Nektony App Cleaner: Hyödyllinen sovellus sovellusten poistamiseen kokonaan macOS:stä

Tämä on sponsoroitu artikkeli, jonka Nektony Software teki mahdolliseksi. Varsinainen sisältö ja mielipiteet ovat kirjoittajan ainoat näkemykset, joka säilyttää toimituksellisen riippumattomuuden, vaikka postaus olisi sponsoroitu.

Huolimatta siitä, että Mac-tietokoneilla on enimmäkseen ansaittu maine ongelmattomina, ne ovat tietysti, kuten kaikki tietokoneet, täynnä sovellusten ja asennusten roskia. Kuten kaikki muutkin tietokoneet, ne kärsivät vaikeasti poistettavista sovelluksista, jotka jättävät jälkiä. Macit ovat yleensä melko hyviä tässä suhteessa, koska useimmat sovelluskehittäjät noudattavat käytäntöä pitää kaikki sovelluksen sisältökansiossa olevat sovelluksen osat Sovellukset-kansiossa… mutta poikkeukset vahvistavat säännön, ja hei, kaikki eivät noudata ohjeita.

Jopa ilman vääriä sovelluksia levittämättä tietoja koko järjestelmään, järjestelmän puhdistaminen on nopeutta ja tehokkuutta. Jos asemallasi on sotkusta käyttämää tilaa, siivoa se paremmin, koska vapaa tila on arvokas resurssi, jota tarvitset asioiden sujuvan sujuvuuden vuoksi. Välimuisti muistia, grafiikkaa ja vastaavia varten tarvitsee vapaata levytilaa, ja sinun on varmistettava, että se on mahdollisimman vapaa.

Tässä artikkelissa tarkastellaan uutta sulavaa liittolaista taistelussa järjestelmäsotkua vastaan, App Cleaner Nektonylta.

Puhdas pyyhkäisy

App Cleaner on a ilmainen sovellus ladattavaksi ja käytettäväksi, mutta voit lisätä pieniä tärkeitä toimintoja ja poistaa mainoksia käyttämällä sovelluksen sisäisen oston päivitystä pro-versioon, jos haluat tehdä niin. Päivitys maksaa 3,99 dollaria, mutta se ei kuitenkaan ole osto, jota useimmat meistä vaivautuisivat liian kauan. Mutta onko se sen arvoista?

Ohjelma on erittäin siististi suunniteltu ja vakavan näköinen, mikä tekee virkistävän muutoksen joihinkin apuohjelmiin, jotka näyttävät olevan jonkun kofeiinipsykoosista kärsivän suunnittelemia. Se on puhdas ja asiallinen ja välittää tietyn luotettavan lujuuden, joka on virkistävää näillä markkinoilla. Kun sinulla on ohjelmisto, joka skannaa ja korjaa järjestelmäkansiosi, haluat luottaa siihen heti, kun se on otettu käyttöön, ja hyvällä puhtaalla suunnittelulla on tässä suhteessa paljon hyötyä.

App Cleanerin pääasiallinen käyttötarkoitus on poistaa sovellukset kokonaan, ei vain itse sovellus, vaan kaikki oheistiedostot, jotka saattavat haukkua järjestelmässäsi tekemättä mitään ja vievät tilaa.

Ohjelman käyttö on erittäin helppoa. Ensin sinua ei pyydetä kerran, vaan kahdesti, valtuuttamaan pääsy Sovellukset-kansioosi. Kun kansio on skannattu, voit valita sovelluksen vasemmalla olevasta luettelosta ja nähdä kaikki liitetiedostot oikealla.

Löydetyt tiedostot voidaan lajitella vasemmalla olevasta pudotusvalikosta ryhmiin, jotka sisältävät "Kaikki löydetyt sovellukset" tai vain "Suuret ja vanhat" tiedostot. Nämä avaruussiikat ovat tietysti tärkeimmät, joista sinun tulee olla huolissaan tilan säästämisestä ja suorituskyvyn parantamisesta.

Voit myös lajitella oikealla olevasta avattavasta valikosta kaikki löydetyt sovellukset ja fragmentit nimen, koon, päivämäärän ja valitun mukaan ja tarkastella nousevassa tai laskevassa järjestyksessä.

Vasemman sarakkeen yläosassa on kaksi painiketta, vaikka ne eivät aluksi ole ilmeisiä. Sininen A-painike käsittelee kaikkia sovelluksia.

Harmaa R-painike etsii Remains -tiedostoja, jotka ovat jääneet sellaisista sovelluksista, jotka eivät ole enää käytössä tai joista puuttuu yläsovellus.

Näiden työkalujen avulla voit etsiä ja poistaa kokonaan kaikki sovellukset, jotka ovat vielä täysin asennettuina ja joita et enää tarvitse, ja kaikki, jotka ovat edelleen järjestelmässäsi, vaikka ne on aiemmin poistettu.

Kun olet valinnut poistettavat sovellukset tai fragmentit, napsauta Poista-painiketta. Sovellus näyttää sinulle luettelon asioista, joita olet poistamassa. Vahvista sitten poistaminen napsauttamalla poistopainiketta uudelleen. Se siitä. Yksinkertainen ja puhdas.

Ryhtyä ammattilaiseksi

Yksi päivityksen tärkeimmistä eduista on kyky etsiä käyttämättömiä sovelluksia, jotka voivat olla suuria ja turhia; voit myös etsiä järjestelmäkansiosta. Kun päivität, kaikki harmaat valikon kohdat ovat käyttökelpoisia.

Päivitys on helppoa: Napsauta vain suurta keltaista painiketta sovelluksen yläosassa ja syötä Apple ID. Viiksi alle neljä taalaa myöhemmin, sinulla on täysin toimiva apuohjelma ilman mainoksia. Yksinkertainen.

Kun olet päivittänyt, voit käyttää toimintoja, jotka eivät ole käytettävissä ilmaisessa versiossa, kuten asennuksen poistoominaisuutta, kykyä sisällyttää hakuihisi järjestelmäkansioita ja tietysti kaikkien sovelluksen sisäisten mainosten poistamista. Voit käyttää sovellusta ilman päivitystä, mutta lisätoiminnot ovat todella sen arvoisia.

Johtopäätös

Macille on PALJON sovelluksia ja järjestelmän puhdistussovelluksia, ja useimmat ovat kunnossa. Jotkut ovat hieman "rinkydink" suunnittelun ja käyttöliittymän näkökulmasta, mikä joillekin meistä vähentää koettua luottamusta sovellusta kohtaan. Ilmeisesti toiminnallisuuden pitäisi olla ainoa tärkeä asia, mutta tietysti myös suunnittelulla on osansa. Hyvin tehty sovellus, joka on hyvin suunniteltu ja aseteltu, huutaa vain luottamusta. App Cleaner on hyvännäköinen ja toimii hyvin, ja kaikki siinä tuntuu kiinteältä ja luotettavalta. Sovellus on pieni, nopea ja helppokäyttöinen.

Tarkemmin sanottuna se tekee hienoa työtä jäljittääkseen kadonneita tiedostoja (jotkut muut puhdistussovellukset jäivät meidän tapauksessamme huomaamatta) ja hävittää ne siististi ja siististi. Ilmainen sovellus on hieno ja hyvä kokeilla sitä ja katsoa, ​​miltä se tuntuu, mutta hieman alle 4 dollaria päivittäisellä sovelluksella on mahdollisuus tukea hienoja ohjelmistoja.

Jos sinulla on kommentteja sovellusten puhdistuksesta yleensä tai Nektony App Cleanerista erityisesti, kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Nektony App Cleaner

Indeksi
  1. Puhdas pyyhkäisy
  2. Ryhtyä ammattilaiseksi
  3. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up