Tutkinto-symbolin asettaminen Macin näppäimistöllä - helpot komennot

Astemerkin asettamiseksi tarvitset vain pääsyn iMacin näppäimistöön, kun voit vapaasti päättää komennon tai pikanäppäimen. Yritä painaa näppäinyhdistelmää "Options + Shift + 8", sinun pitäisi ottaa huomioon valitun tutkinnon tyyppi, Erilaisia ​​malleja on siis ainakin neljä.

Voit myös kokeilla toista tapaa, siirtyä haluamaasi selaimeen, joko "Safari tai Chrome", kirjoittaa hakukoneeseen "Degrees symbol", voi olla 'Celsius', 'Fahrenheit' tai mikä tahansa muu, kirjoita tuloksiin mikä tahansa sivu ja valitse ja kopioi se kohdistimella ja liitä se sitten haluamaasi paikkaan. Jos tietokoneesi on vanha, tutustu uuteen 27 tuuman iMaciin ja hanki sellainen, jos pidät siitä.

Mitä eroa on Macin 3 asteen symbolilla?

Ero on suhteellinen tai erittäin vaikea tunnistaa, koska vaihtoehdot vaihtelevat kooltaan tai suhteeltaan. Loogisin vastaus on, että on olemassa jokin muuttuja sen suhteen, minkä tyyppistä tutkintoa haluat käyttää, joko 'Celsius' 'Kelvin' tai 'Fahrenheit', mutta se on epätodennäköistä. Tutkintosymboleja on kolme mallia iMacissa yksi pieni, yksi keskikokoinen ja yksi suurempi.

Valitsemasi vaihtoehdot eivät kuitenkaan voi olla vääriä, koska mikään ei viittaa siihen, mitä näistä kolmesta symbolista sinun tulisi käyttää. Voit vapaasti valita minkä tahansa näistä symboleista. Toisaalta, jos haluat etsiä yleisen asteen symbolin, katso se selaimen kautta ja liitä se haluamaasi paikkaan. Jos sinulla on vaikeuksia käyttää ominaisuuksia, opi käyttämään iMacia ilman hiirtä.

Mikä on Macin näppäimistökomento, joka sallii asteen symbolin asettamisen?

Voit käyttää erilaisia ​​komentoja, koska iMacin näppäimistöllä ei ole suoraa toimintoa sitä varten. Aseta itsesi näppäimistölle ja paina näppäimiä Options + K, sinun on tehtävä se samaan aikaan jotta se voi toimia. Symbolin malli ei ehkä ole mieleisesi tai se ei välttämättä sovi tekstisi suhteeseen.

Tätä varten sinun on kokeiltava toista komentoa, kuten "Options Shift + K". Voit myös kokeilla käyttää toisen tyyppinen näppäinyhdistelmä, tuo tutkintosymboli esiin asettamalla kätesi uudelleen näppäimistölle. Jatka painamalla 'Options + 8 Shift' -näppäimiä samanaikaisesti ja merkki tulee heti näkyviin. Jos sinulla on kysyttävää käyttöjärjestelmästä, tarkista asennettu Mac-versio.

Kuinka voit käyttää erikoismerkkivalikkoa tämän symbolin lisäämiseen Mac-tietokoneellesi?

Celsius-asteen symboli on helpompi löytää 'Merkkivalikon' kautta. käyttää sitä käyttämällä pikanäppäimiä mutta ennen sitä mene paikkaan, johon haluat lisätä symbolin. Nyt on aika painaa näppäimiä 'Ctrol + CMD + Space', etsi ponnahdusikkunasta Celsius-asteiden symboli (sillä on ympyrän muotoinen).

Kun löydät sen, ota kohdistin ja kaksoisnapsauta vasenta painiketta, odota muutama sekunti lisätään tekstiin. Kun olet valmis, aseta itsesi takaisin näppäimistölle ja sulje valikko, jonka kanssa olit juuri vuorovaikutuksessa, painamalla Esc-näppäintä. Aina kun haluat lisätä kyseisen symbolin, sinun on toistettava toimenpide.

Mistä löydät tämän symbolin kopioitavaksi ja liitettäväksi Mac-tietokoneellesi?

Voit tehdä sen Safari-selaimen kautta, jotta pääset iMacin ohjelmiin ja avaa se. Päänäytöllä etsi "suurennuslasin hahmo", Aloita lauseen 'Degree Symbol' kirjoittaminen, paina 'Enter' ja odota tuloksia, kirjoita mikä tahansa niistä ja kopioi hiirellä.

Mene tekstiin, johon haluat sijoittaa symbolin, ja valitse hiiren oikealla painikkeella, liitä vaihtoehto, on suositeltavaa kirjoittaa ennen sitä haluamasi summa. Toinen tapa tehdä se on kautta "Imbols Menu" -sisäinen fontti, paina komentoa 'Ctrl + Cmd + Space', kun kylttiruutu avautuu, klikkaa 'Degrees Celsius' ja siinä se. Jos sinulla on vaikeuksia nähdä astesymbolit, vaihda kontrastiväriä macOS:ssäsi.

Indeksi
  1. Mitä eroa on Macin 3 asteen symbolilla?
  2. Mikä on Macin näppäimistökomento, joka sallii asteen symbolin asettamisen?
  3. Kuinka voit käyttää erikoismerkkivalikkoa tämän symbolin lisäämiseen Mac-tietokoneellesi?
  4. Mistä löydät tämän symbolin kopioitavaksi ja liitettäväksi Mac-tietokoneellesi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up