Skype-puheluiden tallentaminen Windowsissa

Skype on yksi parhaista saatavilla olevista videoneuvottelutyökaluista, mutta entä jos haluat säilyttää puhelun myöhempää käyttöä varten? Skype-puhelut on mahdollista tallentaa Windowsissa ja tallentaa ikimuistoisia keskusteluja ystävien ja perheen kanssa, koululuentoja, liiketapaamisia ja paljon muuta, koska Skype on lisännyt tämän toiminnon ilmaiseksi kaikille käyttäjille. Tämä opetusohjelma näyttää, kuinka voit tallentaa Skype-puheluita Windows-tietokoneella.

Hyvä tietää: jos haluat soittaa ilmaisen neuvottelupuhelun, Skype tukee sinua, mutta käytettävissä on muitakin vaihtoehtoja, jos haluat kokeilla jotain muuta.

Indeksi
  1. Kuinka tallentaa Skype-puheluita
  2. Kuinka tallentaa Skype-puhelut myöhempää käyttöä varten
  3. Kuinka jakaa Skype-puhelutallenteita
  4. Kuinka poistaa Skype-tallenteet
  5. Tallenna Skype-puhelut Xbox Game Barin avulla

Kuinka tallentaa Skype-puheluita

Skype-käyttäjille Windowsissa video- ja äänipuheluiden tallentaminen on yhtä helppoa kuin yhden painikkeen painaminen. Voit tallentaa jopa 24 tuntia istuntoa kohden. Aloita avaamalla Skype-työpöytäsovellus, valitsemalla yhteystietosi ja aloittamalla puhelu.

Kun puhelu alkaa ja kaikki ovat liittyneet, etsi Ennätys -painiketta vasemmassa alakulmassa. Skypen vanhemmissa versioissa tallennusvaihtoehto on pistevalikossa oikeassa alakulmassa. Kun painat painiketta, sovellus aloittaa tallennuksen muutaman sekunnin sisällä. Se kirjaa kaiken lokiin, myös jos osallistuja jakaa työpöytänsä.

Huomaa, että kaikille chatissa oleville ilmoitetaan, että heidät tallennetaan, joten suosittelemme paljastamaan täydelliset tiedot ennen kuin aiot tehdä sen. Muuten se voi aiheuttaa epämukavuutta ja epämukavuutta.

Voit lopettaa tallennuksen manuaalisesti milloin tahansa painamalla Lopeta tallennus vasemmassa alakulmassa. Vaihtoehtoisesti voit odottaa, kunnes lopetat puhelun, jotta tallennus loppuu automaattisesti.

Tiedoksi: katso kuinka voit asettaa mukautetun taustan Skypessä.

Kuinka tallentaa Skype-puhelut myöhempää käyttöä varten

Kun keskustelu on päättynyt, sinä ja muut keskustelun osallistujat saat linkin tallenteeseen Skype-keskustelussasi. Tämä pysyy siellä 30 päivää ennen poistamista. Tänä aikana voit ladata sen kiintolevyllesi.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella tallennuksen pikkukuvaa, napsauta Tallenna nimellä tai Tallentaaja hanki se laitteellesi.

Kuinka jakaa Skype-puhelutallenteita

Kun tallennat Skype-puheluita Windowsissa, nauhoitus lähetetään vain puhelun osallistujille. Jos haluat lähettää tallenteen henkilölle, joka ei voinut osallistua, lähetä se hänelle chat-historiastasi.

Avaa Skype-chat, jossa tallenne lähetettiin sinulle, napsauta videota hiiren kakkospainikkeella ja valitse Eteenpäin. Valitse vastaanottaja yhteystietoluettelostasi ja napsauta Tehty.

Jos henkilö ei ole Skype-yhteyshenkilösi tai hän ei käytä Skypeä, lataa video ensin tietokoneellesi. Lähetä se sähköpostitse tai lataa se suosikkipilvipalveluusi, kuten Google Driveen tai Dropboxiin, ja jaa linkki.

Kärki: jos haluat nauhoittaa puhelun puhelimeesi, tutustu luetteloomme, joka sisältää parhaat työkalut työhön.

Kuinka poistaa Skype-tallenteet

Oletuksena tallennetut Skype-puhelut pysyvät chat-historiassasi jopa 30 päivää ennen kuin ne poistetaan automaattisesti. Jos haluat päästä eroon tallenteesta aikaisemmin, avaa tallenteen sisältävä chat, napsauta videota hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista.

Tallenna Skype-puhelut Xbox Game Barin avulla

Jos et jostain syystä voi tallentaa Skype-puheluita Windowsissa työpöytäsovelluksella, käytä sen sijaan Xbox-pelipalkkia. Se on esiasennettu Windowsiin ja tallentaa pelileikkeitä. Se voi myös tallentaa muita asioita näytöllesi.

Ennen kuin käytät tätä, meidän on vielä kerran huomattava, että sinun tulee ilmoittaa kaikille osallistujille, että nauhoitat puhelua. On epäeettistä ja joissain osissa maailmaa myös laitonta nauhoittaa puheluita ilman toisen osapuolen tietämystä tai suostumusta.

Aloita määrittämällä Xbox Game Bar. Avaa se painamalla Win + G ja siirry sitten kohtaan asetukset napsauttamalla hammaspyörän muotoista kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Valitse Sieppaus luettelosta ja kytke päälle Kaikki. Varmista lopuksi Mikrofoni vaihtoehto on päällä Kaapata lohko (yleensä vasen yläosa). Tämä varmistaa, että kaikki ääni kaapataan omasta mikrofonistasi sekä äänet Skypestä.

Kun olet määrittänyt, avaa Skype ja aloita puhelu tavalliseen tapaan. Kun olet valmis aloittamaan nauhoituksen, aloita tallennus painamalla Win + Alt + R. Lopeta painamalla samaa näppäinyhdistelmää uudelleen tai painamalla Win + G ja sitten Lopettaa -painiketta. Kaikki videot on tallennettu Videot -> Kaappaukset kansio File Explorerissa.

Kärki: katso, kuinka voit näyttää FPS:n helposti pelatessasi Windowsissa.

Paras tapa tallentaa Skype-puhelut Windowsissa on edelleen sisäänrakennettu Skype-tallennusominaisuus. Se on tehokkain ja tehokkain vaihtoehto. Kun käytät Skypeä, muista hyödyntää näitä käteviä pikanäppäimiä. Jos haluat tallentaa Windows-näytön Skypen ulkopuolella, kokeile näitä menetelmiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up