Muokkaa valokuvia verkossa ilmaisilla verkkosovelluksilla ilman rekisteröintiä

Parhaat online-valokuvien muokkausohjelmat tehosteiden käyttämiseen, säätö- ja kuvankäsittelytyökalujen, kuten Photoshopin, käyttöön

Tunnetuin valokuvaeditori on varmasti Adobe Photoshop, tehokas valokuvien muokkausohjelmisto, joka tarjotaan maksua vastaan

1) Pixlr E

Pixlr E on erittäin suosittu ilmainen online-valokuvien muokkaussovellus.

Pixlr tarjoaa erilaisia ​​verkko-ohjelmia valokuvien ja kuvien muokkaamiseen, mutta ominaisuuksiltaan lähimpänä Photoshopia on Pixlr E. Tämä verkko-ohjelma on erittäin helppokäyttöinen, ja siinä on sarja automaattisia työkaluja valokuvien parantamiseen ja optimointiin sekä kollaasien luomiseen.

Kun muutokset on tehty, voimme valita, säilytetäänkö kuvat Pixlrissä vai ladataanko ne Photoshopin tai minkä tahansa kuvankäsittelyohjelman kanssa yhteensopivassa muodossa.

2) Polarr

Polarr se on tehokkaampi ja vakavampi sovellus, joka on suunnattu ammattivalokuvaajille, mutta jota voidaan käyttää ilmaiseksi verkossa olennaisemmassa supistetussa versiossa.
Ilmainen selainpohjainen versio tarjoaa vakioautomaattiset suodattimet valokuvien parantamiseksi, suodattimet kuvien optimoimiseksi ja suodattimet laadunsäätöjen tekemiseksi tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Kun käynnistät sen ensimmäisen kerran, voit seurata ohjattua valokuvien parannustoimintoa, jotta voit muokata valokuviasi muutamassa sekunnissa.

Jokaisessa säädössä, kuten väri, valo, kylläisyys, kontrasti, yksityiskohdat, käyrät jne., on liukusäädin, jolla ohjataan intensiteettiä ja asentoa, jota haluat työstää. Jokainen muutos näkyy reaaliajassa valitussa kuvassa, joten voit nähdä tuloksen välittömästi.

3) Valokuva

Valokuvaaja pyrkii tekemään valokuvankäsittelyn perustehtävistä yksinkertaisia.
Käyttöliittymä on erittäin helppo seurata, vaikkakin englanniksi, suurilla, selkeästi merkittyillä värillisillä painikkeilla.

Fotorissa on monia luokkiin jaoteltuja työkaluja: perus (mukaan lukien työkalu kohteen poistamiseen valokuvasta), erikoistehosteet, parannukset kuvien kauniimmaksi (erityisesti ihon epätäydellisyyksien poistamiseen ja selfieiden meikkaamiseen), kehykset, tarrojen lisääminen ja henkilökohtainen kirjoitus.

Fotor on ollut yksi niistä vuosia parhaat verkkosovellukset edistyneeseen valokuvien muokkaamiseen ja voimme käyttää sitä ilman rajoituksia.

4) Sumo

Sumo on erittäin suosittu, tehokas online-kuvankäsittelyohjelma, joka sisältää monia samoja Photoshop-työkaluja.
Sumo on suunnattu niille, jotka etsivät yksinkertaista ja välitöntä ammatillista ohjelmaa, jotta voimme käsitellä kuvia makujemme ja tarpeidemme mukaan.

Painamalla vasemmasta yläkulmasta voimme valita yhden kahdesta valokuvaukseen varatusta työkalusta: Maali (sopii yksinkertaiseen valokuvien muokkaamiseen ja piirtämiseen) e Kuva (todellinen vaihtoehto Photoshopille). Voimme myös pitää Sumoa ensimmäisenä harjoituskenttänä niille, jotka haluavat lähestyä Photoshopia myöhemmin.

5) Photopea

Toinen ilmainen verkkosovellus, jolla voimme muokata valokuvia ilman Photoshopia, on Photopeasaatavilla ilmaiseksi ja yhteensopiva minkä tahansa selaimen kanssa.
Sivuston avaamisen jälkeen voimme avata valokuvan vetämällä tai lataamalla sen käyttöliittymään (käännetty italiaksi) hankkimalla Photoshopin kaltaisia ​​työkaluja ja valikkoja.

Photopealla voit muokata valokuvia, rajata tarpeettomia osia, muuttaa kuvan tai kuvassa olevien kohteiden mittasuhteita, muuttaa väriä, korjata kirkkaus- ja kontrastivirheitä, piirtää ja paljon muuta.

Muokatut valokuvat voidaan ladata nopeasti PNG- tai SVG-muodossa, joita Photoshopin kanssa usein työskentelevät käyttävät eniten.

6) Lunapic

Muokkaus, jossa on peruskäyttöliittymä, mutta mukana on monia muokkaustyökaluja Lunapickäytettävissä millä tahansa selaimella.
Graafisella tasolla Lunapic on hyvin paljas, mutta meidän ei pidä mennä lankaan: se sisältää kaikki parhaat työkalut kuvien muokkaamiseen, jotta voimme saada haluamamme valokuvan ilman, että tarvitsee opetella käyttämään Photoshopia.

Lunapicin avulla voimme pienentää valokuvan kokoa, mutta myös kiertää, skaalata, poistaa ei-toivotun taustan ja korjata yleisimmät valotusvirheet. Valikoita selaamalla löydät myös animaatiotehosteita (kuvien muuntamiseen GIF-tiedostoiksi), kehittyneitä graafisia tehosteita ja taiteellisia tehosteita, jotka molemmat ovat erinomaiset kuvien näyttämiseen ennen niiden jakamista sosiaalisessa mediassa.

Johtopäätökset

Vaikka Photoshop pysyykin parhaana kuvien muokkausohjelmana, voimme välttää laittoman kopioiden lataamisen tai huomattavan korkeiden lisenssimaksujen maksamisen (kotitietokoneille) ja käyttämällä jotakin yllä mainituista verkkosovelluksista, jotka pystyvät Voit korvata Photoshopin toiminnot tehokkaasti ilman, että sinun tarvitsee maksaa mitään ja asentaa ohjelmia tietokoneellesi.

Yllä näkyvät sivustot eivät vaadi rekisteröitymistä: käyttääksemme niitä meidän tarvitsee vain avata ne verkkoselaimella, ladata valokuva tai kuva, jota haluamme muokata, ja käyttää ehdotettuja työkaluja haluttujen muutosten toteuttamiseen.

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaamme parhaat grafiikkaohjelmat vaihtoehdot Photoshopille ja miten avaa PSD ilman Photoshopia.

Indeksi
  1. 1) Pixlr E
  2. 2) Polarr
  3. 3) Valokuva
  4. 4) Sumo
  5. 5) Photopea
  6. 6) Lunapic
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up