme lukea oppaamme kuinka päivittää Android Älä viitsi kuinka iPhone päivitetään.

Jos Android-puhelimemme on liian vanha eikä saa enää päivityksiä, pyydämme sinua lukemaan yllä olevan oppaan kuinka päivittää Android vanhoissa ja tuemattomissa puhelimissa.

Johtopäätökset

Virheilmoitus "Odotetaan viestiä. Se voi kestää hetken." se ei ole kovin usein, mutta jos törmäämme siihen, ensimmäinen sääntö odottaa: odotamme aina muutaman minuutin ennen kuin jatkamme oppaassa annettujen neuvojen mukaan, juuri tarpeeksi aikaa synkronoida WhatsApp-palvelimet laitteidemme kanssa.

Jos viestivirhe on edelleen olemassa 10 minuutin kuluttua, noudatamme kirjeessä annettuja ohjeita, jotta voimme ratkaista ongelmaan liittyvien Android-puhelimien ja iPhone-laitteiden WhatsAppin viestin odotusvirheen.

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaamme Whatsapp-ääniviestit, temput ja ongelmat ratkaistu Älä viitsi kuinka lukea poistettuja viestejä WhatsAppissa.

Indeksi
  1. 1) Käytä WhatsAppin uusinta versiota
  2. 2) Avaa ja sulje WhatsApp PC tai WhatsApp Web -sovellus
  3. 3) Sammuta tai käynnistä puhelin uudelleen
  4. 4) Poista ja asenna WhatsApp uudelleen
  5. 5) Päivitä puhelimesi
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up