Videokuvankaappaus Windows PC:ssä

Monet meistä pyrkivät ottamaan videokuvan Windows-tietokoneella eri syistä. Esimerkiksi hyvän hetken vangitseminen uutissivustolla, joka kiinnittää huomiomme. Tai se voi olla livestream-syötteitä sosiaalisessa mediassa, joka sisällytetään osaksi PowerPointia. Lisäksi saatat haluta vain lainata arvokkaita minuutteja online-videosta henkilökohtaiseen viihteeseesi.

Vaikka videoeditointiohjelmistot, kuten Adobe Premiere CC tai jopa alkeellinen MovieMaker, sopivat ihanteellisesti tällaisiin töihin, niillä on haittapuoli. Täydellä muokkausohjelmistolla sinun on ensin tuotava videoleikkeet aikajanalle reunojen tasoittamiseksi. Tämä on ehdottomasti aikaa vievää.

Nykyään täydellinen näytön tallennusohjelmisto on se, mitä tarvitset vaihtoehdoksi videoeditointiratkaisuille. Tässä näytämme muutamia tapoja kaapata mikä tahansa verkossa näkemäsi video ja saada korkealaatuinen videoleike.

Videokuvankaappaus Windowsin pelipalkin avulla

Monet meistä eivät ole tietoisia Windows Game Barista, joka on Windows 10:n salainen ominaisuus. Tämän sovelluksen avulla voit avata pikanäppäimellä Win + G widgetin, joka ottaa tavallisia kuvakaappauksia sekä Videot. Se antaa yhdenmukaisia ​​tuloksia missä ja milloin tahansa.

Napsauta "Tallenna nyt" videon koko näytön tilassa tarkassa kohdassa leikkeen. Se alkaa välittömästi tallentaa videota niin kauan kuin haluat. Videolähdössä ei ole aikarajoituksia. Ohjelmisto on intuitiivinen ja tallentaa videon nopeasti kätevään PC-paikkaan.

Parasta on, että tallennettua videota voidaan käyttää välittömästi PowerPoint-tiedostojen kanssa. Lisää vain video diaan, ja voit toistaa leikkeen koko näytöllä esityksen aikana.

.

Epäkohta

Kaikki ei kuitenkaan ole kunnossa ohjelmiston kanssa. Vaikka Windows-pelipalkki tekee hienoa työtä videoiden kaappaamisessa, se ei ohita "punaista katseltavaa palkkia" YouTube-näytöillä. Ohjelmisto on räätälöity pelisovellukseksi, ei ainutlaatuiseksi videotallennukseksi.

Se on kuitenkin täysin ilmainen. Joten jos et halua liikaa ammattimaista viimeistelyä, ilmainen apuohjelma kattaisi perustarpeesi.

Käyttämällä TinyTakea

Ammattimaisen videokuvakaappauksen saavuttamiseksi TinyTake antaa siistin ja kauniin lopputuloksen. Tämä ratkaisu on erittäin suositeltava verrattuna moniin muihin sovelluksiin, koska live-näyttöjen sieppaamisessa ei ole mitään "viivettä". Apuohjelma on saatavilla osoitteessa virallisella verkkosivustolla.

TinyTake soveltuu erittäin hyvin live-stream-tapahtumien tallentamiseen. Kun olet avannut sovelluksen, napsauta "Capture Video". Sinun on vedettävä tarkat rajat videon ympärille. Piirustusominaisuus on hyödyllinen luotaessa suosittuja "reaktiovideoita" eri aiheista: elokuvatrailerit, pelit, ohjelmistot jne.

Kun olet tallentanut lopullisen videon, voit ladata korkealaatuisen videoleikkeen itse TinyTake-widgetissä.

Epäkohta

TinyTake ei salli sinun kaapata yli viisi minuuttia videota ilmaisessa versiossa. Maksullisella versiolla voit ladata jopa 120 minuuttia kokonaista videota. Tämä on hyvä vaihtoehto NetFlixistä lataamiselle. Valokuvien kuvakaappaukset ovat kuitenkin täysin ilmaisia. Tallennetussa videossa ei myöskään ole vesileimoja, jotka kumoavat viiden minuutin rajoituksen.

Kevyt jäätelötallennin

Toisessa videokuvanauhurissa, jota kannattaa suositella, Ice Cream Recorder sopii laskuun. Kevyt sovellus, verrattuna TinyTakeen, tekee erinomaista työtä videon kaappaamisessa ilman meteliä.

Kun olet asentanut ohjelmiston, vedä kuvakaappaussäästäjä kohdevideoon. Voit tallentaa koko näytön videon tai pienen suorakaiteen muotoisen osan ilman ongelmia.

Epäkohta

Kuten TinyTake, Ice Cream Recorder ei salli sinun tallentaa yli viisi minuuttia videota ilmaisessa versiossa.

Mistä etsiä rojaltivapaita videoita

Sen lisäksi, että osaat käyttää videokuvakaappaussäästäjiä, on tärkeää löytää rojaltivapaita videolatauksia. Se on erittäin helppoa YouTubessa. Kun olet käyttänyt hakuehtoja, siirry kohtaan "Suodatin", josta löydät Creative Commons -videoita. Tällaisen asetuksen avulla voit löytää videoita, joita voit käyttää ilman tekijää.

Johtopäätös

Elämme välittömän viihteen aikakautta, jota ohjaa live-tapahtumien nopea kertominen. Videotallennusohjelmisto on olennainen osa rikastuneiden audiovisuaalisten kokemusten luomista kaikilla elämän osa-alueilla.

Millainen on videokuvauskokemuksesi TinyTaken ja muiden apuohjelmien kanssa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Indeksi
 1. Videokuvankaappaus Windowsin pelipalkin avulla
  1. Epäkohta
 2. Käyttämällä TinyTakea
  1. Epäkohta
 3. Kevyt jäätelötallennin
  1. Epäkohta
 4. Mistä etsiä rojaltivapaita videoita
 5. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up