Ota selvää, kuka esti minut Messengerissä

Kuinka ymmärtää, onko Facebook-ystäväsi estänyt sinut Messengerissä ja kuinka estää chat-viestit

Yksi asia, jota kaikki eivät tiedä Facebook Messengeristä, on mahdollisuus estää joku luopumatta ystävyydestään Facebookissa; Käytännössä pysymme ystävinä Facebookissa tämän henkilön kanssa, mutta estettyjen lähettämät viestit eivät tavoita meitä.

On selvää, että estetyillä ei ole ilmoitusta, ja he voivat kirjoittaa viestejä niin paljon kuin haluavat, luullen ehkä, että vastaanottaja lukee ne vastaamatta. Jotta vältytään kirjoittamasta viestejä tyhjään paikkaan, jos ei ole selkeää viittausta siitä, onko Facebook-ystävällemme lähetetyt viestit todella luettu, katsotaanpa, kuinka ymmärtää, jos yhteyshenkilö esti meidät Facebook Messengerissä; erillään tilanteet, joissa henkilö on estänyt meidät tai poistanut tilin käytöstä.

1) Kuinka estää ihmisiä Messengerissä

Aluksi meidän on analysoitava mitä tarkoittaa käyttäjän estäminen Facebookissa: itse asiassa on olemassa iso ero termien "estetty" ja "poistettu" välillä.

Kun estät jonkun Facebookissa, tämä henkilö ei voi enää ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä ystäviksi, mutta hän ei enää edes näe profiiliamme eikä voi edes lukea julkaisemamme. Se on a täydellinen blokki henkilöstäjoka estää yhteydenottoyritykset.

Jos poistat jonkun ystävistäsi tämä näkee edelleen Facebook-profiilimme, julkaisemamme asiat julkisesti ja myös ottaa meihin yhteyttä Messengerin kautta. Itse poistat henkilön ystävyyden estämättä häntä Messengerissä viestisi vastaanotetaan edelleen omaan Messenger-valikkoon tai Messenger-sovellukseen (joka sisältää vastaanotetut viestit).

Estäminen Facebook Messenger -chatissa voidaan tehdä vaikka Facebook-kaverilla, joka näkee edelleen viestimme ja kaiken, mutta ei voi ottaa meihin yhteyttä viesteillä. Jos estän jonkun kontakteistani, he eivät enää näe minua verkossa eivätkä voi lähettää minulle chat-viestejä tai edes soittaa meille, vaikka he olisivat edelleen ystäväluettelossani. ilmeisesti edes ne, jotka estävät, eivät voi lähettää chat-viestejä estetylle henkilölle.

PC:llä avaamme Facebook-viestilistan tai avaamme sivun Facebook Messengeretsi estettävän henkilön nimi, paina kolmea pistettä, jotka näkyvät nimen vieressä ja valitse kohde Lohko ja vahvistamme Estä viestit ja puhelut.

Sovelluksessa menettely on hyvin samanlainen: sovelluksen avaamisen jälkeen etsimme henkilön nimeä, paina ja pidä sitä painettuna muutaman sekunnin ajan ja valitse sitten Estä-kohta estääksesi viestien ja puhelujen vastaanottamisen.

Huomaa, että jos minä ja henkilö, joka esti minut Messengerissä, lisätään sama ryhmä keskustelun aikana Facebook ilmoittaa ryhmän estäneelle henkilölle, jotta hän voi valita, liittyykö ryhmään vai kieltäytyykö se.

2) Kuinka saada selville kuka esti minut Messengerissä

Katso kuka esti minut Messengerissä se on melko yksinkertaista ja se voidaan tehdä kolmella idioottivarmalla menetelmällä: aktiivisuuden tilan tarkistaminen, viestin lähetystilan tarkistaminen ja puhelujen tai videopuhelujen soittaminen.

Aktiivisuuden tilan tarkistaminen

Ensimmäinen tapa selvittää, kuka esti meidät Messengerissä aikoo tarkistaa, näkyykö epäillyn henkilön toimintatila.

Jatkamiseksi avaamme puhelimessamme Messenger-sovelluksen ja tarkistamme estämämme henkilön chatin viemällä meidät valikkoon Ihmiset ala oikea; kun saavutamme tämän näytön, tarkistamme, onko sen käyttäjän nimi, jonka epäilemme estäneen meidät, Messengerin aktiivisten käyttäjien luettelossa.

Jos kyseinen käyttäjä on estänyt meidät, emme näe vihreä piste (mikä osoittaa, että käyttäjä on online-tilassa), mutta vielä selvemmin emme näe edes merkkiä siitä, milloin hän oli viimeksi aktiivinen.

Muista tämä nähdäksesi muiden online-tilan meidän on puolestaan ​​otettava käyttöön Facebook-tilimme tila; Jos emme ole tehneet niin, paina profiilikuvaketta vasemmassa yläkulmassa, paina Toiminnan tila ja aktivoi toiminto.

Viestien lähettämisen tilan tarkistaminen

Jos tilan tarkistus ei riitä ymmärtää, jos meidät on estetty Messengerissä voimme suorittaa lisätarkastuksen tarkistamalla viestin lähetyksen tila.

Jos käyttäjä estää, viestimme lähtevät, mutta eivät koskaan saavuta määränpäähänsä; testataksemme sitä käynnistämällä Messenger-sovelluksen, lähettämällä viestin käyttäjän, jonka epäillään estäneen meidät, chattiin ja odotamme vähintään 15-30 minuuttia.

Tämän ajan kuluttua avaamme yhteyshenkilön chatin uudelleen: olemme varmoja, että meidät estetään, jos viesti näkyy edelleen lähetettynä, mutta sitä ei ole toimitettu eikä näytetä (eli emme näe käyttäjän kasvoja liikkuvan viestimme alla).

Puheluiden tai videopuheluiden vahvistus

Voit saada lisävahvistuksen siitä, että sinut on estetty Messengerissä ääni- tai videopuhelut.

Itse asiassa, jos yritämme soittaa videopuhelun tai puhelun, emme voi jatkaa, koska yksi eston ilmeisimmistä oireista on juuri Messenger-puhelut estetty.

2) Kuinka selvittää, onko tilisi poistettu käytöstä

Ainoa muu syy, miksi käyttäjä saattaa olla estetty tai hän ei vastaa viesteihimme, on se, että henkilö, jolle kirjoitamme, on poistanut tilinsä käytöstä.

Tarkistaaksesi, yritä vain avata heidän Facebook-profiilinsa ja katsoa, ​​onko sivu saatavilla. Jos hän on ja voimme lukea hänen tietojaan ja viestejään, tiliä ei ole poistettu käytöstä, mutta meidät on itse asiassa estetty chatissa.

Johtopäätökset

Estäminen Facebook Messengerissä on hyvin yksinkertaistamutta jos me olemme niitä, jotka saivat lohkon voimme havaita tämän tarkistamalla aktiivisuuden tilan, tarkistamalla viestien tilan ja tarkistamalla, voimmeko vielä soittaa puheluita tai videopuheluita. Valitettavasti emme voi tehdä mitään muuta eston kumoamiseksi kuin ottamalla yhteyttä käyttäjään toisella chat-sovelluksella ja kysymällä, miksi he estivät meidät.

Saat lisätietoja lukemalla oppaitamme Kielletty Facebookista ja tilit poistettu ilman syytä: kuinka korjata se ja miten katso kuka lopettaa seuraamisen Facebookissa ja Instagramissa.

Indeksi
 1. 1) Kuinka estää ihmisiä Messengerissä
 2. 2) Kuinka saada selville kuka esti minut Messengerissä
  1. Aktiivisuuden tilan tarkistaminen
  2. Viestien lähettämisen tilan tarkistaminen
  3. Puheluiden tai videopuheluiden vahvistus
 3. 2) Kuinka selvittää, onko tilisi poistettu käytöstä
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up