Palauta nauhan käyttöliittymä perinteiseen Microsoft Office -asetteluun

Office 2003:n pitkäikäisyys on kunnioitusta herättävä digitaaliaikana. Kun verkkoselaimet toistuvat ja toistuvat muutamassa kuukaudessa, ohjelman pysyminen muuttumattomana on käytännössä ennenkuulumatonta. Uusien tietokoneiden mukana toimitetaan uudemmat Office-versiot, jotka tuovat muutoksia, joita kaikki eivät halua.

Onneksi se ei ole yksittäinen valitus. Vaikka "uusi" Ribbon-käyttöliittymä on ollut käytössä Office 2007:stä lähtien, on olemassa lukuisia kiertotapoja klassisen valikkoasettelun palauttamiseksi.

UBitMenu on sveitsiläisten kehittäjien työ, ja se toimii Office 2007, 2010 ja 2013 kanssa. Ohjelma on ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön, mutta jos aiot esitellä sen työpaikallasi, tämä edellyttää ostoa. Asennuskin on mutkaton.

1. Lataa asennusohjelma. Vain muutamalla sadalla kilotavulla tämä kestää sekunteja riippumatta valitsemastasi kielestä.

2. Sulje kaikki avoimet Office-ikkunat. Asennus onnistuu, vaikka et sulkeisi niitä, mutta uusi valikko ei tule näkyviin ilman Officen sulkemista kokonaan.

3. Suorita asennusohjelma; hyväksy tuntematonta kehittäjää koskeva varoitus, jota käsittelimme äskettäin toisessa artikkelissa.

4. Vahvista asennushakemisto ja odota hetki, jotta asennusohjelma ilmoittaa asennuksen onnistumisesta.

5. Avaa Office ja tarkkaile muutosta; uusi "Valikko"-kohta on ilmestynyt muiden välilehtien joukkoon.

Nauhan poistaminen kokonaan olisi valtava hanke, joten UBitMenu sen sijaan yhdistää vanhan uuteen luomalla nauhamerkinnän, joka tyhjentää muiden tarpeen.

Säätö #1

Jos käytät Office 2013:a, huomaat visuaalisen eron, koska Microsoftin välilehdet on kirjoitettu isoilla kirjaimilla. Jotta UBitMenu näyttäisi hieman alkuperäisemmältä, on mahdollista muokata muita välilehtiä niin, että ne eivät ole isoilla kirjaimilla.

Tämä menetelmä vain lisää olemassa olevaa käyttöliittymää, jonka haittapuolena on, että et salli sinun käyttää oletusarvoisesti UBitMenua: sinun on aina siirryttävä siihen, kun avaat Officen.

1. Aloita napsauttamalla nauhaa hiiren kakkospainikkeella. Liittyvässä valikossa voi olla neljä tai viisi merkintää riippuen siitä, mistä olet napsauttanut, mutta "Muokkaa nauhaa" on aina niiden joukossa.

2. Avautuvassa ikkunassa on kaksi tietosaraketta, ja oikealla oleva luettelo koskee välilehtien uudelleennimeämistä.

3. Napsauta jotakin välilehdistä; Varmista, että se on välilehden nimi välilehden sisällä olevan sisällön sijaan, ja Nimeä uudelleen -painike suoraan tämän sarakkeen alla syttyy.

Office 2013 haluaa sinun käyttävän oletusarvoisia isot kirjaimet välilehtien nimiä, joten niiden nimeäminen uudelleen vain isolla kirjaimella ei toimi, vaan se muuttuu vain isoiksi kirjaimille. Tämän sijaan kirjoita tekstiruutuun ylimääräinen merkki.

Voit yksinkertaisesti painaa välilyöntiä olemassa olevan välilehden nimen lopussa, jolloin Office 2013 ei yritä näyttää välilehden nimeä isoilla kirjaimilla. Se ei myöskään näytä siirtävän välilehtien nimiä pois keskustasta, mikä on aina bonus. Itse asiassa saatat nähdä välilehtien nimet siirtyvän hieman lähemmäksi toisiaan, koska pienet kirjaimet tarvitsevat vähemmän tilaa.

Säätö #2

Tämä menetelmä jättää Office-käyttöliittymän näyttämään huomattavasti erilaiselta, mutta se ei vaadi ulkoisia muutoksia. Jos haluat tehdä muutoksia mahdollisimman nopeasti, tämä on epäilemättä nopeampi reitti.

1. Napsauta nauhaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Mukauta nauhaa -vaihtoehto kuten aiemmin.

2. Kun ikkuna tulee näkyviin, poista valinta jokaisen oikean sarakkeen kohdalta.

3. Vahvista tämä toiminto (se voidaan aina peruuttaa valitsemalla ruudut uudelleen tai valitsemalla nollata mukautukset).

Officen oletusvälilehdet yksinkertaisesti katoavat, jolloin saat 2003-valikon eikä mitään muuta. Tämä on oikea tie kaikille Office 2003 -faneille, jotka tuntevat sen ulkoasun ja valikot. Kulmassa oleva 'TIEDOSTO'-painike näkyy aina isoilla kirjaimilla, vaikka vain yksi välilehti ei ole liian hämmentävä tehoste.

Johtopäätös

UBitMenu tarjoaa nopean ja helpon tavan palauttaa paljon rakastettu käyttöliittymä Microsoftin menneisyydestä. Vaikka se saattaa olla vanhentunut verrattuna Microsoftin nykyiseen lähestymistapaan käyttöliittymäsuunnittelussa, ei voida kiistää, että se on erittäin toimiva.

Prosessi on myös helppo kääntää, jos päätät, että vuoden 2003 käyttöliittymä oli parempi muistoissasi kuin käytännössä; poista UBitMenu ja käynnistä Office uudelleen. Koska se voidaan asentaa ja asentaa vain kahdessa minuutissa ja se on ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön, se on kokeilemisen arvoinen.

Indeksi
  1. Säätö #1
  2. Säätö #2
  3. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up