Ostaminen AliExpressistä Italiassa; Kuinka paljon se on kätevää ja turvallista?

Kuinka turvallinen ja luotettava on maailman kätevin verkkokauppasivusto AliExpress (Alibaba), joka tarjoaa elektroniikkaa ja vaatetustuotteita alhaisimmilla hinnoilla?

AliExpressniille, jotka eivät tiedä sitä, on eurooppalainen ja italialainen viitesivusto kiinalaisesta verkkokaupan jättiläisestä, Alibaba. Alibaba on valtava verkkokauppa, joka jopa ohittaa Amazonin liikevaihdon ja lähetysten lukumäärän suhteen (vaikka tähän lukuun vaikuttaa se tosiasia, että Alibaba hallitsee verkkokaupan markkinoita Kiinassa Amazonin poissa ollessa).

AliExpressin avulla Alibaba laajentaa markkinoitaan kaikissa maissa, mukaan lukien Italiassa, ja siitä tulee mielenkiintoinen tilaisuus tehdä verkko-ostoksia, ehkä etsimällä tuotteita, joita ei ole saatavana Amazonista tai alemmat hinnat.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka kuinka ostaa AliExpressistä ilman riskiänäyttää kuinka tunnistaa huijaukset ja kuinka valita aina paras toimitus toimitusaikojen lyhentämiseksi (sähkökauppasivuston todellinen akilleen kantapää).

Indeksi
  1. Mikä on AliExpress
  2. Miksi hinnat ovat niin alhaiset?
  3. Kuinka välttää huijauksia AliExpressissä
  4. Kuinka rekisteröityä AliExpressiin
  5. AliExpressin tukemat maksutavat
  6. Toimitusajat AliExpressissä
  7. Kuinka tehdä turvallinen ostos AliExpressissä

Mikä on AliExpress

AliExpress on verkkokauppa, joka on suunnattu kansainvälisille ostajille, jotka haluavat ostaa Kiinasta.
Pohjimmiltaan sen avulla pienet ja keskisuuret yritykset Kiinassa voivat myydä asiakkaille ympäri maailmaa. Tästä syystä, AliExpress muistuttaa enemmän eBayta kuin Amazoniakoska se toimii vain myyntiportaalina muille yrityksille eikä ole suoramyyjä.

Miksi hinnat ovat niin alhaiset?

AliExpress on paljon kätevää ja edullista ostaa elektroniikka- ja IT-tuotteita halpoja kiinalaisia ​​vaatteita ja vaatteita. Jos selaat joitain AliExpressin tuotteita, huomaat heti, miltä ne näyttävät puhelimia ja tietokoneita saatavilla erittäin alhaisilla hinnoillaniin paljon, että ihmettelee, ovatko ne todellisia säästömahdollisuuksia vai sensaatiomaisia ​​huijauksia.

Todellisuudessa niitä on kaksi syytä, miksi hinnat ovat erittäin alhaiset lähes kaikista myynnissä olevista tuotteista: ensimmäinen syy niin alhaisiin hintoihin johtuu siitä, että voit ostaa sen suoraan valmistajalta, ostaminen ilman välittäjiä. Tuotanto- (ja työvoima-) kustannukset Kiinassa ovat paljon alhaisemmat kuin missään muussa sivistyneen ja nähdyn maailman maassa, ja myös jäljitelmien ja immateriaalioikeuksien hallinnan puute vaikuttaa suuresti. Tämä on perussyy, miksi lähes jokainen elektroninen laite maksaa puolet normaalista, koska ne on valmistettu Kiinassa ja niitä voi ostaa suoraan niiden valmistajilta.

Toinen syy poikkeuksellisen alhaisiin hintoihin on tuotteiden väärentäminen. Kuten kaikilla Kiinan markkinoilla, voit löytää myös väärennettyjä iPhone-puhelimia, väärennettyjä farkkuja ja paljon ei-alkuperäistä tavaramerkkiä AliExpressistä, etenkin elektroniikka- ja vaateliikkeistä. Tutkimalla voit sitten huomata, että AliExpressin huijaustapaukset eivät ole niin harvinaisia ​​ja että jotkut tuotteet alhaisimmilla hinnoilla olivat todellisuudessa olemattomia.

Kuinka välttää huijauksia AliExpressissä

Yleisesti ottaen, jos se näyttää uskomattomalta, on parempi olla varovainen ja välttää ostamista, vaikka jokainen ostos olisi suojattu. Ostokset tehty AliExpressissäTodellakin, ne ovat taattujasiinä mielessä, että jos mitään ei saavu tai jos jotain muuta kuin kuvattu saapuu, se on mahdollista pyytää täyden hyvityksen suoraan AliExpressiin ilman, että sinun tarvitsee jahdata epärehellistä myyjää.

Itse asiassa AliExpress keskeyttää maksun, kunnes toimitus on tapahtunut, joten jos sinulla on ongelmia tai jos olet huijauksen uhri, voit ilmoittaa asiasta välittömästi sivustolla ja varmistaa, että saat välittömän hyvityksen ilman erityisiä vaikeuksia . Kuten eBayssa, on palautepisteet jotka antavat selkeät viitteet myyjän luotettavuudesta tai muusta. Jos arvosteluja ei vielä ole tai jos on negatiivista palautetta, on parempi jatkaa.

Kuinka rekisteröityä AliExpressiin

Rekisteröityäksesi AliExpressiin tarvitset vain kelvollisen ja todennettavissa olevan sähköpostiosoitteen. Sähköpostin palautuksen jälkeen avaamme sivuston, paina pikkumies-kuvaketta oikeassa yläkulmassa, paina Kirjaudu sisäännapsautamme Rekisteröidy sähköpostilla ja täytä vaaditut kentät.
Kokoelman lopussa painamme Luo tilini, vahvistamme tilin sähköpostista, joka saapuu meille AliExpressille valittuun sähköpostilaatikkoon ja jatkamme ostoksia luottaen siihen, että ne yhdistetään nyt välittömästi tiliimme .

AliExpressin tukemat maksutavat

AliExpressissä voimme Käytä PayPalia maksutapana kaikissa ostoksissa: se on kätevää ja turvallista, ja riitatilanteissa voimme pyytää palautusta myös PayPalilta. PayPalin lisäksi AliExpress tukee Visa-, MasterCard-, American Express- tai Diners Club -piirien luotto-/pankkikortteja (mukaan lukien ladattavat kortit, kuten PostePay).

Lisämaksutavana voit hyödyntää Google Pay ja Apple PayGooglen ja Applen tarjoamat puhelimiin integroidut maksujärjestelmät.

Toimitusajat AliExpressissä

Valitettavasti AliExpressin arkaluontoinen kohta ovat toimitusajat: koska tuotteiden tulee saapua suoraan Kiinasta (lentolennolla tai kuljetusaluksella) toimitusajat vaihtelevat 15 päivästä 90 päiväänvalitun tuotteen ja ostovaiheessa valitsemamme kuriirityypin perusteella.

Jos haluamme säästää paljon eikä meillä ole kiirettä, voimme valita tavallinen kuljetus (aina ilmainen) ja odota kärsivällisesti paketin saapumista 3 kuukauden kuluessa; Jos meillä on kuitenkin kiire, on parempi valita sellainen heti AliExpressin tukemat pikakuriirit (DHL tai UPS), maksamalla pienen summan ylimääräistä rahaa saadaksesi paljon nopeamman toimituksen (keskimäärin 3-5 työpäivää).
Mikäli paketti edullisella toimituksella ei saavu perille 90 päivän kuluessa tai se ilmoitetaan kadonneeksi, meidän ei tarvitse huolehtia: AliExpress-ostajan suojaus on erittäin nopeaa ja tehokasta (jopa enemmän kuin PayPalin tarjoama asiakassuoja eBayssa) ja hyvittää asiakkaalle käytetyn summan ilmoitettuaan tukeen.

Kuinka tehdä turvallinen ostos AliExpressissä

Välttääksesi virheitä oston aikana, katsotaan yhdessä, mitä vaiheita tulee noudattaa välttää huijauksia ja varten Saat myös nopeat toimitukset AliExpressissä. Ensin avaamme verkkokauppasivuston ja kirjaudumme sisään painamalla oikeasta yläkulmasta olevaa pientä miestä ja painamalla Kirjaudu sisään.

Kirjautumisen jälkeen käytämme hakupalkkia halutun tuotteen etsimiseen tai selaamme sivuston tarjouksia ja luokkia laajentaaksemme hakua. Kun olet löytänyt oikean tuotteen, paina sitä ja tarkista tuotteen todellinen hinta ja toimituskulut: toimitustavaksi ilmoitetaan usein vakio, mutta sitä painamalla voit tarkistaa, onko muita pikakuriirityyppejä.
Jos emme voi valita vaihtoehtoista toimitusta, meidän on noudatettava myyjän tarjoamaa toimitusta. Jos emme pidä siitä tai se maksaa liikaa, mikään ei estä meitä vaihtamasta myyjää.

Tarkastettuamme hinnan ja toimituskulut, rullaamme sivua alaspäin ja tarkistamme palautetta myyjästä: tunnistamme välittömästi myyjän sivun (annettujen tietojen joukosta löydät painikkeen Katso kauppani), napsauta sitä ja paina välilehteä Palautejoten voit tarkistaa kaiken palautteen muilta samalta myyjältä ostaneilta ihmisiltä.
Ottaen huomioon liiketoiminnan volyymi, joka voidaan saavuttaa kansainvälisellä sivustolla, kuten AliExpress, jolla on yli 90 % positiivista palautetta (vähintään äänten perusteella 10 000 palautetta viimeisen 6 kuukauden aikana) on suuntaa antava: kohtaamme rehellisen myyjän, joka lähettää tavarat ja yrittää saada ne kotiimme mahdollisimman pian.

Myyjän tarkistuksen jälkeen on aika jatkaa varsinaista ostoa: palataan tuotesivulle, paina Osta nytvalitse maksutapa ja toimitusosoite ja vahvista painamalla -painiketta Ostaa. Nyt ei tarvitse kuin istua ja odottaa odotettua toimitusaikaa (keskimäärin 15 päivää, mutta se riippuu aina myyjästä ja tarjotusta tai oston yhteydessä valitusta toimitustavasta).

Johtopäätökset

AliExpress on kätevä, turvallinen ja taattu ja ei pitäisi olla mitään ongelmia ostaa verkossa Kiinasta tältä maailmanlaajuiselta jättiläiseltä. Voit ostaa merkkivaatteita ja halpoja vaatteita, käytettyjä iPhone-puhelimia, Android-älypuhelimia 100 eurolla tai vähemmän ja ennen kaikkea matkapuhelimiin voit ostaa varaosia tee-se-itse-korjauksiin, kuten LCD-näytön tai iPhonen akun.

Siksi suosittelemme kaikkia rekisteröitymään AliExpressiin ja etsimään ennen kaikkea erityisiä tai edullisia elektroniikkatuotteita etsimään elinikäistä sopimusta. Tarkistamme ostovaiheessa aina myyjän tarjoamat toimitustavat sekä valitusta kaupasta jo ostaneiden käyttäjien palautteen huijausten välttämiseksi.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa sivustoja, joissa voi ostaa ja antaa lahjoja Internetin kautta Älä viitsi kuinka ostaa verkossa turvallisesti ja takuulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up