Parhaat hinnat mobiili-internetille (Tim, WindTre, Vodafone jne.)

Kätevimpien vaihtoehtojen hinnat ja rajat Internetin käyttämiseen matkapuhelimellasi WindTre, Vodafone, TIM, Iliad, Fasweb, Ho, Postemobile, Coopvoce

Surffaa Internetissä matkapuhelimellasi se on erittäin tärkeä nykyään, kun otetaan huomioon suuri määrä sovelluksia ja toimintoja, jotka edellyttävät jatkuvaa Internet-yhteyttä, vaikka olisimme poissa kotoa eikä meillä ole käytössä Wi-Fi-yhteyttä. Tänä päivänä mobiili-Internetille on tarjolla niin paljon tarjouksia, että vaarana on aiheuttaa sekaannusta ja maksaa paljon enemmän kuin todella tarvitsemme.

Ennen kuin teet valinnan, he tarjoavat usein uskomattomia tarjouksia (edellyttäen, että pystyt hyväksymään joitain kompromisseja).

Kaikki raportoidut tarjoukset ovat yhteensopivia 4G- ja/tai 5G-verkkojen kanssa; jälkimmäisessä tapauksessa meillä on ilmeisesti oltava a yhteensopiva puhelin ja niillä on kattavuus tämän tyyppiselle verkolle.

Yleiskatsaus operaattorin tarjouksiin

Niille, joilla on kiire ja jotka haluavat löytää heti parhaan mahdollisen tarjouksen, voit lukea alla olevan listan, jotta näet heti parhaan tarjouksen tällä hetkellä. Kaikki tarjoukset ovat hintajärjestyksessä (halvimmasta kalleimpaan). Useita tarjouksia tarjoaville operaattoreille valitaan aina edullisin hinta.

 • PosteMobile Creami Wow 30GB -> 30 Gigaa 4G+:ssa, rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit a 4,99 € kuukaudessa.
 • Minulla on. mobiili (muut virtuaalioperaattorit) -> 50 Gigaa 4G:ssä, rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit a 5,99 € kuukaudessa.
 • VeryMobile (muut virtuaalioperaattorit) -> 50 Gigaa 4G:ssä, rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit a 5,99 € kuukaudessa.
 • Fastweb Mobile -> 90 Gigaa 5G:ssä, rajoittamattomat puhelut ja 100 SMS a 7,95 € kuukaudessa.
 • CoopVoce Evo 100 -> 100 Gigaa 4G:ssä, rajattomasti minuuttia ja 1000 tekstiviestiä a 8,90 € kuukaudessa.
 • Iliad matkapuhelin -> 120 Gigaa 5G:ssä, rajattomasti minuutteja ja SMS a 9,99 € kuukaudessa.
 • WindTre More Lite 5G -> 50 Gigaa 5G:ssä, rajattomasti minuuttia ja 200 tekstiviestiä a 12,99 € kuukaudessa.
 • TIM 5G Power Smart -> 50 Gigaa 5G:ssä, rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit a 14,99 € kuukaudessa.
 • Vodafone RED Pro -> 50 Gigaa 5G:ssä, rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit (myös EU) a 14,99 € kuukaudessa.

Jos vain etsisimme paras Internet-tarjous, voimme myös pysähtyä tähän. Jos emme kuitenkaan vielä tiedä, minkä tarjouksen valitsemme puhelimellemme, jatkamme lukemista saadaksemme selville ehdotettujen tarjousten analyysin.

Analyysi toimijoiden tarjouksista

Kun olemme nähneet yhteenvetotaulukon, voimme analysoida tärkeimpien italialaisten operaattoreiden ja virtuaalioperaattoreiden tarjouksiajotta voimme päättää, kumpi sopii parhaiten puhelimeemme ja mikä valitaan tarkkojen parametrien perusteella.

Jos etsitään halvin tarjous ikinä sen tarjoaa tällä hetkellä operaattori PosteMobile: kuluttamalla alle 5 € kuukaudessa saamme erinomaisen määrän gigatavua, surffaamme kaikkialla 4G:ssä ja meillä on myös rajattomasti minuutteja ja tekstiviestejä kaikille.

Jos haluamme sen sijaan surffaa 5G:ssä ja säästä paras tarjous on Fastwebjoka tarjoaa pääsyn 5G-verkkoon ilman lisäkustannuksia, hyvällä määrällä gigatavua, rajattomasti minuuttia ja 100 tekstiviestiä alle 8 eurolla kuukaudessa.

Tarjous kanssa suurempi määrä Gigaa se on epäilemättä tarjoama Iliasjoka tarjoaa 120 Gt 5G:ssä, rajoittamattomat minuutit ja tekstiviestit alle 10 eurolla kuukaudessa.

monet virtuaalisia operaattoreita läsnä yllä (VeryMobile, Ho. Mobile) ne tarjoavat parhaan tarjouksen vain, jos tulemme muilta virtuaalioperaattoreilta: jos tulemme TIM:stä, WindTrestä tai Vodafonesta, loppuhinta nousee huomattavasti, aivan kuten hinta on korkea niille, jotka haluavat uuden SIM-kortin.

Kuka haluaa aktivoida a uusi SIM Operaattoreina on parempi keskittyä PosteMobileen, Iliadiin tai Fastwebiin, koska niillä on selkeä ja rajallinen hinta.

TIM, WindTre ja Vodafone ovat yleensä koko konsernin kalleimpia operaattoreitamutta ne tarjoavat usein matkapuhelindataverkkonsa myös listalla oleville virtuaalisille operaattoreille: tämä tarkoittaa, että linjan omistavilla operaattoreilla saavutettavat nopeudet ovat epäilemättä korkeammat kuin "vuokraoperaattoreilla".

TIM, WindTre ja Vodafone ovat käteviä vain, jos meillä on kotona myös lankapuhelin samalta operaattorilta: tässä skenaariossa voimme hyötyä rajoittamattomista Gigabyte-tarjouksista, erittäin kätevistä ja edullisista tarjouksista yhdistämällä SIM-kortin kiinteään liittymään (enemmän tai vähemmän piilotettuja rajoituksia).

Onko parempi vaihtaa operaattoria vai tilata uusi tarjous?

Niille, joilla on ollut sama suunnitelma Internetin surffaamiseen älypuhelimellaan useiden vuosien ajan (joita nykyään ei todellakaan ole enää olemassa tai tarjoaa hyvin vähän), suosittelen tarkistamaan jos operaattori sallii sinun valita yhden ilmoitetuista tarjouksistajotta pysymme ajan tasalla.

Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki eivät varaa parhaita tarjouksia jo kokeneille asiakkaille: operaattoreiden filosofia ei ole koskaan perustunut käyttäjien luottamuksen palkitsemiseen, vaan vain "ottaa muiden ihmisten asiakkaat" tai "tuoda takaisin ne, jotka ovat muuttuneet".

Siksi mobiilitilassa on erittäin kätevää vaihtaa operaattoria siirrettävyyden avulla (mikä antaa sinun säilyttää puhelinnumerosi), jotta voit tilata parhaat tarjoukset menettämättä koskaan matkapuhelinlinjaasi. Jos uuden operaattorin kanssa allekirjoitettu tarjous ei tyydytä meitä, on parempi odottaa, kunnes löydämme mukavan tekstiviestin vanhalta operaattoriltamme: he tekevät meille tarjouksen (usein paljon paremman kuin nyt), jonka voimme hyväksy palaa alkuun.

Saatat kysyä: miksi tämä tarjous ei ollut saatavilla ennen vaihtoa? Modernin liiketoiminnan mysteerit: toistaiseksi näyttää ansaitsevan enemmän rahaa uusien aktiivisten tai palaavien käyttäjien lukumäärän näyttämisellä kuin asiakkaiden menettämisellä ja houkuttelemalla heidät takaisin.

Johtopäätökset

Tarjousten viidakossa ei ole helppoa navigoida, mutta analysoimalla tarjouksille omistettua lukuamme ja lukemalla välittömästi alla olevat analyysiluvut voimme aina valita tämän hetken paras Internet-tarjousjotta voimme surffata matkapuhelimellamme ollessamme poissa kotoa sekä 4G-verkoissa (tällä hetkellä yleisin) että 5G-verkoissa (useammin haluttu).

Lisätietoja voimme lukea oppaistamme Ulkomaan hinnat WindTre, TIM, Vodafone matkapuhelimista ja klo Data-SIM internetillä vain autoille, varkaudenestolaitteille, tableteille ja älylaitteille.

Indeksi
 1. Yleiskatsaus operaattorin tarjouksiin
 2. Analyysi toimijoiden tarjouksista
 3. Onko parempi vaihtaa operaattoria vai tilata uusi tarjous?
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up