Amazon Fire TV Stick pätkivällä videolla, kuinka korjata se

Hidastaako tai änkyttääkö Fire TV Stick? Katsotaan yhdessä, kuinka ratkaista kaikki Amazonin dongle-ongelmat.

Amazonin Fire TV Stick on laite, jota tekniikan ystävät arvostavat, sillä sen avulla voit muuttaa minkä tahansa television tai näytön nykyaikaiseksi Smart TV:ksi ilman, että sinun tarvitsee luottaa televisioihin integroituun käyttöjärjestelmään ja välttää myös kiinteän tietokoneen kytkemistä. tai kannettava tietokone HDMI:n kautta. Valitettavasti jopa Fire TV:n kaltainen laite voi aiheuttaa ongelmia hidastumisen tai havaittavan pätkimisen kanssa videon toiston aikana, mutta onneksi tämä on mahdollista korjata helposti muuttamalla yksinkertaisia ​​​​asetuksia.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle Fire TV -videon toisto-ongelmien korjaaminenjoten voit tehdä jotain aina, kun Fire TV pätkii, jumiutuu katsoessasi tai ei toista valittua sisältöä parhaalla laadulla.

Indeksi
  1. Muuta resoluutiota ja virkistystaajuutta
  2. Poista automaattinen virkistystaajuus käytöstä
  3. Poista HDR käytöstä aina päällä
  4. Päivitä Fire TV
  5. Nollaa Fire TV
  6. Vaihda Fire TV

Muuta resoluutiota ja virkistystaajuutta

Jos Fire TV Stick pätkii suoratoistovideota toistettaessa (mikä tahansa sovelluksesta tai tietyistä sovelluksista), voimme yrittää muuttaa laitteen resoluutiota tai virkistystaajuutta. Jatka tätä muutosta painamalla Fire TV -kaukosäätimen talon muotoista painiketta (viedäksesi meidät kotiin), paina suuntapyörän oikeaa osaa, kunnes siirrymme valikkoon asetukset (hammaspyörän muotoinen).

Kun olet painanut suuntapyörän keskustaa (vahvistaaksesi), siirrytään valikkoon Ääni ja näyttövalitsemme valikon Näyttö ja lopuksi avaamme valikon Videon resoluutio. Tässä vaihtoehdot vaihtelevat Fire TV:n mallin ja television tyypin mukaan, johon se on kytketty; joka tapauksessa painamme kohtaa e poistamme Auto-asetuksen käytöstäoikean resoluution ja virkistystaajuuden valitseminen:

  • Jos meillä on 1080p (Full HD) -televisio, valitsemme 1080p 50Hz asetuskohteena.
  • Jokainen, joka omistaa tavallisen HDTV:n tai käyttää a HDMI-Scart-sovitin (erittäin vanhoille televisioille) se on kätevä asettaa 720p 50Hz asetuskohteena.
  • Jos meillä on 4K UHD -televisio, valitsemme 2160p 50Hz asetuskohteena.

Vältämme kaikkia asetuksia 60 Hz:n virkistystaajuudella: Kaikki televisiot eivät tue tätä arvoa, ja ottaen huomioon, että käytännössä kaikki Italiassa lähetettävä sisältö on 50 Hz:n taajuudella, se voi johtaa välkkymiseen tai ruutujen putoamiseen katselun aikana.

Muistutamme, että 4K UHD -resoluutio on käytettävissä vain Fire TV Stick 4K Ja Fire TV Stick 4K MAX. Jos yhdistämme nämä kaksi laitetta FullHD- tai HD-televisioon, voimme käyttää vain yhteensopivia resoluutioita; päinvastoin kuin yhdistämme Tavallinen Fire TV Stick tai Fire TV Stick Lite 4K-televisioon, meillä on maksimiresoluutio 1080p.

Poista automaattinen virkistystaajuus käytöstä

Jos jätämme äänen aktiiviseksi Auto edellisessä luvussa nähdyssä valikossa pääsemme myös kohteeseen Mukauta kuvataajuus alkuperäiseen, saatavilla vain Fire TV Stick 4K- ja Fire TV Stick 4K MAX -laitteissa. Tällä toiminnolla voit toistaa sisältöä sisällön virkistystaajuudella ja jättää huomiotta television valitseman automaattisen asetuksen.

Tämä kohde voi aiheuttaa pätkimistä katselun aikana sisältö lähetetään klo 24, useimmissa tapauksissa elokuvateattereissa julkaistut elokuvat (joilla on juuri tämä taajuus). Ongelman ratkaisemiseksi voimme joko asettaa manuaalisen resoluution (kuten edellisessä luvussa) tai deaktivoida automaattisen virkistystaajuuden; mennään sisään Asetukset -> Äänet ja näyttö -> Näyttöjatkamme Mukauta kuvataajuus alkuperäiseen ja aseta kohteeksi Vinossa.

Poista HDR käytöstä aina päällä

Myös Fire TV Stick 4K:ssa ja Fire TV Stick 4K MAXissa on mahdollista hyödyntää HDR:ää valikoiden dynaamisen alueen lisäämiseksi ja tässä värimuodossa saatavilla olevien TV-sarjojen ja elokuvien katseluun. Valitettavasti HDR pyrkii hidastamaan joidenkin sovellusten suorittamista, varsinkin jos se jätetään aktiiviseksi koko ajan. Tästä lähtien vain HDR-sisältöä toistetaan tässä muodossa, jolloin valikkojen ja sovellusten aloitusnäytöt eivät enää ole vakioväri.

Ratkaisemme HDR-ongelmat luopumatta parannetusta dynaamisesta alueesta Asetukset -> Äänet ja näyttö -> Näyttöavaamme valikon Dynaamisen alueen asetukset ja valitse kohde Automaattinen säätö.

Jos kuvausongelmat eivät ratkea, on parasta sammuttaa HDR kokonaan, viemällä meidät samaan äsken nähtyäsi valikkoon ja valitsemalla tällä kertaa kohteen Poista HDR käytöstä.

Päivitä Fire TV

Fire TV ei myöskään ole vapaa vioista tai ongelmista, mikä Amazon voi kuitenkin korjata sen päivityksellä. Jos emme ole koskaan aiemmin päivittäneet Fire TV:tä tai haluamme kokeilla tätä reittiä, meidän tarvitsee vain avata valikko asetuksetvalitse valikko Minun Fire TVpaina valikosta Tiedot ja paina lopuksi kohdetta Tarkista päivitykset.

Jos päivityksiä on, jätämme Fire TV:n ladattaviksi ja heti kun ne ovat valmiita, käynnistämme uudelleen, kun sinua kehotetaan asentamaan päivitys. Fire TV on joka tapauksessa suunniteltu päivittämään itseään yöllä: jos emme halua missata päivitystä, riittää, että jätämme sen aina päälle yöksikin käyttämällä sen sijaan USB-seinälaturia (sisältyy pakkaukseen) television USB-portista (yleinen mutta virheellinen käytäntö).

Nollaa Fire TV

Eivätkö tähän mennessä nähdyt ehdotukset ole ratkaisseet ongelmaa? Ennen kuin harkitset Fire TV:n vaihtamista (ehkä tehokkaamman mallin valitsemista), suosittelemme sinua aloita Fire TV -nollausprosessi. Se poistaa kaikki donglen sisällön, sovellukset ja mukautukset, palauttaa sen tehdasolosuhteisiin ja (toivottavasti) ratkaisee sujuvuusongelmat.

Fire TV:n nollaamiseksi avaamme valikon asetuksetpainamme valikkoa Minun Fire TVvalitsemme kohteen Palauta tehdasasetukset ja vahvistamme prosessin aloittamisen. Muutaman minuutin kuluttua meillä on Fire TV valmiina ensimmäistä kokoonpanoa varten.

Vaihda Fire TV

Jos olemme kokeilleet niitä kaikkia, mutta Fire TV näyttää edelleen huonolta tai näyttää nykimistään sisältöä toistettaessa Mietitään sen korvaamista, varsinkin jos se on yli kaksi vuotta vanha. Uudet Fire TV Stick -mallit ovat selvästi tehokkaampia kuin muutama vuosi sitten julkaistut mallit ja käsittelevät paremmin sekä uutta käyttöjärjestelmää että uusia suoratoistosovelluksia (jotka vaativat yhä enemmän tehoa).

Riippumatta mallista, josta olemme peräisin, tällä hetkellä parhaat ostettavat laitteet ovat Fire TV Stick 4K Ja Fire TV Stick 4K MAX: molemmissa on tehokkaampi prosessori ja paljon enemmän RAM-muistia kuin perusmalleissa tai aiemmissa malleissa.

Jos olemme erityisen vaativia laadun kannalta voimme myös harkita Fire TV Cubesaatavana Amazonista hintaan 84 €.

Tämä laite on tällä hetkellä Amazonin luoma tehokkain Fire TVerittäin nopealla prosessorilla, suuremmalla määrällä RAM-muistia, täydellisen handsfree-hallinnan kanssa (Alexa-äänikomennoilla), television hallinta infrapuna-anturin kautta ja automaattinen yhteys muihin Amazon-laitteisiin (kuten Echoes), jotta voidaan luoda myös uudelleen mukautettu kotiteatteri.

Johtopäätökset

Vaikka Fire TV on huipputuote, se on silti elektroninen laite, joten se on alttiina virheille, kun sitä vähiten odotamme. Onneksi voit silti leikkiä tuotteen asetuksilla ja Korjaa useimmat pätkivät tai kuvataajuuden putoamisongelmat Fire TV Stickissä. Jos ehdotukset eivät ratkaise ongelmaa, vaihdamme vanhan Fire TV:n täysin uuteen, myös ehdottoman edulliseen hintaan.

Silti Fire TV -teemalla, suosittelemme, että luet ai-oppaamme Amazon Fire TV Stick -vinkkejä ja temppuja ja Äänikomentoopas Fire TV:lle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up