Parhaat ohjelmat ilmaisiin videopuheluihin ja videoneuvotteluihin

20 parasta ilmaista ohjelmaa ja verkkosovellusta videokeskusteluun ja ammattiryhmien videoneuvottelujen luomiseen

Liiketoiminnassa PC:tä käytetään pääasiassa järjestää ryhmävideoneuvottelujahyödyntäen mahdollisuuksien mukaan ilmaisia ​​palveluita ilman aikarajoituksia osallistujamäärälle.

Parhaat palvelut tarjoavat todellisia alustoja videopuheluille, jota käytetään ryhmä- tai yrityskokousten pitämiseen ilman, että heidän tarvitsee järjestää live-tapaamisia. Videoneuvottelun avulla on mahdollista myös työskennellä etänä ilman ongelmia, rajoja poistettaessa ja turhaan matkustamisen ja työntekijöiden liikkumisen tuhlaukseen. Monia näistä alustoista käytetään myös videokeskusteluina, joten voit ottaa yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin ilman, että sinun tarvitsee ladata liikaa vastaavia sovelluksia.

On olemassa monia erilaisia ​​sovelluksia tai ohjelmia videopuheluiden soittamiseen tietokoneelta, joten katsotaanpa tästä parhaat online-videokeskusteluohjelmat ja -sovellukset Jotkut niistä ovat myös erinomaisia ​​​​ilmaisten videoneuvottelujen luomiseen.

1) Zoomaa

Zoomaus se on yksi eniten käytetyistä videopuheluohjelmista ja viitepiste korkealle videon ja äänen laadulle, vaikka näytöllä olisi paljon ihmisiä.
Voimme käynnistää Zoomin suoraan selaimesta tai osallistua jo alkaneeseen kokoukseen sekä suunnitella ja kalenterioida uusia kokouksia, valita käyttöön otettavat turvajärjestelmät turvallisen kokouksen luomiseksi (ilman tunkeilijoita), jakaa näyttöä ja paljon enemmän.

Ilmaisen peruspaketin avulla voit soittaa videopuheluita enintään 100 hengelle; jokainen videopuhelu voi kestää enintään 40 minuuttia, mutta mikään ei estä meitä aloittamasta uutta videopuhelua. Taas ilmaisella peruspaketilla voimme käyttää Zoom Whiteboard -palvelua, jossa on 3 muokattavaa taulua ja 25 Mt pilvitallennustilaa.

2) Google Meet

Paras vaihtoehto Zoomille videopuheluille ja ryhmävideokeskusteluille on Google Meeterinomainen videoneuvottelupalvelu, jota hallinnoi suoraan Google.
Google Meetillä voimme aloittaa videopuhelun suoraan selaimesta lataamatta mitään tietokoneelle; Uusien videopuheluiden aloittamisen lisäksi voimme osallistua jo aloitettuihin avaamalla sivusto ja syöttämällä ylläpitäjän antaman koodin tai linkin, jotta voimme osallistua nopeasti mihin tahansa videokokoukseen.

Google Meetin ilmaisella versiolla voit aloittaa rajoittamattoman määrän kokouksia paljon helpommilla rajoituksilla kuin Zoom: vähintään 3 hengen kokouksen enimmäiskesto on 60 minuuttia ja osallistujamäärä on 100; 1:1-kokouksessa videopuhelun enimmäiskesto on 24 tuntia.

3) Skype

Skype on yksi parhaista videopuheluohjelmista, erittäin suosittu kaikkialla maailmassa.
Skype mahdollistaa sen soittaa ryhmävideopuheluita ilmaiseksi rekisteröityneiden käyttäjien välillä ja toimii uskomattoman hyvin yritysvideopuheluissa tai ilmaisena videopuheluna ystävien ja perheen välisiin puheluihin.

Skypessä voit lisätä enintään 100 ihmistä samaan aikaan yhdessä videopuhelussa ja aikarajat ovat huomattavasti korkeammat kuin missään muussa palvelussa (reilun käytön periaatteen vuoksi ryhmävideopuheluiden enimmäiskesto on 100 tuntia kuukaudessa, enintään 10 tuntia päivässä ja 4 tuntia jokainen videopuhelu). Kun raja saavutetaan, video sammutetaan ja puhelu muunnetaan äänipuheluksi.

4) Microsoft Teams

Toinen kelvollinen ohjelma ilmaisiin videopuheluihin ja videokeskusteluihin on Microsoft Teamstarkoitettu koulun, yliopiston ja työtapaamisiin.
Myös Microsoft Teamsin avulla voimme helposti luoda ryhmävideopuheluita ja lisätä sekä käyttäjiä, joilla on Outlook-tili, että käyttäjiä, jotka käyttävät Microsoft- tai Skype-tiliä. Microsoft Teams on integroitu Windows 11:een järjestelmäsovelluksena, mutta voimme käyttää sitä myös selaimesta tai asentamalla tietyn sovelluksen Windows 10:lle tai mobiililaitteille.

Microsoft Teamsin ilmaisen version rajoitukset ovat Enintään 100 käyttäjää yhtä kokousta kohden, 60 minuuttia enimmäisaikarajaa, rajoittamaton chattiedostojen jakaminen, edistynyt salaus ja 5 Gt ilmaista tallennustilaa kaikille osallistujille.

Jos tarvitsemme vielä suurempia videopuheluita, voimme tilata Microsoft 365 Business Basicjoka maksaa 5,10 euroa kuukaudessa käyttäjää kohti nostaa videopuheluiden henkilömäärän 300:aan ja aikarajan 30 tuntiin.

5) Jitsi Meet

Jitsi Tapaaminen on välitön verkkosovellus, jonka avulla voit luoda online-videoneuvotteluja lataamatta mitään ja jopa ilman tilin rekisteröintiä.
Jitsi Meetissä on monia hienoja ominaisuuksia, kuten videotallennus Dropboxiin, YouTube-integraatio, jotta voit aloittaa suoran lähetyksen tai katsoa videota yhdessä, sekä "käden nostaminen" -ominaisuus kiinnittääksesi huomion, kun haluat puhua.

Muut ilmaiset videopuhelupalvelut

Yllä nähtyjen palveluiden lisäksi voimme käyttää muita pienempiä, mutta silti erittäin tehokkaita palveluita ilmaisten videopuheluiden ja videokeskustelujen soittamiseen.

1) Jio Tapaa Se on paras ilmainen videoneuvottelusovellus yrityskokouksiin, koska sen avulla voit tehdä ilmaisella tilillä. Vaikuttavimpia ominaisuuksia ovat tallennus ja muistiinpanot. Isäntä voi tallentaa koko videopuhelun jopa tunnin ajan ilmaiseksi tai sen voi ladata. Tallenteet ovat saatavilla enintään kolme kuukautta. Puhelun aikana isäntä voi myös painaa Alt + N lisätäkseen muistiinpanoja näytölle, pitääkseen päiväkirjaa tai kirjoittaakseen tärkeitä sanottuja asioita. Roundee antaa sinun olla online-tilassa ryhmävideopuhelussa jopa kuuden henkilön kanssa. Se integroituu myös Slackin kanssa.

2) Facebookissa voit soittaa videopuheluita myös PC:ltä. Tämä palvelu sopii erinomaisesti videopuheluystäville myös siksi, että se on integroitu Facebook Messengeriin ja pystyy toimimaan ilman ongelmia millä tahansa alustalla, tietokoneella tai älypuhelimella. Mainitsemisen arvoinen on myös toiminto Messenger-huoneetisännöidä ryhmävideopuheluita jopa 50 hengelle ilmaiseksi ja ilman aikarajoituksia.

3) Viber Se on kuuluisa ilmaisena viestintä- ja puhelusovelluksena matkapuhelimille, mutta se on saatavilla myös PC-ohjelmana ilmaisten videopuheluiden soittamiseen. Tämä ohjelmisto on saatavana lähes kaikille tärkeimmille alustoille, sekä lanka- että matkapuhelimille, sinun tarvitsee vain rekisteröityä matkapuhelinnumerollasi ja lisätä yhteystietoja.

4) Slack ja sovellukset ryhmätyöhön ja videoneuvotteluihin on kuvattu toisessa artikkelissa.

5) IMO Messenger on toinen tärkeä ohjelmisto, joka on saatavilla useimmille alustoille, sekä tietokoneille että matkapuhelimille, ja jota voidaan käyttää millä tahansa laitteella videopuheluiden soittamiseen. Se on klassinen chat-ohjelmisto, samanlainen kuin Messenger, helppokäyttöinen ja välitön.

6) FaceTime se on Apple-sovellus, joka toimii vain iPhonessa, iPadissa ja Macissa, ei Windows-tietokoneissa. Vain Apple-laitteita käyttäville se on erinomainen tapa kommunikoida ilmaiseksi videopuheluissa.

7) Tango on videopuheluihin erikoistunut sovellus, joka on luotu vain iPhonelle ja Androidille, mutta on saatavana myös verkkoversiona ja siksi sitä voidaan käyttää myös PC:ltä.

8) 14) TinyChat voit luoda chat- ja videokeskusteluistuntoja yhdellä napsautuksella, jotka peruutetaan lopussa. Ei tarvitse rekisteröityä ja keskustelut voidaan tallentaa tekstitiedostoihin tai lähettää Gmailiin tai Twitteriin. TinyChatia voidaan käyttää suoraan blogissa tai verkkosivustolla lisäämällä asianmukainen painike, joka näyttää myös online-käyttäjien määrän sillä hetkellä. Voit myös soittaa videopuhelun tai videoneuvottelun, jossa on 12 osallistujaa ja rajoittamaton määrä ihmisiä, jotka voivat osallistua, nähdä ja kuunnella. Mitään ei tarvitse ladata, se toimii suoraan Internet-selaimesta eikä rekisteröintiä ole.
9) Neuvottelut (aiemmin VZO Chat) on helppokäyttöinen ja täysin ilmainen ohjelma videoneuvottelujen luomiseen jopa 100 ihmisen kanssa samanaikaisesti. Kaikkien osallistujien tulee asentaa ohjelma, joka käyttää omaa videokoodia ja joka toimii, vaikka yhteys on hidas. Videokeskustelu voidaan tallentaa, se voi olla koko näytön kokoinen ja voit pitää 6 ikkunaa auki samanaikaisesti.

10) Ilmainen neuvottelupuhelu Sen avulla voit tavata kenet tahansa kasvokkain verkkoselaimessasi ja voit myös luoda henkilökohtaisen verkkosivun profiilillasi ja ainutlaatuisella URL-osoitteella esitettäväksi videokonferenssin osallistujille. Työkalu on erittäin helppokäyttöinen, eikä sinun tarvitse rekisteröityä sivustolle kokoushuoneen luomiseksi.

11) PaltalkScene se on ohjelmisto nosturin videokeskusteluppo sopii useiden ihmisten tapaamisiin. Mukava asia tässä ohjelmassa on, että sitä voidaan käyttää joidenkin suosittujen pikaviestiohjelmien kanssa, mukaan lukien Yahoo ja ICQ, ja voit myös keskustella perinteisellä tekstipohjaisella tavalla. Todellisuudessa tämä ohjelma ei ole liian sopiva italialaiselle yleisölle, mutta se ei ole huono.

12) Talky.io on nopea ja helppo verkkosivusto, jossa voit luoda jopa 15 osallistujan videochat-huoneen lennossa ja ilman rekisteröitymistä.

13) Camfrog se ei ole verkkosovellus, vaan todella erinomainen ohjelma Windowsille, Macille ja Linuxille, jonka voit ladata ja asentaa tietokoneellesi. Camfrog on tarkoitettu luoda huoneita videokeskusteluja varten ystävien ja työtovereiden kanssa ja voit luoda videoneuvotteluja jopa ammattitasolla. Camfrog on varsin tehokas, se toimii myös palomuurien, reitittimien ja langattomien verkkojen takana ja mahdollistaa kahdenkeskisten videoneuvottelujen tai chat-huoneiden luomisen useiden ihmisten kanssa. CamFrog tarjoaa itseään myös videokeskusteluksi uusien ihmisten tapaamiseen ja tilaussuunnitelmien tarjoamiseen edistyneiden toimintojen avaamiseksi.

Johtopäätökset

Aikaisemmin videokokouksissa jouduttiin luottamaan erittäin kalliisiin palveluihin ja käyttämään erittäin nopeita yritysyhteyksiä, joihin kotiyleisön oli vaikea päästä. Nykyään jokainen voi kuitenkin järjestää videopuheluita ja videokeskusteluja ilmaiseksi tietokoneelta tai suoraan selaimestalisäämällä jopa 100 henkilöä samaan aikaan ja hyödyntämällä jopa tunnin ilmaisen kokouksen (ajan päätyttyä sulje ja avaa uusi kokous aloittaaksesi alusta).

On selvää, että jos käytämme näitä palveluita usein työskentelyyn tai erittäin pitkien videopuhelupalveluiden järjestämiseen tai useiden ihmisten kanssa, on aina parempi tehdä tilaus.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka piilottaa tausta PC-videopuheluissa ja videoneuvotteluissa ja mitkä ovat parhaat verkkopalvelut VOIP-puheluiden soittamiseen Internetistä, ilmaiseksi tai melkein ilmaiseksi.

Indeksi
  1. 1) Zoomaa
  2. 2) Google Meet
  3. 3) Skype
  4. 4) Microsoft Teams
  5. 5) Jitsi Meet
  6. Muut ilmaiset videopuhelupalvelut
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up