10 parasta PDF-muokkausohjelmaa

Parhaat ohjelmat ja verkkosovellukset PDF-tiedostojen muokkaamiseen, PDF-dokumenttien kirjoittamiseen, muokkaamiseen ja sisällön muuttamiseen

Vastaanottaja muokata PDF-tiedostoja aiemmin piti ostaa lisenssi käyttääkseen Adobe Acrobat Readeria, joka on eniten käytetty ohjelma tämäntyyppisten asiakirjojen muokkaamiseen. Onneksi asiat ovat muuttuneet, ja nykyään voimme käyttää monenlaisia ​​ohjelmia PDF-tiedostojen muokkaamiseen tietokoneellamme ilman, että meidän tarvitsee maksaa euroakaan.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat ohjelmat PDF-tiedoston muokkaamiseen, joten voit täyttää lomakkeen kentät ilman, että sinun tarvitsee tulostaa sitä, muuttaa muutaman sanan PDF-muodossa vastaanotetussa asiakirjassa tai jopa kopioida tekstiä kirjasta samalla, kun teet tarvittavat muutokset tutkintoon tai koulutehtävään. Kaikki esittelemämme menetelmät antavat sinun muokata PDF-tiedostoa Windows PC:ssä, Linuxissa ja Macissa tehokkaalla ja yksinkertaisella tavalla.

1) LibreOffice

LibreOffice on ilmainen Office-ohjelmapakettivaihtoehto Microsoft Officelle ja jonka avulla voit muokata mitä tahansa PDF-tiedostoa sen ansiosta Piirrä ohjelma. Jatkamiseksi meidän tarvitsee vain asentaa LibreOffice ja valita sovellus LibreOfficeDraw suoraan Käynnistä-valikosta (tai mistä tahansa järjestelmääsi kuuluvasta käynnistysohjelmasta), paina yläreunassa olevaa kuvaketta Sinä auki ja valitse PDF-tiedosto, jota haluat muokata.

Nyt PDF on muokattavissa jokaisessa elementissä tekstistä kuviin. Vaikka alkuperäinen muotoilu saattaa kadota monimutkaisemmissa asiakirjoissa, LibreOffice PDF -editori on ehkä mukavin, tehokkain ja kätevin työkalu, jonka voit löytää.

2) PDF24 Creator

Jos etsimme täydellistä pakettia PDF-tiedostojen muokkaamiseen, voimme luottaa PDF24 Creator. Tämän sarjan avulla voimme tehdä PDF-tiedostoilla mitä tahansa ilman, että meidän tarvitsee ostaa mitään. PDF24 Creatorin avulla voimme rajata, yhdistää, jakaa, poistaa sivuja, lisätä sivuja, pakata, muokata, kutistaa, lajitella sivuja, muuntaa asiakirjoja PDF-muotoon (ja päinvastoin), käyttää OCR:ää paperiarkkien muuntamiseen PDF-muotoon ja paljon muuta.

Se on tällä hetkellä epäilemättä paras ohjelma PDF-tiedostojen muokkaamiseenottaen huomioon myös ohjelman PDF-tiedostojen työskentelyyn tarjoamien toimintojen täydellisen organisoinnin.

3) PDF-muotoilija

Kanssa PDF-muotoilija Windowsille on mahdollista muuntaa PDF-tiedostoja muokattavissa oleviksi RTF-dokumenteiksi ja se tarjoaa joukon työkaluja toimintoihin, kuten yhdistämiseen, jakamiseen, asiakirjan sivujen kiertämiseen, sivujen poistamiseen ja PDF-tiedoston muuntamiseen kuvaksi.

Olemme jo puhuneet tämäntyyppisestä ohjelmasta artikkelissa kuinka hallita PDF-tiedostoja ja suorittaa muunnos- ja muokkaustoimintoja.

4) PDF-XChange Viewer

PDF-XChange Viewer se on kaupallinen ohjelma, jota voidaan käyttää myös ilmaiseksi ja josta olen jo puhunut. Sen avulla voit kirjoittaa PDF-tiedostoon ja täyttää lomakekenttiä lisäämällä tietoja tai sijoittamalla ristejä, leimoja, kuvatekstejä, muistiinpanoja, pisteitä ja suorakaiteen muotoisia muotoja ja muuta.

Valitettavasti meidän on huomautettava siitä PDF-XChange Vieweria ei ole päivitetty vuoden 2018 jälkeen ja se on korvattu edistyneemmällä maksullisella ohjelmalla nimeltä PDF-XChange Editor; Voimme kuitenkin ladata tämän ohjelman ja käyttää sitä ilman ongelmia, mutta sillä voi olla vaikeuksia uusimpien PDF-tiedostojen kanssa.

5) PDF Escape

Yksi parhaista ohjelmista, joita voimme käyttää PDF-tiedostojen muokkaamiseen ilmaiseksi, se erottuu varmasti PDFescapesaatavana myös verkkoeditorina (ilman asennusta).

PDF Escape on korkealaatuinen ohjelma, jonka avulla voit avata PDF-tiedostoja ja muokata niitä kaikilta osin: voimme tehdä muutoksia tekstiin, kuviin ja myös täyttää lomakkeita, lisätä allekirjoituksia, korostaa tekstiä, lisätä muotoja ja niin edelleen. Sivusto tarjoaa käytännössä samat toiminnot kuin ohjelma ja on saatavilla suoraan selaimesta ilman, että sinun tarvitsee ladata mitään.

Parhaat web-sovellukset PDF-tiedostojen muokkaamiseen

PC:lle asennettavien ohjelmien lisäksi voimme luottaa myös web-sovelluksiin PDF-tiedostojen muokkaamiseen, jotta voimme tehdä muutoksia myös yrityksen tietokoneilla (usein estetty uusien ohjelmien asennuksen vuoksi) tai muokata PDF-tiedostoja Linuxilla tai Macilla. asentamatta mitään.

1) DocHub on yksi tehokkaimmista ilmaisista työkaluista PDF-tiedostojen muokkaamiseen, lähettämiseen ja allekirjoittamiseen, ja kaikki muutokset tallennetaan verkossa henkilökohtaiseen Google Drive- tai Dropbox-tiliisi.

2) Lumin PDF on ilmainen verkkosovellus, joka toimii verkkoselaimella ja sisältää myös sovelluksen Google Chromelle. Kun olet ladannut PDF-tiedoston muokattavaksi, voit lisätä tekstiä, korostaa ja jopa täyttää lomakkeita tai luoda mukautettuja allekirjoituksia. Tiedostot tallennetaan reaaliajassa ja voit järjestää niiden tallentamisen Google Driveen tai Onedriveen tai Dropboxiin.

3) LightPDF on hyvin yksinkertainen ilmainen ohjelma muutosten tekemiseen PDF-tiedostoihin. Tämän PDF-editorin avulla voit muuntaa PDF-tiedostoja nopeasti Word-, PNG-, JPG-, PPT- ja TXT-muotoon ilman, että menetät liikaa vaihtoehtoja tai kokoonpanoja. Sinun tarvitsee vain ladata asiakirja ja valita muunnosmuoto. LightPDF tarjoaa myös muokkausvaihtoehtoja, kuten kynän, perusmuotojen lisäämisen, värisuodattimet, rajaustyökalun ja keltaisen korostuskynän.
Voit lisätä vesileimoja merkitsemään PDF-tiedostoja, voit lisätä salasanan suojaamaan asiakirjaa, voit lisätä allekirjoituksen ja on myös työkaluja yhdistää useita PDF-tiedostoja yhdeksi tai jakaa PDF useiksi asiakirjoiksi.

4) iLovePDF on yksi parhaista sivustoista PDF-tiedostojen muokkaamiseen suoraan verkossa, allekirjoitusten, kommenttien, tekstikenttien ja paljon muun lisäämiseen. Sivusto on yksi alan luotettavimmista ja lupaa poistaa kaikki ladatut PDF-tiedostot muutaman tunnin kuluessa muutosten valmistumisesta.

5) Pieni pdf on toinen erittäin luotettava sivusto käytettäväksi online-PDF-editorina. Kun olet ladannut PDF-tiedoston, voit jatkaa kunkin sivun muokkaamista, allekirjoitusten, lomakkeiden, tekstikenttien ja paljon muuta lisäämistä.

6) Sejida on toinen hyvä sivusto PDF-tiedostojen muokkaamiseen verkossa ilman, että sinun tarvitsee ladata mitään tietokoneellesi. Kyseinen sivusto toimii todella hyvin ja sen avulla voit muokata PDF:n kaikkia osia, jotta voit tehdä haluamasi muutokset yksinkertaisesti ja tarkasti.

Johtopäätökset

Luultavasti yritystasolla monet käyttävät Adobe Acrobat Readeria Pro-versiossa ilman ongelmia eivätkä valita (myös koska se on yritysohjelmana todella hyvä), mutta voi muokata PDF-tiedostoja kotona on parempi käyttää jotakin yllä mainituista ohjelmista tai verkkosovelluksista, jotta säästät aikaa ja rahaa.
Paras asennettava ohjelma on epäilemättä PDF24 Creatorkun taas paras verkkosovellus on smallpdf (vaikka kaikilla verkkoohjelmilla on samanlaiset toiminnot, joten yksi on yhtä hyvä kuin toinen).

Lisätietoa saat myös oppaistamme osoitteessa ohjelmia PDF:n muuntamiseksi muokattaviksi Word-tiedostoiksi ja miten muokata ja täyttää PDF-tiedostoja Androidista ja iPhonesta.

Indeksi
  1. 1) LibreOffice
  2. 2) PDF24 Creator
  3. 3) PDF-muotoilija
  4. 4) PDF-XChange Viewer
  5. 5) PDF Escape
  6. Parhaat web-sovellukset PDF-tiedostojen muokkaamiseen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up