Kuinka tallentaa elokuvia ja TV -ohjelmia

Ohjelmien, elokuvien, TV -lähetysten tallentaminen suoraan USB -tikulle tai ulkoiselle kiintolevylle

Kun Netflixiä ei vielä ollut olemassa, ainoa tapa katsella suosikkielokuviasi oli ostaa DVD tai tallentaa se videonauhalle videonauhurilla televisiosta, kun jokin kanava lähetti sen.

Vaikka nyt suoratoistopalvelut ovat päälliköitä ja televisio -ohjelmat voidaan nähdä milloin tahansa uudelleen Rai-, Mediaset- tai YouTuben sivustoilla, jotkut nostalgikot rakastavat silti tallentaa televisiossa lähetettyjä elokuvia, lähetyksiä ja ohjelmia.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kaikki menetelmät, joita voit edelleen käyttää tänään tallentaa televisiossa lähetettyjä elokuvia ja ohjelmia, käyttämällä television sisäänrakennettuja toimintoja tai muita vaihtoehtoisia menetelmiä.

Tallenna USB -portin kautta

Televisiossa, jossa on USB -portti voimme tallentaa suoraan avaimelle tai kaapelilla yhdistetylle ulkoiselle kiintolevylle: itse asiassa näihin televisioihin tallennustoiminto on käytössä jotka voidaan tunnistaa lyhenteistä DVR, ISR tai USB -tallennus. Valitettavasti monet nykyaikaiset televisiot ovat poistaneet tallennustoiminnon: ennen jatkamista on suositeltavaa tarkistaa, onko hallussamme olevalla televisiolla edelleen USB -tallennuksen tuki.

Kun olet suorittanut kaikki tarkistukset, liitä USB -avain tai ulkoinen levy television USB -porttiin: tallennuslaite on alustettava tietokoneella NTFS -muodossa, kuten myös opas USB -tikkujen alustamiseen.

Yhdistämisen jälkeen meidän tarvitsee vain painaa REC -painiketta tai TV: n kaukosäätimen punaista tallennuspainiketta ja vahvistaa tallennuksen aloitus.
PVR- tai DVR -toiminto perustuu EPG -TV -oppaaseen (joka kertoo, mitä ohjelmia eri kanavilla on), ja sen avulla voit myös ajoittaa ohjelman tallennuksen, jotta se voidaan aloittaa ja lopettaa automaattisesti.

Kaikki tällä menetelmällä tehdyt videotallenteet ne näkyvät vain televisiossa, joka ne tallensi: ne ovat salattuja, eivätkä ne siksi näy tietokoneella tekijänoikeussuojan vuoksi.

Tallennus Sky -dekooderista

Jos televisiossasi ei ole sisäistä tallennustoimintoa, sinun on ostettava ulkoinen laite. Tehokkain laite televisiolähetysten tallentamiseen on epäilemättä Sky -dekooderi, saatavana yhdessä Sky tarjoaa ja sitä voidaan käyttää myös ilman astiaa.
Rekisteröitymiseksi meidän tarvitsee vain kirjautua sisään Sky -tilillämme hallussamme olevassa dekooderissa ja painaa painiketta tv-opas (saatavana Sky -kaukosäätimestä), valitse tallennettava ohjelma (TV -sarjan tapauksessa voimme valita, tallennetaanko vain yksi jakso vai koko sarja) ja paina lopuksi painiketta R (Rec).

Dekooderi ajoittaa tallennuksen täysin automaattisesti, vaikka emme katsoisi televisiota sillä hetkellä: oppaan ilmoittamana aikana dekooderi aloittaa tallennuksen käyttämällä sen sisällä olevaa muistitilaa.

Voit tarkastella tallennettua sisältöä painamalla -painiketta Taivas (tai painiketta Minun) ja siirry valikkoon Oma TV, josta löydät kaikki ajan mittaan tehdyt tallenteet. Samasta valikosta voimme myös poistaa jo näkemäni tallenteet, jotta seuraaville jää tilaa.

Taas tallenteet niitä voi tarkastella vain niitä valmistavalla dekooderilla: Siksi niitä ei voi siirtää tietokoneelle tai katsella ilman dekooderia, koska ne ovat salattuja.

Tallenna maanpäällisestä digitaalisesta dekooderista

Jos meillä ei ole Skyä emmekä halua aktivoida sitä, voimme aina tallentaa digitaalisia maanpäällisiä kanavia dekooderilla, joka tukee digitaalisten kanavien tallennus. Tässä tarkassa tilanteessa ei tarvitse edes istua ja katsella tallennettavaa ohjelmaa, koska voimme käyttää sitä turvallisesti antennikaapelin kaksinkertaistin jotta voit tallentaa ilman TV -katselua.

Ennen kuin jatkat, niin hankitaan a antennisignaalin kopioija, kuten he saatavilla Amazonista, alle 50 €.
Kun antennikaapeli on kytketty, yhdistämme dekooderin hallussa olevaan televisioon (HDMI: n tai SCART: n kautta), liitämme ulkoisen kiintolevyn USB -porttiin dekooderin etuosassa ja käynnistä se.

Nyt kun se on kytketty oikein, valitsemme televisiosta oikean lähteen (HDMI tai SCART) ja lisäämme kaikki maanpäälliset digitaaliset kanavat noudattamalla alkuperäistä menettelyä. Aloita tallennus siirtymällä tallennettavaan TV -kanavaan (aina dekooderissa) ja painamalla erillisen kaukosäätimen Rec -painiketta. myös tässä tapauksessa voimme käyttää EPG -opasta tallentamaan tulevaisuudessa lähetetyt kanavat, jotta voimme tarkastella niitä samalla, kun katsomme muita asioita tai olemme poissa kotoa (meidän on tietysti jätettävä dekooderi päälle).

Dekooderilla tehdyt tallenteet näkyvät vain itse dekooderista, joten niitä ei voi katsella tietokoneella.

Muut menetelmät elokuvien ja ohjelmien tallentamiseen

Edellä esitetyt ovat yksinkertaisimpia ja välittömiä tapoja tallentaa elokuvia ja TV -sarjoja maanpäällisten digitaalisten kanavien ja Sky -maksukanavien kautta. Kokeneemmille käyttäjille voimme myös seurata muita rekisteröintitapoja, kuten alla olevan luettelon oppaista käy ilmi:

 • Voimme käyttää omaa mini -tietokonetta, muodostaaksesi yhteyden televisioon dekooderina ja ottaaksesi käyttöön rajoittamattoman tallennuksen.
 • Vaihtoehtoisesti voimme aina käyttää tietokonettasi suoraan TV -videonauhurina, liittämällä sisäinen TV -kortti ja käyttämällä erillistä ohjelmaa TV -ohjelmien tallentamiseen sisäiselle kiintolevylle.
 • Voit välttää laitteen ostamisen käyttämällä verkkopalvelua Vcast, jonka avulla voit tallentaa minkä tahansa kanavan käyttämällä omaa pilvitilaa.

Valitsemme sopivimman menetelmän ja nauhoitamme välittömästi sarjakuvia, elokuvia ja TV -sarjoja, joita emme todellakaan halua jättää väliin.

Tv ohjelmien tallennus

Tv-ohjelmien tallennus on suosittu tapa seurata televisio-ohjelmia, kun ne eivät ole saatavilla livenä. Tallennetut ohjelmat voidaan katsoa haluamaamme aikaan ja välttää mainosten katselua. On olemassa useita tapoja tallentaa tv-ohjelmia, kuten digiboksin tai television sisäisen tallennustoiminnon avulla.

Digiboksilla tallentaminen on yksi yleisimmistä tavoista tallentaa tv-ohjelmia. Digiboksi kytketään television ja antennin välille, ja sen avulla voidaan tallentaa halutut ohjelmat joko suoraan boksille tai ulkoiselle kovalevylle. Tallennettuja ohjelmia voi myös katsella samalla digiboksilla.

Tv:n sisäinen tallennustoiminto on toinen vaihtoehto tv-ohjelmien tallentamiseen. Useimmissa nykyaikaisissa televisioissa on sisäänrakennettu tallennustoiminto, joka mahdollistaa tallennuksen suoraan televisioon. Tällöin ei tarvita erillistä digiboksia, ja tallennetut ohjelmat voidaan katsoa samalta televisiolta.

Verkkoon tallentaminen on myös suosittu tapa tallentaa tv-ohjelmia. Tämä tapa mahdollistaa tallennusten katsomisen eri laitteilla, kuten tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Verkkoon tallentaminen vaatii yleensä tilauksen tallennuspalvelulta, joka tarjoaa tallennustilaa ja mahdollisuuden katsella tallennettuja ohjelmia verkossa.

Tv-ohjelmien tallentaminen on kätevä tapa varmistaa, että suosikki-ohjelmat eivät jää väliin. Olipa kyseessä digiboksi, tv:n sisäinen tallennustoiminto tai verkkoon tallentaminen, jokaisella tavalla on omat etunsa. Valitsemalla sopivan tallennustavan voit nauttia televisio-ohjelmista silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Usb-tallennus tv

USB-tallennus TV on kätevä tapa tallentaa elokuvia ja TV-ohjelmia suoraan televisiosta. USB-tallennusominaisuuden avulla voit tallentaa suosikkiohjelmasi ja katsoa niitä myöhemmin, kun sinulle sopii parhaiten. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun et voi olla paikalla suoraa lähetyksen aikana tai haluat tallentaa useita ohjelmia samanaikaisesti.

USB-tallennus TV toimii yksinkertaisesti. Tarvitset vain USB-muistitikun tai ulkoisen kiintolevyn, joka on yhteensopiva televisiosi kanssa. Kytke muistitikku tai kiintolevy televisioon ja valitse tallennusvaihtoehto ohjelmaoppaasta. Voit tallentaa ohjelman joko suoraan televisiokanavalta tai ohjelmaoppaan kautta. Tallennuksen jälkeen voit katsoa tallennetut ohjelmat missä tahansa ja milloin tahansa.

USB-tallennus TV tarjoaa myös muita etuja. Voit esimerkiksi tallentaa ohjelman ja samalla katsoa toista ohjelmaa, joka lähetetään samaan aikaan. Lisäksi voit tallentaa useita jaksoja tai kokonaisia kausia suosikkisarjoistasi ja luoda oman videokirjaston. Tämä helpottaa ohjelmien seuraamista ja mahdollistaa maratonkatselun silloin kun sinulla on aikaa.

USB-tallennus TV on suosittu vaihtoehto perinteiselle tallentavalle digiboksille. Se on helppokäyttöinen ja edullinen tapa tallentaa ohjelmia televisiosta. USB-tallennusmahdollisuus on yleistynyt uusissa televisiomalleissa ja se tarjoaa joustavuutta ja vapautta television katselussa. Ole kuitenkin tarkkana tallennustilan kanssa, sillä tallennetut ohjelmat vievät muistitilaa. Muista myös varmistaa, että USB-muistitikussa tai kiintolevyssä on riittävästi tilaa tallennuksille.

Tv-ohjelmien tallennus ulkoiselle kovalevylle

Tv-ohjelmien tallennus ulkoiselle kovalevylle on erinomainen tapa säilyttää suosikkiohjelmat ja elokuvat pitkäaikaisesti. Ulkoinen kovalevy tarjoaa tarvittavan tallennustilan ja mahdollisuuden siirtää tallennetut tiedostot helposti eri laitteiden välillä. Käyttäjät voivat tallentaa tv-ohjelmia suoraan ulkoiselle kovalevylle, jolloin tallennus ei rasita television sisäistä tallennustilaa.

Tallennusprosessi on yleensä melko yksinkertainen. Käyttäjän tulee ensin kytkeä ulkoinen kovalevy televisioon tai tallentimeen. Sen jälkeen käyttäjä voi valita haluamansa ohjelman tallennettavaksi ja valita tallennuspaikaksi ulkoisen kovalevyn. Tallennusprosessi voi vaihdella hieman eri laitteiden välillä, mutta yleensä tallennusvalikko on selkeästi merkitty ja helppo käyttää. Tallennuksen aikana käyttäjä voi joko katsoa ohjelmaa samalla tai jättää television päälle tallennuksen ajaksi.

Tallennusmuodot voivat vaihdella laitteiden välillä. Useimmissa tapauksissa tv-ohjelmat tallennetaan ulkoiselle kovalevylle digitaalisessa muodossa. Tämä mahdollistaa tallennettujen tiedostojen helpon käsittelyn ja jakamisen eri laitteiden välillä. Tallennusmuoto voi olla esimerkiksi MPEG-2 tai MPEG-4, ja tallennuslaatu voi vaihdella käyttäjän asetusten mukaan. On tärkeää varmistaa, että ulkoinen kovalevy tukee tallennusmuotoa ja tallennuslaatua, jotta tallennusprosessi sujuu moitteettomasti.

Tallennustilan hallinta on tärkeää, kun tallennetaan tv-ohjelmia ulkoiselle kovalevylle. Käyttäjän tulee olla tietoinen kovalevyn tallennuskapasiteetista ja seurata tallennustilan käyttöä säännöllisesti. Tämä mahdollistaa tallennettujen ohjelmien säilyttämisen ja uusien tallennusten tekemisen ilman ongelmia. Tarvittaessa käyttäjä voi poistaa vanhoja tallennuksia tai siirtää niitä toiseen tallennusvälineeseen vapauttaakseen tilaa uusille tallennuksille.

Tv-ohjelmien tallennus ilman digiboksia

Tv-ohjelmien tallentaminen ilman digiboksia voi olla hyödyllistä monille televisiokatsojille. On olemassa useita tapoja tallentaa suosikkiohjelmia ilman digiboksia. Yksi tapa on käyttää televisiota, jossa on sisäänrakennettu tallennusominaisuus. Tämä mahdollistaa ohjelmien tallentamisen suoraan televisioon ilman erillistä laitetta.

Toinen vaihtoehto on käyttää ulkoista tallennuslaitetta, kuten DVD-tallenninta tai ulkoista kovalevyä. Tällaiset laitteet voidaan liittää televisioon ja tallentaa ohjelmia suoraan niille. Tällainen ratkaisu voi olla hyödyllinen, jos televisiossa ei ole sisäänrakennettua tallennusominaisuutta tai jos haluat tallentaa suuria määriä ohjelmia.

Verkkopalvelut tarjoavat myös tallennusmahdollisuuksia. Monet suoratoistopalvelut, kuten Netflix, tarjoavat mahdollisuuden tallentaa suosikkiohjelmia ja elokuvia omille käyttäjäprofiileille. Tämä mahdollistaa ohjelmien katselun milloin tahansa ilman erillistä tallennuslaitetta. On kuitenkin tärkeää tarkistaa, että valitsemasi palvelu tarjoaa tallennusominaisuuden ennen tilauksen tekemistä.

Viimeisenä vaihtoehtona on käyttää digitaalista tallennuspalvelua. On olemassa useita palveluntarjoajia, jotka tarjoavat tallennuspalvelua, joka tallentaa televisiolähetyksiä internetin kautta. Tällainen palvelu mahdollistaa ohjelmien tallentamisen ja katselun millä tahansa laitteella, jossa on internetyhteys. Tämä voi olla hyödyllistä, jos haluat tallentaa ohjelmia ja katsella niitä matkoilla tai muissa paikoissa, joissa televisio ei ole saatavilla.

Päätelmät

Jokainen, joka on kokenut VHS -aikakauden, tietää, milloin oli hauskaa, mutta myös turhauttavaa joutua nauhoittamaan televisio -ohjelmaa, koska meidän oli kiinnitettävä erityistä huomiota mainoskatkoihin ja tallennettava vain se osa elokuvasta, joka kiinnosti meitä. Onneksi kuvatut menetelmät tekevät rekisteröintimenettelystä paljon yksinkertaisempaa ja nopeampaasekä tarjoaa paljon parempaa laatua.

Jos meillä on suuri kokoelma videokasetteja, jotka haluamme säilyttää, se on sen arvoista siirtää ne digitaalisesti tietokoneelle jotta ne eivät tuhoutuisi ikuisesti.
Jos haluamme nähdä videonauhat heti modernissa Smart TV: ssä, kannattaa käyttää erilaisia ​​tapoja katsella videonauhoja Smart TV: stä, jotta voidaan tarkistaa, näyttävätkö ne edelleen hyvältä ja onko syytä muuttaa ne digitaaliseen muotoon.

Indeksi
 1. Tallenna USB -portin kautta
 2. Tallennus Sky -dekooderista
 3. Tallenna maanpäällisestä digitaalisesta dekooderista
 4. Muut menetelmät elokuvien ja ohjelmien tallentamiseen
 5. Tv ohjelmien tallennus
 6. Usb-tallennus tv
 7. Tv-ohjelmien tallennus ulkoiselle kovalevylle
 8. Tv-ohjelmien tallennus ilman digiboksia
  1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up