Parhaat Android-temput ilman pääkäyttäjän oikeuksia

10 ja enemmän parhaita Android-temppuja ja hakkereita, jotka toimivat missä tahansa älypuhelimessa ilman pääkäyttäjän oikeuksia

Android on ilmainen käyttöjärjestelmä, johon on mahdollista asentaa erityisiä sovelluksia, joiden avulla voit muuttaa puhelimen käyttäytymistä aktivoimalla uusia ja alkuperäisiä toimintoja, jotka ovat usein erittäin hyödyllisiä tapauksesta riippuen.

Monet näistä muutoksista voidaan saavuttaa ilman tarvetta ota pääkäyttäjän oikeudet käyttöönTämä on kuitenkin vaikea toimenpide ja voi mitätöidä puhelimen takuun.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat Android-temput ilman pääkäyttäjän oikeuksiaasennettava välittömästi äskettäin ostettuun puhelimeen (takuun mitätöimättä) tai muutaman vuoden vanhaan puhelimeen (puuttuvien toimintojen lisäämiseksi).

1) Nauhoita puheluita

Yksi nykyaikaisten Android-puhelimien eduista on sovelluksen käyttömahdollisuus Google-puhelin puhelunjohtajana ja puhelunauhurina.
Soitamalla tai vastaanottamalla puheluita voimme tallentaa ne yksinkertaisesti painamalla painiketta Ennätys.

Jos sovellus on jo integroitu puhelimeen, meidän ei tarvitse tehdä mitään. Jos puhelin kuitenkin käyttää omaa numeronvalitsinta, meidän on ensin ladattava Google Phone -sovellus ja asetettava se sitten oletusvalitsimeksi jokaiselle puhelulle.

2) Estä ei-toivotut puhelut

Käytä aina sovellusta Google-puhelin me voimme estää puhelinkeskuksen puhelut tai roskapostiksi tunnistetut puhelutilman että sinun on asennettava maksullisia sovelluksia tai sovelluksia, jotka vakoilevat soittamiamme puheluita.
Sovelluksen asennuksen jälkeen voimme aktivoida puheluntunnistusjärjestelmän ja roskapostin eston avaamalla sovelluksen, painamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla valikon. asetuksetpainamalla valikkoa Soittajan tunnus ja roskaposti ja aktivoida äänet Näytä soittajan tunnus ja roskaposti Ja Roskapostisuodatin puheluille.

3) Estä ei-toivotut viestit

Jos saamme paljon roskapostiviestejä mainostoimistoilta tai matkapuhelinoperaattoreilta, voimme helposti estää ne sovelluksen avulla Google Messagesintegroitu moniin nykyaikaisiin puhelimiin, mutta myös ladattavissa kolmannen osapuolen Android-laitteille.
Lataamalla tämän sovelluksen ja asettamalla sen oletukseksi tekstiviesteille, voimme hyötyä erinomaisesta roskapostisuodattimesta, joka pystyy estämään mainosviestit yksinään ja estämään puhelinnumerot, jotka lähettävät roskapostia tai ei-toivottuja mainosviestejä.

Aktivoi tämä suodatin avaamalla sovellus, painamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja siirtymällä valikkoon asetuksetjatkamme Roskapostisuojaus ja aktivoi kohteen vieressä oleva kytkin Ota roskapostisuoja käyttöön.

4) Automaattisen täytön salasana

Android-puhelimet voivat käytä Google-tiliäsi salasanan hallintaanjotta voit käyttää niitä sekä Google Chromessa että järjestelmään asennetuissa sovelluksissa.
Tämän innovatiivisen toiminnon aktivoimiseksi avaamme sovelluksen asetuksetmennään valikkoon Googleavaamme valikon Automaattinen täyttöpainamme valikkoa Googlen automaattinen täyttöaktivoimme kohteen vieressä olevan kytkimen Käytä Googlen automaattista täyttöä ja valitse Google-tili, jota haluat käyttää salasanojen tallentamiseen.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka tallenna tunnistetiedot Google-tilille.

5) Torkku tai estä ilmoitukset

Selattaessa ilmoitusta hitaasti ja vain vähän, kellon muotoisen hammaspyörän viereen ilmestyy kuvake. Tällä painikkeella voit torkkua ilmoituksen yhdellä tunnilla tai valita toisen ajanjakson avattavasta valikosta.

Jos kuitenkin haluamme estää tietyn sovelluksen ilmoitukset (poistamatta sitä), pidämme ärsyttävää ilmoitusta painettuna ja deaktivoimme ilmoitusten lähettämisen, sammuttamalla sopivan kohteen tai poistamalla kellon muotoisen kuvakkeen käytöstä; Vaihtoehtoisesti voimme hallita kaikkien sovellusten ilmoituksia ottamalla meidät mukaan Asetukset -> Ilmoitukset tai Asetukset -> Ilmoitukset ja ohjauskeskus.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka estää Android-ilmoitukset tai rajoittaa niitä vain tietyille sovelluksille.

6) Pidä sovellukset taustalla (näyttö pois päältä)

Yksi käyttäjien eniten pyytämistä temppuista on pystyä pitämään sovellukset taustalla jopa näytön ollessa pois päältä. Itse asiassa jotkut sovellukset pysähtyvät tai jumiutuvat, kun sammutamme näytön, mikä tekee joidenkin toimintojen käyttämisen mahdottomaksi tai estää äänen toiston.
Jos meillä on Xiaomi-puhelin, voimme pitää puhelinsovelluksen taustalla avaamalla sovelluksen asetuksetpainamalla valikkoa Lisäominaisuudetpainamalla valikkoa Sivupalkki ja aktivoida äänesi Näytä videoita toistettaessa.

Kun olet aktivoinut tämän kohteen, paina alareunassa Videosovellukset ja valitse sovellukset, joissa haluamme sivupalkin näkyvän. Kun olet avannut kyseisen sovelluksen, pyyhkäisemme sormella palkin reunaa ja painamme painiketta Toista videoääni näytön ollessa pois päältä.

7) Tee Androidista nopeampi

Tämä on vanha temppu, joka ei vaadi ohjelmien asentamista. Pohjimmiltaan se saa jokaisen puhelimen näytön näkyviin nopeammin näyttämättä niitä animaatioita, jotka tekevät järjestelmästä kauniimman, mutta myös hitaamman.

Tämän tempun aktivoimiseksi voimme lukea oppaamme kuinka poistaa Android-animaatiot käytöstä nopeammassa matkapuhelimessa.

8) Ohjaa tietokonetta älypuhelimesta

Joidenkin sovellusten ansiosta on mahdollista ohjata mitä tahansa tietokonetta etätyöpöydällä, jopa Internetin kautta. Paras palvelu, jolla voimme ohjata mitä tahansa tietokonetta puhelimesta, on TeamViewerladattavissa ilmaiseksi ja helppo asentaa.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa miten Teamvieweria käytetään ja klo parhaat PC-kaukosäädinsovellukset Androidille.

9) Ohjaa älypuhelinta tietokoneelta

Erityinen TeamViewer-sovellus antaa sinun tehdä tämän ohjata Android-älypuhelinta tietokoneelta tavoitteena saada tukea toiselta henkilöltä, joka ymmärtää meitä enemmän kuin me. Sovellus on turvallinen, ei-invasiivinen puhelimen omistajien yksityisyyden kannalta ja täysin ilmainen.

Tällä toiminnolla voimme ohjata mitä tahansa Androidin kautta toimivaa laitetta (TB Box, Android TV jne.) PC:ltä.

10) Tallenna näyttösi Androidilla

Androidille on useita sovelluksia tallenna näyttösi videoksi Android-puhelimellasivaikka paras järjestelmä on aina puhelimeen integroitu järjestelmä.

Jos puhelimessamme ei ole hyvää järjestelmää näytön tallentamiseen, kutsumme sinut kokeilemaan sovellusta XRecorderyksi parhaista luokassaan.

11) Automatisoi kaikki toiminnot

Automaatio on ehkä se lisäarvo, joka todella tekee Android-älypuhelimesta erilaisen ja paremman kuin iPhone. Ilman kuka tietää mitä teknistä kokoonpanoa on mahdollista saada monet puhelimen toiminnoista automaattisiksi ajasta, paikasta ja muista olosuhteista riippuen.

Voin esimerkiksi varmistaa, että kyllä Ota Wi-Fi käyttöön automaattisesti, kun olen kotonajoka sammuu, kun menen ulos, mikä vähentää kirkkautta illalla, joka kytkee lentokonetilan päälle nukkuessani ja niin edelleen.

Paras sovellus näiden toimien asettamiseen on Taskeritmutta voimme käyttää myös ilmaisia ​​sovelluksia, kuten Automatisoi Ja MacroDroidkuten myös oppaasta näkyy parhaat sovellukset automaattisten toimintojen käynnistämiseen Androidissa.

11) Käytä vanhojen videopelikonsolien emulaattoreita

Ne löytyvät Google Play -kaupasta emulaattorit vanhoille pelikonsoleille Androidille kuten esimerkiksi Super Nes, jonka avulla voit pelata vanhoja Nintendo-videopelejä.

12) Ohjaa televisiota etänä

Android-älypuhelin voi toimia television kaukosäätimenä sovelluksilla, jotka perustuvat infrapunaporttiin tai vaihtoehtoisesti Wi-Fi:n kautta.

13) Määritä puhelimen näppäimet uudelleen

Voit helposti määrittää kaikki navigointinäppäimet tarpeidesi mukaan sovelluksen kautta Button Remapper ja tällä sovelluksella voit muuttaa navigointipainikkeiden toimintaa toiveidesi mukaan.

14) Tiedä, kun joku kirjautuu WhatsAppiin

Tämä on yksi niistä Tyylikkäimmät temput Whatsappille ja se on erityinen sovellus, jonka avulla voit saada ilmoituksen, kun joku käyttää Whatsappia ja on verkossajotta emme voi päästää häntä liukumaan pois, jos meidän on otettava häneen yhteyttä.

Johtopäätökset

Näillä temppuilla käytämme Android-älypuhelinta suurimmalla teholla, tarvitsematta välttämättä aktivoida pääkäyttäjän oikeuksia (aina vaikea toimenpide, joka voi vahingoittaa puhelinta). Aktivoidaan ne kaikki tarvittaessa ja käytämme niitä päivittäin maksimaalisen tuottavuuden saavuttamiseksi ja toimintojen avaamiseksi, joita emme uskoneet puhelimessamme olevan.

Saadaksesi lisätietoja, voimme myös lukea oppaamme kuinka parantaa Android-matkapuhelimesi suorituskykyä ja parhaalle sovellus Android-järjestelmän muokkaamiseen ja mukauttamiseen.

Indeksi
 1. 1) Nauhoita puheluita
 2. 2) Estä ei-toivotut puhelut
 3. 3) Estä ei-toivotut viestit
 4. 4) Automaattisen täytön salasana
 5. 5) Torkku tai estä ilmoitukset
 6. 6) Pidä sovellukset taustalla (näyttö pois päältä)
 7. 7) Tee Androidista nopeampi
 8. 8) Ohjaa tietokonetta älypuhelimesta
 9. 9) Ohjaa älypuhelinta tietokoneelta
 10. 10) Tallenna näyttösi Androidilla
 11. 11) Automatisoi kaikki toiminnot
 12. 11) Käytä vanhojen videopelikonsolien emulaattoreita
 13. 12) Ohjaa televisiota etänä
 14. 13) Määritä puhelimen näppäimet uudelleen
 15. 14) Tiedä, kun joku kirjautuu WhatsAppiin
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up