Parhaat Windows 11:n tummat teemat silmien lepäämiseen

Katsotaan yhdessä, kuinka käyttää tummaa teemaa Windows 11:ssä ja kuinka ladata uusia tummia teemoja silmien epämukavuuden välttämiseksi

Windows 11:ssä voimme käyttää tummia teemoja tuomaan "tummaa" kosketusta työpöydällemme ja sovelluksillemme, mutta myös vähentämään energiankulutusta (vaikka vain OLED-näytöillä) ja vähentämään visuaalista väsymystä (vältä näytön valonäytön ärsytystä silmät ovat varmasti tärkein etu), koska tekstit ovat myös käänteisvärisiä (valkoinen teksti mustalla taustalla).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitä ne ovat parhaat tummat teemat Windows 11: llejotta voimme muokata PC-työpöytää makujemme tai hetken tunnelman mukaan ja luoda joka kerta ainutlaatuisen tyylin.

Ota tumma tila käyttöön Windows 11:ssä

Helpoin ja turvallisin tapa käyttää tummaa teemaa Windows 11:ssä on aktivoida tumma tila (kutsutaan myös tumma tila) missä tahansa järjestelmäikkunassa tai valikossa. Jatka napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa ja painamalla kohdetta asetuksetnapsauta valikkoa Räätälöintiavaamme valikon värit ja asetimme Tumma kohteen vieressä olevasta avattavasta valikosta Valitse tila.

Tästä eteenpäin kaikki Windowsin ikkunat ja valikot näkyvät pimeässä teemassa. Asettamalla saman kohteen Henkilökohtainen voimme luoda suosikkivärimallimme käyttämällä tummaa teemaa vain alapalkissa ja Käynnistä-valikossa (Valitse oletusarvoinen Windows-tila) mutta jättäen vaalean teeman ikkunoihin (Valitse sovelluksen oletustila).

Aina ikkunassa Väri voimme valita musta väri käytettävän teeman pohjaksi valitsemalla väri osiossa olevasta paletista Pääväri.

Lataa tummat teemat Microsoft Storesta

The Microsoft Store Windowsissa se on täynnä tummia teemoja, jotka voidaan ladata ilmaiseksi ja täysin turvallisesti, jotta vältetään lataaminen outoilta tai epäluotettavilta sivustoilta.

Suurin osa teemoista koostuu tummista, korkearesoluutioisista valokuvista, mutta monissa pakkauksissa on myös Windowsin päävärin mukautuksia, jotta ne sopivat täydellisesti valittujen valokuvien kanssa. työpöydän taustakuva.

Ensimmäinen teema, jonka voimme ladata, on Revontuletteema täynnä tähtitaivas, taivas revontuneilla ja uskomattoman tummia maisemiajoka sopii täydellisesti Windowsin pimeään tilaan.

Toinen tumma teema, jonka voimme asentaa Windows 11:een, on Forest Camo Special Editiontumma teema, joka kaunistaa kaikkia tietokoneita tummia abstrakteja muotojatäydennettynä järjestelmän värien mukauttamisella (joka muuttuu eri intensiteetin tummanvihreäksi).

Yksi parhaista ladattavista tummista Windows-teemoista, joita löydämme Maa ylhäältä PREMIUMteema täynnä korkearesoluutioisia valokuvia syvästä avaruudestajoka heijastaa täydellisesti äärettömän avaruuden tummaa väriä ja tummansinisiä sävyjä, kun käytämme kuvia maasta yöllä.

Muut hyvin synkkä ja synkkä tumma teema ja Dark Skies, kirjoittanut Tracy Hymasteema, josta voimme löytää kuvia maisemista pimeässä tai täynnä mustia pilviä, jotka sopivat täydellisesti Windowsin yksinkertaiseen tummaan teemaan.

Toinen kokoelma kuvia ja tummia teemoja löytyy osoitteesta Tielle osuminenjosta löydämme korkearesoluutioisia kuvia lumoavista maisemista, joista monet on otettu auringonlaskun aikaan tai yöllä.

Lataa tummat teemat osoitteesta themepack.me

Jos emme pidä Microsoft Storen tummista teemoista tai ne eivät ole tyydyttäviä, voimme ladata muita teemoja luotettavalta sivustolta, kuten teemapaketti.metodellinen kiintopiste kaikille käyttäjille, jotka haluavat mukauttaa Windowsin ulkoasua uusilla teemoilla.

Ensimmäinen teema, jota voimme kokeilla tällä sivustolla, on Tumma abstrakti teemakokoelma taustakuvia huomiota herättäviä mustia ja abstrakteja kuvioita joka sopii täydellisesti Windows 11:een pimeässä tilassa.

Toinen Windowsin tumma teema, jota ei kannata jättää väliin, on Tumma fantasia maisema teemateema, joka lisää järjestelmään paljon valokuvia fantasia-asetukset otettu auringonlaskun aikaan tai kuun yövalon alla. Ei kannata jättää väliin kaikille fantasian ystäville.

Auton harrastajat Voit ladata teeman Windowsiin Tummat autot teemalaaja kokoelma kuvia tummista autoista teräväpiirtona, tyypillisellä tummalla taustalla ja hyvin sekoitettuna Windows 11:n tummaan tilaan.

Aina klo syvän avaruuden teema voimme ladata teeman Dark Space -teemajosta löytyy monia kuvia galakseista, sumuista ja planeetoista mustalla taustalla sinertävin reunoin, pakollinen kaikille tähtitieteen ystäville.

Kuka niitä rakastaa tummat asetukset ja erittäin tummat teemat voi kokeilla Dark Amoled teemaerittäin erottuva teema, jossa on sekoitus mustia kuvia, jotka perustuvat kauhuun, mysteeriin ja tummiin fantasiaasetuksiin.

Johtopäätökset

Ne, jotka olemme näyttäneet sinulle tässä oppaassa, ovat vain osa niistä tummia teemoja, joita voidaan käyttää Windows 11:ssä työpöydän mukauttamiseen ripauksella mustaa ja tummaa: Microsoft Store on täynnä tummia teemoja, kuten sivustokin teemapaketti.me.

Monet ehdotetut teemat muuttavat myös väriteemaa, ja ne yhdistetään laadukkaisiin tummiin valokuviin, jotka ilahduttavat käyttäjiä, jotka haluavat muokata tietokoneensa kaikkia ominaisuuksia ja rakastavat tummia värejä tai mustaa.

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaamme parhaat mustat taustakuvat ikkunoihin ja kuinka käyttää tumma teema kaikilla verkkosivuilla Dark Readerilla (ihanteellinen iltaisin).

Nyt kun olet lukenut Parhaat Windows 11:n tummat teemat silmien lepäämiseen loppuun, kutsumme sinut tutustumaan lisää Oppaat-kategoriaan. Löydät sieltä muita mielenkiintoisia artikkeleita, jotka laajentavat tietojasi ja pitävät sinut ajan tasalla. Älä lopeta lukemista ja löytämistä!

Indeksi
  1. Ota tumma tila käyttöön Windows 11:ssä
  2. Lataa tummat teemat Microsoft Storesta
  3. Lataa tummat teemat osoitteesta themepack.me
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up