Parhaat skannerisovellukset puhelimestasi skannaukseen (Android ja iPhone)

Parhaat ilmaiset Android- ja iPhone-sovellukset asiakirjojen skannaamiseen PDF-muotoon ja puhelimen kameran muuttamiseen skanneriksi

Jos skannerimme tai tulostimemme on epäkunnossa tai ei toimi niin kuin pitäisi, voimme puhelimemme kameralla tehdä paperille kirjoitetuista asiakirjoista ja kirjoista digitaalisen version ikään kuin se olisi digitaalinen skanneri.

Tarjolla on lukuisia sovelluksia, jotka skannaavat asiakirjoja skannerin tavoinhyödyntäen matkapuhelimen kameraa ja kuvien muuntaminen digitaalisiksi tiedostoiksi, PDF-tiedostoiksi tai jopa muokattavat tiedostot (OCR-tekniikalla).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset asiakirjojen ja valokuvien skannaamiseen tai skannaamiseen, ilmaiseksi iPhonessa ja Androidissajotta voidaan muuttaa digitaalisesti mikä tahansa työssä tai koulussa vaihdettu asiakirja tai paperiarkki.

Parhaat sovellukset asiakirjojen skannaamiseen kameralla

1) Google asema se on paras sovellus asiakirjojen skannaamiseen puhelimestasi ja hyödyntää pilvitilaa skannatun asiakirjan tallentamiseen (joka on aina saatavilla verkossa). Tämä sovellus integroi erinomaisen OCR:n kirjoitettujen asiakirjojen ja paperiarkkien skannaamiseen niiden renderöimiseksi muokattava puhelimesta. Aloita hankinta painamalla +-painiketta yläreunassa ja valitsemalla luo a uusi asiakirja valokuvasta.
Tiedosto muunnetaan Google-dokumentiksi, ja jos valokuva on .

2) Sovellus Tiedostot iPhonessa sisältää asiakirjojen skannaustoiminnon ilman, että sinun tarvitsee asentaa kolmannen osapuolen sovelluksia tätä tarkoitusta varten. Jos haluat käyttää skanneria iPhonessa, avaa Tiedostot-sovellus ja napauta sitten vaakasuuntaista ellipsin (kolme pistettä) kuvaketta oikeassa yläkulmassa löytääksesi Asiakirjojen skannaus. Valokuvatut asiakirjat tallennetaan PDF-muodossa. Kuten mainittu, jopa iPhonen Notes-sovellus Siinä on skanneritoiminto, joka löytyy napauttamalla kamerakuvaketta.

3) Google Keepiä voidaan käyttää valokuvattujen tekstien litteroimiseen tehokkaasti. Google Driveen verrattuna voit tallentaa skannatut asiakirjat muistiinpanoina, joten voit käyttää niitä nopeasti uudelleen tietokoneellasi. Google Keepin avulla voit myös jakaa muistiinpanoja ja valokuvattuja tekstejä muiden käyttäjien kanssa, joilla on Google-tili.

4) Microsoft Lens se on yksi parhaista sovelluksista, joilla voimme muuttaa jokaisen kirjoitetun arkin Word- tai PowerPoint-asiakirjaksi, jolloin asiakirjat tallennetaan välittömästi helposti muokattavaan muotoon. Microsoft Lens on luultavasti paras sovellus asiakirjojen skannaamiseen puhelimestasi, ja se on täysin ilmainen.

5) Adobe Scansaatavilla Android ja varten iPhone on erittäin tehokas ilmainen sovellus asiakirjojen skannaamiseen älypuhelimesta käyttämällä Adobe-tekniikkaa PDF-dokumenttien luomiseen lennossa skannatuista tekstiarkeista.
Käyttääksesi Adobe Scania, sinun tarvitsee vain rekisteröidä Adobe-tili ja sitten valokuvata paperiasiakirja ja muuntaa se PDF-dokumentiksi. Teksti muuttuu automaattisesti muokattavaksi ja haettavaksi optisen merkintunnistuksen (OCR) ansiosta. Skannatut ja PDF-muotoon muunnetut asiakirjat tallennetaan verkkoon Adobe-pilveen, ja ne voidaan luonnollisesti lähettää sähköpostitse tai Whatsappilla.

6) NapautaSkanneriladattavissa vain Android, on yksi suosituimmista sovelluksista asiakirjojen skannaamiseen kameralla korkealaatuisten PDF-tiedostojen luomiseksi. TapScanner tunnistaa automaattisesti skannatun asiakirjan reunat ja siinä on useita suodattimia parhaan kuvan saamiseksi. Se tukee myös tekstintunnistusta tekstin muuntamiseksi muille kielille.

7) Genius Scansaatavilla Android Ja iPhone on yksinkertainen skannerisovellus, joka ottaa valokuvia asiakirjoista ja paperiarkeista ja muuttaa ne välittömästi PDF-tiedostoiksi yhdellä napautuksella. Sovellus korostaa tekstiä ja tekee siitä näkyvämmän lopullisessa kuvassa optimoimalla skannauksen. Genius Scan toimii erittäin hyvin myös vanhojen valokuvien skannaamiseen ja niiden tuomiseen tietokoneellesi.

8) SwiftScanladattavissa ilmaiseksi Android Ja iPhone, toimii erittäin hyvin skannaamaan melkein mitä tahansa asiakirjoista kyltteihin, tauluista käyntikortteihin ja tallentaa skannaukset JPG- tai PDF-muodossa. Voit skannata monisivuisia asiakirjoja, muokata ja merkitä kohteita ja parantaa kuvia väreillä ja suodattimilla.

9) Nopea skanneri varten Android Ja iPhonelle on erittäin suosittu ilmainen sovellus, joka muuttaa minkä tahansa mobiililaitteen skanneriksi asiakirjoille, kuiteille, muistiinpanoille, laskuille, käyntikorteille, tauluille ja muille paperipaloille ja tallentaa ne digitaalisesti PDF- tai JPG-muodossa.

10) ScanWrit on yksinkertainen ja tehokas Android-sovellus, joka muuttaa älypuhelimen kamerasi skanneriksi ja mahdollistaa asiakirjojen valokuvaamisen PDF-tiedostoiksi. Paperiarkin valokuva on optimoitu ja sitä voidaan muokata hyvin kirjoitetun tekstin saamiseksi. Se on ilmainen Android-sovellus, joka voi tarjota kannettavan skannerin jokaiseen Android-älypuhelimeen. Tämän sovelluksen avulla voit muuntaa tiedostoja PDF-muotoon, lisätä huomautuksia, synkronoida ja arkistoida laskuja, sopimuksia, tiliotteita ja kaikkia asiakirjoja. toimii minkä tahansa tyyppisten asiakirjojen, kuvien, laskujen, kuittien, kirjojen, lehtien, luokkamuistiinpanojen ja muiden kanssa, jotka voidaan muuntaa välittömästi PDF- tai JPEG-muotoon.

12) Doc Scansaatavilla vain iPhonelletarjoaa työkalun, joka muuttaa puhelimesi kameran ammattimaiseksi asiakirjaskanneriksi, jolla on erinomainen kuvantoisto ja toinen sovellus, joka on saatavana vain iPhonelle, on poikkeuksellinen ja täydellinen asiakirjaskanneri (ilmainen rajoitetussa versiossa), jolla voit skannata arkkeja ja asiakirjoja iPhonella tai iPadilla ja tallentaa ne pilveen tai lähettää ne sähköpostitse. Sovellus käyttää edistynyttä kuvankäsittelyä automaattisiin korjauksiin, tarjoaa värileimoja ja allekirjoituksia, tunnistaa yli 25 kieltä OCR:n avulla ja mahdollistaa jopa asiakirjojen tulostamisen tai faksauksen.

14) PDF-asiakirjan skannerisaatavilla vain Androidille, on CamScannerin kaltainen sovellus, joka tarjoaa edistyneitä työkaluja skannatun asiakirjan tekstin korostamiseen, joten voit lukea jopa asiakirjoja, joissa on hyvin pieniä fontteja tai joissa on väärin tulostetut merkit. Sovelluksen skannaukset tallennetaan PDF-muodossa, joten se on täysin yhteensopiva minkä tahansa PDF-sovelluksen kanssa.

15) Evernoteyksi suosituimmista muistiinpanosovelluksista Androidille ja iPhonelle, tukee tekstien skannausta sovelluksen kautta Skannattava, loistava sovellus (vain iPhone), joka voi skannata tehokkaasti minkä tahansa paperiasiakirjan. Vaihtoehtoisesti voimme myös käyttää Evernotea suoraan hankintaan, tallentamalla asiakirjat kuvina leikepöydälle.

16) Doc Scannersaatavilla Androidilleon toinen kelvollinen sovellus, joka muuttaa matkapuhelimesi skanneriksi, joka tallentaa asiakirjat digitaaliseen PDF-muotoon, joten voit skannata suuren määrän arkkeja ottamalla valokuvia peräkkäin.

17) Tiedostoskanneri on ilmainen sovellus saatavilla Android ja varten iPhone erittäin runsaasti ominaisuuksia. Tämä sovellus tarjoaa tehokkaan OCR:n (tekstintunnistus) ja edistyneen muokkausjärjestelmän. Tämä sovellus digitoi asiakirjat PDF-muotoon ja tallentaa ne puhelimen muistiin nopeasti ja helposti.

18) CamScanner Androidille Ja iPhonelle on erinomainen sovellus kirjojen sivujen tai asiakirjaarkkien skannaamiseen ja PDF-tiedoston luomiseen matkapuhelimesta, joka muuttaa älypuhelimesi todelliseksi skanneriksi erilaisilla muokkausvaihtoehdoilla mukauttaaksesi skannattujen asiakirjojen, kuten kuittien tai kuittien, ulkonäköä.

Johtopäätökset

Puhelimesta voi tarvittaessa tulla kelvollinen hätäskanneri: meidän tarvitsee vain käyttää takakameraa rajaa arkki ja hyödynnä edistyneitä OCR-järjestelmiä (näkyy opassovelluksissa) luodaksesi digitaalisen kopion paperiarkista.
Ilmoitettujen sovellusten avulla voit skannata puhelimestasi mihin aikaan päivästä tahansa ja heti kun digitaalinen dokumentti on valmis, voimme jakaa sen työtovereiden tai ystävien kanssa tai tallentaa sen yksityiseen pilveen.

Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan oppaamme skannaa valokuvia Googlen Fotoscanilla Androidille ja iPhonelle ja mitkä ovat parhaat ohjelmat skannerin käyttämiseen Windows PC:n kanssa.

Indeksi
  1. Parhaat sovellukset asiakirjojen skannaamiseen kameralla
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up