Mediaset-kanavat ilman ääntä tai vieraalla kielellä: kuinka ratkaista se

Olemme päivittäneet TV-kanavat uuteen digitaaliseen maanpäälliseen lähetykseen, mutta ovatko Mediaset-kanavat ilman ääntä? Katsotaan kuinka ratkaista se.

Maanpäälliset digitaaliset televisiokanavat alkavat 8.3.2022 alkaen lähettää Full HD -laatuisina käyttäen uutta koodausta ääni- ja videosignaalille. Videopuolella ongelmat ovat vähäisiä, koska lähes kaikki vuoden 2014 jälkeen myydyt televisiot tukivat nyt HD- tai FullHD-laatua (käyttäen MPEG-4:ää videokoodekkina), ongelmia ilmeni audiokoodekkien kanssa, erityisesti Mediaset-kanavien kohdalla. Tämä ongelma teki mahdottomaksi nauttia Mediasetin lähettämistä kanavista: ne näyttävät hyvältä, mutta ilman ääntä tai vieraalla kielellä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka ratkaista Mediaset-kanavien ongelma ilman ääntä digitaalisilla maanpäällisillä ja satelliittikanavillahyödyntäen sekä Biscione-yrityksen suoraan tarjoamia menetelmiä että temppuja tai vaihtoehtoisia laitteita voidakseen katsella kanavia täydellisellä äänellä ja videolla.

Miksi Mediaset-kanavat ovat ilman ääntä?

Mediaset-kanavien ongelma johtuu Biscione-yhtiön valitsemasta äänikoodekista lähettämään kanavansa HD-laatuisena; siirryttäessä teräväpiirtoon Mediaset valitsi äänikoodekin äänipakkaukseksi Dolby Digital Pluskoodaus, joka tarjoaa korkean äänentoiston mutta on aiheuttanut (tietämättä?) yhteensopivuusongelman, koska kaikki markkinoilla olevat televisiot ja dekooderit eivät tue tätä koodausta.

Mediaset käyttää Dolby Digital Plus -tekniikkaa kaikkien kanavien italialaisessa ääniraidassa, jättäen AAC-koodauksen kanaville, jotka tarjoavat moniraitaa alkuperäisellä kielellä. Tämän koodekin kanssa ongelma ilmenee kahdella eri tavalla: televisioissa ja dekoodereissa, jotka eivät tarjoa automaattista ääniraitojen vaihtoa ääni puuttuu kokonaankun dekoodereissa on ääniraitakytkin (kuten i Sky- ja Sky Q -dekooderit) alkaa vasta ääniraita alkuperäisellä kielellä (yleensä englanti, mutta myös saksa tai muut kielet toistettavasta sisällöstä riippuen).

Kirjoitushetkellä laitteet, jotka voivat aiheuttaa ongelmia Mediaset-kanavien äänen kanssa, ovat:

 • kaikki Sky-dekooderit (My Sky HD, Sky Q -dekooderi satelliitin kautta, Sky Q -dekooderi kuitujen kautta);
 • Akai televisiot;
 • TV-standardit;
 • Arielli-televisiot;
 • Digiquest 990 HD -dekooderi;
 • Digiquest Easy Scart Voice HD -dekooderi;
 • Kiinan merkkiset televisiot.
 • vanhat dekooderit.

Tämä luettelo ei ole tyhjentävä, koska mikä tahansa televisio tai digiboksi ilman Dolby Digital Plus -koodekkia, kohtaa ongelman.

Kuinka palauttaa ääntä Mediaset-kanaville

Ongelma voidaan ratkaista monin eri tavoin: joissain tapauksissa meidän ei tarvitse ostaa muita laitteita, rajoittuen vain väliaikaisten sovellusten tai kanavien käyttöön; Jos kuitenkin haluamme ratkaista ongelman pysyvästi, meidän on ostettava dekooderi tai Smart TV Dolby Digital Plus -tuella.

Aseta digitaalinen äänilähtö

Jotkut dekooderit tukevat Dolby Digital Plus -koodekkia, mutta vain, jos asetamme oikean äänilähdön. Jos dekooderimme ei toista Mediaset-kanavien ääntä, avaamme dekooderin asetukset suoraan kaukosäätimestä, tunnistamme valikon Audio ja tarkista kohteen tai valikon olemassaolo Äänen ulostulo tai Digitaalinen audiolähtö.

Kun olemme löytäneet oikean valikon, valitsemme Digitaalinen audiolähtö, Digitaalinen OUT tai Audio Digital OUT ja aktivoimme äänen digitaalisesti. Jos dekooderi on liitetty HDMI-kaapelilla televisioon, voimme myös testata ääntä Kulkea läpijotta ääni välitetään suoraan televisioon ilman lisäkoodausta (varsinkin jos jälkimmäinen on yhteensopiva Dolby Digital Plus:n kanssa.

Vaihda viritysmaata

Joissakin Akai-televisioissa ja merkkitelevisioissa monet käyttäjät foorumeilla ovat ratkaisseet ääniongelman Mediaset-kanavilla viritysalueen vaihtaminen, keskittyen Saksaan tv-kanavien numerointijärjestelmässä. Kokeile tätä temppua avaamalla television asetukset, tunnistamalla valikon Kanavat, Ensimmäinen asetus tai Viritysjatkamme Automaattinen viritys ja valitse miten LCN-maa tai viritysmaana Saksa.

Kun olet valinnut Saksan, aloitamme kanavahaun; Jos kaikki meni hyvin, Mediasetin kanavat ovat jälleen täysin kuultavissa perinteisillä kanavilla ilman, että joudumme avaamaan juuri nähtyjä vaihtoehtoisia kanavia.

Käytä vaihtoehtoisia katselulaitteita

Jos kaikki tähän mennessä nähdyt temput eivät ole ratkaisseet Mediaset-kanavien äänen puuttumisen ongelmaa, voimme yrittää katsoa kanavia asentamallaAmazon Fire TV Stick.

Kun olet asentanut Fire TV Stickin, avaa integroitu sovelluskauppa ja hanki sovellus Mediaset Play Infinitykirjaudumme sisään tunnuksella a Mediaset-tili ja valitse suoria TV-kanavia katsellaksesi Mediaset-suosikkiohjelmiamme äänen kanssa.

Vaihtoehtoisesti voimme keskittyä a digitaalinen maanpäällinen dekooderi Dolby Digital Plus -tuella; paras malli, jonka voimme ostaa tällä hetkellä, on Humax Digimax T2saatavilla alle 30 €.

Tämä tehokas dekooderi tukee kaikkia DVB-T2 digitaalisia maanpäällisiä kanavia, tukee HDR10-, HEVC- ja Dolby Digital Plus -äänen koodaus kuunnella Mediaset-kanavia ilman ongelmia.

Voit tarkastella muita dekoodeja lukemalla ai-oppaamme parhaat dekooderit maanpäälliseen digitaaliseen lähetykseen

Johtopäätökset

Jos Mediasetin TV-kanavat näkyvät, mutta eivät kuulu, voimme välttää television tai dekooderin heittämisen ulos ikkunasta (ainakin toistaiseksi!) ja kokeilla jotakin yllä olevista temppuista ja vinkeistä.

Annettujen ohjeiden tulee olla riittäviä palauta mykistettyjen Mediaset-kanavien ääni tai palauta italian kieli Mediaset-kanavilla, jotka ovat kuultavissa vain vierailla kielillä.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka katsella HD-digitaalisia maanpäällisiä kanavia.

Jos olemme kuitenkin jo vaihtaneet television, voimme ostaa toisen tehokkaamman valitsemalla oppaassa näkyvistä malleista uusia älytelevisioita ostaa.

Indeksi
 1. Miksi Mediaset-kanavat ovat ilman ääntä?
 2. Kuinka palauttaa ääntä Mediaset-kanaville
  1. Aseta digitaalinen äänilähtö
  2. Vaihda viritysmaata
  3. Käytä vaihtoehtoisia katselulaitteita
  4. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up