Paras Windows -kannettava vaihtoehto Macbook Prolle

Parhaat Windows -kannettavat, jotka ovat samanlaisia ​​ja vaihtoehtoisia kuin Applen Macbook Pron uusimmat mallit

Kaikki tekniikan harrastajat tuntevat varmasti MacBook Pron, todellisen muotoilun jalokivet, jotka pystyvät yhdistämään keveyden, nopeuden ja akun keston, kuten harvat muut tietokoneet pystyvät.

Jos kuitenkin olemme kiinnostuneita ostamaan Apple MacBook Pro, tiedämme jo, että meidän on taisteltava erittäin kalliilla kannettavalla tietokoneella, sopii vain ammattiympäristöihin tai toimistoihin tai yrityksiin, joissa on välttämätöntä osoittaa, että sinulla on tuotannossa oleva MacBook.

Kaikissa muissa tilanteissa voimme panostaa ilman liikaa ongelmia Vastaavanlainen tietokone, mutta Windows 10 -käyttöjärjestelmä, joka toimii monella tapaa tasavertaisesti tai jopa paremmin kuin OS X joillakin ohjelmilla.

Vaikka olemme jo puhuneet siitä ero Macin ja PC: n välillä, tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat kannettavat tietokoneet, joissa on Windows 10 joka voi olla pätevä vaihtoehtoja MacBook Prosille.

LUE MYÖS -> Kannettavat tietokoneet, joissa on 16 Gt RAM -muistia

Indeksi

  Tekniset ominaisuudet

  Jos meidän on valittava tietokone, joka pystyy kilpailemaan MacBook Pron kanssa, meidän on varmistettava, että seuraavat ominaisuudet ovat käytettävissä, muuten emme voi toistaa MacBookien sujuvuutta ja nopeutta:

  • SSD- tai M.2 -tyyppinen levy: Windows 10 ei saa olla minkäänlaista mekaanista levyä, mutta siinä on oltava SSD tai M.2 -moduuli; vain tällä tavalla meillä on erittäin nopeat käynnistysajat ja MacBooksiin verrattavat ohjelmat. Mekaaninen levy sopii vain toissijaiseksi levyksi (soittimen sijaan), johon tiedot tallennetaan.
  • Suuri määrä RAM -muistia: jotta voit avata useita ohjelmia samanaikaisesti eikä hidastaa järjestelmää, suosittelemme, että harkitset vain kannettavia tietokoneita, joissa on vähintään 8 Gt RAM -muistia, jättäen huomiotta kannettavat tietokoneet, joissa on vähemmän muistia (mikä voi myös olla riittävä, mutta ei kestäisi vertailua Maciin).
  • Alhainen paino: MacBook Pron kanssa kilpailemiseksi valitun kannettavan tietokoneen on painettava alle 2 kg, jotta se on helppo kuljettaa ilman vaivaa.
  • Huolellinen suunnittelu: ottaen huomioon, että tästä näkökulmasta Apple on lyömätön, jopa silmä haluaa osansa, joten yritämme valita erittäin ohuita malleja, joissa on kiiltävä runko (vielä parempi, jos se on alumiinia), jotta saamme hyvän kokonaisvaikutelman.
  • Laajennettavuus: vaikka MacBook Pro on itse asiassa riippuvainen yhdestä portista, Windows-kannettavasta löytyy ainakin 3 USB-porttia, mikro-HDMI-portti ja jopa microSD-paikka, jotka ovat hyödyllisiä kannettavan tietokoneen toimintojen laajentamisessa.
  • Riittävä akku: valmistajan optimoinnin ja integroidun litiumakun sisältämien kennojen lukumäärän perusteella varmista, että kannettava tietokone voi taata vähintään 6 tunnin itsenäisyyden normaaleissa olosuhteissa; se ei näytä MacBookilta, mutta se ei saa meitä usein katumaan, että jätimme laturin kotiin.

  Näillä ominaisuuksilla varustettu Windows -kannettava voi kilpailla minkä tahansa MacBook Pron kanssa ja kuluttaa paljon vähemmän rahaa kuin Applen kannettavat.

  Paras vaihtoehto kannettaville tietokoneille MacBook Prolle

  Kun olemme nähneet, mitä ominaisuuksia MacBook Prolle vaihtoehtoisilla Windows -kannettavilla on oltava, selvitetään tässä oppaan osassa, mitä kannettavia tietokoneita voimme ostaa verkosta, mistä voimme saada halvempia hintoja kuin fyysisissä myymälöissä.

  Asus Laptop A416JA

  Halvin MacBookin kaltainen kannettava tietokone, jota voimme tarkastella, onAsus kannettava tietokone A416JA-EK464T (599 €).
  Siinä on 14 tuuman FHD-näyttö, heijastamaton tekniikka, Intel Core i5-1035G1 -prosessori, 8 Gt RAM-muistia, 256 Gt SSD-tyyppistä sisäistä muistia, integroitu Intel UHD -näytönohjain USB 3.2 Type-C -portti ja järjestelmä käyttö Windows 10 Home S.

  Microsoft Surface Laptop Go

  Yksi parhaista vaihtoehtoisista kannettavista tietokoneista MacBookille on ehdottomasti Microsoft Surface Laptop Go (649 €).
  Tässä kannettavassa tietokoneessa on 12,45 tuuman PixelSense-kosketusnäyttö, Intel Core i5 -prosessori, 8 Gt RAM-muistia, 128 Gt sisäistä tallennustilaa, klassisen kokoinen näppäimistö ohjauslevyllä, vähimmäispaino 1110 g, akku jopa 13 tuntia ja Windows 10 Home -käyttö järjestelmä S -tilassa (päivitettävissä Windows 11: een).

  HUAWEI MateBook 14

  Toinen arvokas kannettava tietokone, joka on korvattu MacBookilla, on se HUAWEI MateBook 14 (649 €).
  Tässä kannettavassa on DisplayFullView 2K -näyttö, Intel i5-10210U -prosessori, 8 Gt RAM-muistia, 512 Gt sisäistä muistia, sormenjälkilukija, alumiinirunko, Huawei Share -järjestelmä, paino 1,53 kg, paksuus 15,9 mm ja Windows 10 -käyttöjärjestelmä.

  Asus Zenbook 13

  Yksi kauneimmista muistikirjoista, joita voimme nähdä, on ehdottomastiAsus Zenbook 13 (649 €).
  Keskittymällä tähän erittäin ohueseen kannettavaan tietokoneeseen meillä on 13,3 tuuman FHD-näyttö, NanoEdge-heijastamaton näyttötekniikka, Intel Core 11. sukupolven i3-1115G4-prosessori, 8 Gt RAM-muistia, 256 Gt M.2 PCIE -muistia, Intel Iris -näytönohjain Lisäksi alumiinirunko, paino 1,1 kg ja Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä.

  Acer Aspire 5

  Mukava Acer -kannettava ei voinut puuttua MacBookin kilpailijana, erityisestiAcer Aspire 5 A515-56-72J0 (849 €).
  Tässä kannettavassa on 15,6 tuuman FHD-LED-näyttö, IPS-näyttötekniikka, Intel Core i7-1165G7 -prosessori, 8 Gt DDR4-RAM-muistia, 512 Gt: n sisäinen M.2 NVMe -muisti, Wi-Fi 6 -tuki, Intel-näytönohjain Iris Xe, USB Type-C -portti , USB 3.2 ja Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä.

  HP - PC Pavilion 14

  Kannettava tietokone, joka on hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan lähin huippuluokan MacBookille, onHP - PC Pavilion 14 (1049 €).
  Tässä tehokkaassa kannettavassa tietokoneessa on 14 tuuman FHD-näyttö, IPS-näyttötekniikka, Intel Core i7-1165G7 -prosessori, 16 Gt RAM-muistia, 1 Tt sisäistä SSD-muistia, NVIDIA GeForce MX450 2 Gt: n näytönohjain, USB-C-portti , Klassinen USB -portti, DisplayPort -liitäntä, HDMI -liitäntä ja Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä.

  Päätelmät

  Vaikka monet pitävät Apple MacBook Prota parhaana kannettavana tietokoneena, voimme hyvin keskittyä johonkin yllä olevista malleista ja saada ohjelmien erinomainen suoritusnopeus, erittäin nopea käynnistys ja painoa pienempi alle 1,5 kg, joten voit ottaa muistikirjasi mukaasi kaikkialle.

  Applen koville MacBook kannattaa aina ostaa, koska monien macOS -käyttöjärjestelmä on edelleen nopeampi ja tehokkaampi kuin Windows.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up