Salaiset koodit iPhonessa käytettäväksi

Jopa iPhonella on omat salaiset koodinsa! Katsotaanpa, kuinka aktivoida piilotoimintoja tai miten pääset iPhonen lisävalikkoihin.

Applen iPhonet ovat yksinkertaisuuden symboli, ja kaikki kohteet ja valikot ovat heti käytettävissä muutamalla näytön kosketuksella. Monet iPhonen käyttäjät eivät tiedä, että myös Apple-laitteessa on jumalia salaiset valikot, joiden avulla voit käyttää iOS-käyttöjärjestelmän hyvin piilotettuja toimintoja tai yksinkertaistaa pääsyä joihinkin puhelimen tietoihin ilman, että sinun tarvitsee mennä hulluksi tuhannen valikon ja tuhannen Internet-haun joukossa.

Seuraavassa oppaassa olemme koonneet kaikki koodit, joita käytetään iPhonen toimintoihin ja salaisiin valikoihin, jotta voimme merkitä ne muistiinpanoarkille tai vielä parempi tulostaa koko sivun, jotta voimme käyttää sitä uudelleen, kun haluamme käyttää jotakin valikon piilotetuista toiminnoista.

Kaikki sinulle näytettävät koodit ovat käytettävissä iPhonen numeronäppäimistöltä: meidän tarvitsee vain avata sovellus Puhelin, vie meidät kortille Näppäimistö ja syötä jokin oppaan koodeista.

Indeksi

  Nimettömät puhelut

  Voimme soittaa nimettömiä puheluita iPhonella käyttämällä numeronäppäimistön koodia # 31 # sen jälkeen puhelinnumero, sama koodi, jota opimme käyttämään vanhojen matkapuhelimien anonyymeihin puheluihin.

  Kokeillaan yhtä yllä olevista koodeista ja heti puhelinnumeron perässä, jotta voimme soittaa anonyymejä puheluita. Muistutamme, että se on nyt mahdollista tarkastella nimettömiä puheluita joidenkin palveluiden kanssa, joten olemme varovaisia, ettemme käytä niitä väärin.

  Aktivoi soittajan tunnus vain yhdelle numerolle

  Jos olemme poistaneet numeromme näyttämisen valikosta Asetukset -> Puhelin -> Näytä soittajan tunnus kukaan ei voi nähdä sitä; Jotkut puhelinnumerot voivat kuitenkin estää puhelun ylävirtaan, koska ne eivät hyväksy puheluita ilman henkilötunnusta.

  Jos haluat aktivoida soittajan tunnuksen vain puhelua varten, lisää vain koodi * 82 ja sen jälkeen numero, johon soitetaan, jotta näet vain kyseisen puhelun numeron ilman, että sinun tarvitsee aktivoida ID:tä yllä näkyvässä valikossa.

  Estä lähtevät puhelut

  Jos lainaamme puhelinta jollekulle, mutta haluamme estää häntä soittamasta puheluita, voimme perustaa erityisen puhelun eston, jossa on henkilökohtainen ja salainen PIN-koodi. Kuka tahansa, joka pystyy käyttämään iPhonea, ei voi soittaa puheluita, ellei he toista kuvattua menettelyä ja tiedä käytettyä PIN-koodia.

  Aktivoi lukitus avaamalla iPhonen numeronäppäimistön ja kirjoittamalla * 33 * 1234 #, korvaa tässä testattavana käytetyn PIN-koodin suojatulla nelinumeroisella PIN-koodilla. Näin tehdessäsi ei enää voi soittaa iPhonella.

  Voit estää lähtevät puhelut uudelleen kirjoittamalla koodin uudelleen * 33 * 1234 #, käyttämällä samaa aiemmin valittua PIN-koodia (jota ei pidä unohtaa).

  Tarkista signaalin voimakkuus

  Jos meillä on epäilyksiä todellisuudesta puhelinoperaattorin kattavuus ja haluamme syventää kysymystä, voimme edetä avaamalla salaisen valikon, jossa on kaikki tiedot matkapuhelinverkon signaalin voimakkuudesta, mutta vain jos se on yhdistetty LTE-teknologiaan (tällä hetkellä 5G-verkkoa ei tueta).

  Voit tarkastella signaalin voimakkuutta avaamalla numeronäppäimistön, kirjoittamalla * 3001 # 12345 # * ja painamalla vihreää luuria nähdäksesi erityinen Dashboard-valikko. Tästä valikosta siirrytään välilehteen oikeassa yläkulmassa, jossa on kolme vaakaviivaa, paina Palveleva solumitta ja vieritä alas löytääksesi kentät RSRP0 Ja RSRP1. Mitä lähempänä luku on 0, sitä vahvempi signaali.

  Tiedä iPhonen IMEI

  IMEI on iPhonen sarjanumero, jonka avulla voit lukita sen etänä varkauden tai katoamisen tapauksessa.

  Vaikka nämä tiedot ovat saatavilla iPhonen klassisissa valikoissa (Asetukset -> Yleiset -> Tiedot), saamme sen vielä nopeammin auki avaamalla numeronäppäimistön ja kirjoittamalla * # 06 #. Heti kun olemme kirjoittaneet koodin, näkyviin tulee välittömästi laitteen IMEI-koodi, joka tulee aina säilyttää turvallisessa paikassa.

  Pikapuheluhälytykset

  IPhonessa voimme nopeasti aktivoida puheluilmoitukset viemällä meidät polulle Asetukset -> Puhelin -> Koputus, valitsemalla parhaat asetukset tarpeidemme ja käyttäjän itsensä tarjoamien toimintojen perusteella.

  Harvat ihmiset tietävät, mutta voimme nopeasti aktivoida puheluilmoitukset numeronäppäimistön koodilla * 43 #. Näin toimiessamme saamme tiedon uusista puheluista, jotka muuten päätyisivät vastaajaan.

  Erikoiskomennot

  Jotkut operaattorit tukevat erityisiä komentoja, jotka voidaan käynnistää näppäimistöltä, jotta tiedät joitain tietoja ilman, että sinun tarvitsee käydä verkkosivustolla. Koodit, joita voimme käyttää operaattoreille, ovat:

  • * 646 #: näyttää aktiivisen tarjouksen jäljellä olevat minuutit (aina, jos meillä ei ole rajattomasti minuutteja).
  • * 225 #: näyttää SIM-kortin jäljellä olevan saldon.
  • * # 61 #: näyttää vastaamatta jääneiden puhelujen määrän (joihin emme ole vastanneet).
  • # 5005 * 7672 #: näyttää viestikeskuksen (tekstiviestille).
  • * 3370 #: parantaa puhelun laatua ottamalla käyttöön Enhanced Full Rate -tilan (jos operaattori tukee sitä.

  Kuten mainittiin, nämä koodit eivät toimi kaikkien italialaisten operaattoreiden kanssa: ILIADilla tehdyistä testeistä mikään koodi ei toimi, mutta se voisi olla erilainen kokeilemalla TIM:llä, Vodafonella tai WindTrellä.

  Johtopäätökset

  Oppaassa näkyvät koodit, jotka voidaan käynnistää iPhonen numeronäppäimistöstä nopeaa käyttöä varten joitakin puhelimen toimintoja tai avata erikoisvalikoita tarkistaaksesi verkon peiton. Ilmeisesti tämä on huomattavasti pienempi määrä koodeja kuin niitä, joita voi kokeilla Androidilla, mutta paljon pelaaville voi olla erittäin hyödyllistä muistaa ne ulkoa tai tallentaa sivu suosikkeihin, jotta niitä voidaan käyttää uudelleen. tarve.

  Jos puheluiden lisäksi haluamme estää koko puhelimen luvattomalta käytöltä, meidän on käytettävä iPhonen lukitusjärjestelmät, jotta ketään ei voi käyttää puhelinta (voimme avata sen vain sormenjäljellä, kasvoilla tai salakoodilla).

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up