Mikä on OneLaunch Windowsissa?

Oletko käynnistänyt Windows-tietokoneesi jonakin päivänä löytääksesi OneLaunchin asennettuna? Näin voi tapahtua, jos jaat tietokoneesi muiden kanssa tai kun tietokoneesi on osa verkkoa. Tietenkin ihmettelet, mikä OneLaunch on ja onko se turvallista. Tämä opas sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Hyvä tietää: katso parhaat asennettavat Windows-sovellustelakointiasemat.

Indeksi
 1. Mikä OneLaunch on?
 2. Onko OneLaunch-haittaohjelma?
 3. Kuinka poistaa OneLaunch
 4. Omien valintojen tekeminen

Mikä OneLaunch on?

OneLaunch on Windowsille tarkoitettu telakointisovellus, joka asettuu työpöydän yläosaan. Kun se on asennettu, se lisää palkin, joka sisältää työkaluja, sovelluksia ja ominaisuuksia tuottavuuden parantamiseksi.

Kehittäjät loivat OneLaunchin keinoksi yksinkertaistaa käyttäjän digitaalista elämää. Siinä on monia käteviä ominaisuuksia, mukaan lukien:

 • Voit tehdä hakuja verkosta pienentämättä ikkunoita integroidun hakupalkin avulla
 • Voit käyttää viimeisimpiä ikkunoitasi yhdellä napsautuksella, mikä vähentää tarvetta minimoida ja siirtyä edestakaisin ikkunoiden välillä
 • Sisältää integroidun Chromium-pohjaisen selaimen, jossa on incognito-tila online-yksityisyyttä varten
 • Sisältää yhden painikkeen, jolla sammutetaan tietokoneen mikrofoni ja verkkokamera yksityisyyden lisäämiseksi
 • Tarjoaa leikepöydän historian nähdäksesi kaikki kopioimasi ja liittämäsi kohteet

Kärki: tutustu parhaisiin ilmaisiin virustorjuntaohjelmiin Windows-tietokoneellesi.

Onko OneLaunch-haittaohjelma?

Vastaus on ei. Ottaen huomioon, että voit ladata OneLaunchin Microsoft Storesta, voimme turvallisesti olettaa, että tämä on turvallinen ohjelma ladattavaksi ja asennettavaksi. Jotkut käyttäjät saattavat kuitenkin pitää sitä bloatwarena ja ei-toivottavana, varsinkin jos tietokoneessa on esiasennettu OneLaunch.

Vaikka OneLaunch ei ole huolenaihe turvallisuuden kannalta, voi olla muutamia syitä, miksi haluat ehkä poistaa sen, kuten:

 • Kun sovellus on aktivoitu, se kiinnitetään pysyvästi työpöydän yläosaan, mikä vähentää käytettävissä olevaa näyttötilaa.
 • Olet huomannut, että tietokoneesi on hitaampi tai häiriintynyt OneLaunchin asentamisen jälkeen.
 • On olemassa tietosuojaongelmia, koska OneLaunch voi tallentaa käyttäjätietoja.
 • OneLaunch tarvitsee liian monta käyttöoikeutta toimiakseen, mikä lisää tietosuojaa koskevia huolenaiheita.
 • Et pidä siitä, kuinka sovellus käyttää sinusta keräämiään tietoja mainosten näyttämiseen.

Kuinka poistaa OneLaunch

Kun OneLaunch on asennettu, sovellus käynnistyy automaattisesti käynnistyksen yhteydessä aina, kun käynnistät tietokoneen uudelleen. Jos et halua sen tapahtuvan, voit hallita, mitkä sovellukset avautuvat tietokoneen käynnistyessä.

Toisaalta, jos olet päättänyt, että et tarvitse OneLaunchia, voit helposti poistaa sen tietokoneeltasi.

Poista OneLaunchin asennus painamalla Win + I avataksesi Asetukset-sovelluksen ja siirry sitten kohtaan Sovellus -> Asennetut sovellukset.

Etsiä OneLaunch asennettujen sovellusten luettelosta tai etsi se yläreunan palkin avulla. Kun löydät sen, napsauta oikealla olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Poista asennus.

Kun saat tiedon, että tämä toiminto poistaa sovelluksen ja siihen liittyvät tiedot, vahvista valitsemalla Poista asennus ponnahdusikkunassa. Klikkaus Joo kehotteessa suorittaaksesi OneLaunchin poiston tietokoneeltasi.

Tiedoksi: estä Windows-tietokoneesi hidastukset poistamalla näiden ohjelmien asennus mahdollisimman pian.

Omien valintojen tekeminen

Nyt kun tiedät, mikä OneLaunch on ja ettei se ole haittaohjelma, sinun pitäisi olla vähemmän huolissasi. Pahimmillaan se on vain ei-toivottu ohjelma. Opi poistamaan bloatware, kuten OneLaunch Windowsissa. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia todellisten virusten kanssa, katso kuinka voit poistaa haittaohjelmat Microsoft Defenderillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up