Tallenna tekstiviestejä verkossa tai PC:llä (Android-älypuhelimesta)

Kuinka tallentaa Android-älypuhelintekstiviestit online- tai PC-varmuuskopiolla, palauttaa ne uuteen puhelimeen tai muistin nollauksen jälkeen

iPhonessa on mahdollista tallentaa tekstiviestejä iCloud-verkkovarmuuskopioon, jotta voit lukea ne myöhemmin uudelleen tietokoneeltasi tai Apple-puhelimien varmuuskopiointisivustolta. Tämän tyyppistä varmuuskopiointia aliarvioidaan usein, mutta sillä on edelleen tärkeä rooli: jo nyt monet sovellukset käyttävät tekstiviestejä todennuskoodien tai viestien etälähettämiseen, ja ilman varmuuskopiointia vaarana on, että menetämme pääsyn joihinkin palveluihin, vahvistuskoodeihin ja muihin hyödyllisiin tietoihin. luottokorteillamme tai muissa verkkopalveluissamme.

Itse Kuvien varmuuskopiointiin on Google Photos ja WhatsApp ja Facebook luovat automaattisesti varmuuskopion viesteistäsi (Whatsapp tallentaa viestit Google Driveen), ainoa asia, joka on jätetty pois ja jota ei ole tallennettu minnekään, ovat tekstiviestit.

Tässä oppaassa näytämme, kuinka voit luoda varmuuskopion tekstiviesteistäsi ja tallentaa ne verkossa ja tietokoneellesi käyttämällä nykyaikaisten puhelimien sisäänrakennettuja palveluita tai käyttämällä synkronointitiliä, joten sinun ei tarvitse asentaa mitään. Jos integroitu varmuuskopiointijärjestelmä ei riitä, voimme asentaa myös SMS-varmuuskopiointiin tarkoitettuja sovelluksia, jotta tärkeimmistä viesteistä säilyy kopio.

SMS-varmuuskopiointi valmistajan tilille

Nopein ja välittömin temppu tekstiviestien tallentamiseen on käyttääAndroid-puhelimen valmistajan tili. Kirjoitushetkellä valmistajat, jotka tukevat omaa tiliä SMS-varmuuskopiointiin, ovat: Xiaomi, Samsung, Huawei ja Honor.

Jatkamme tämäntyyppistä varmuuskopiointia Xiaomissa avaamalla sovelluksen asetuksetpainamme valikkoa Mi-tilivalitsemme valikon Xiaomi pilvi ja aktivoimme Viestit varavaihtoehtojen joukossa tallentaaksemme puhelimessa tällä hetkellä olevat tekstiviestit.
Kun varmuuskopio on aktivoitu, voimme käyttää sitä toisessa Xiaomi-puhelimessa tai käyttää viestejä suoraan verkossa, käyttämällä sivustoa Xiaomi pilvi toisesta laitteesta tai suoraan tietokoneen selaimesta.

Toimenpide on samanlainen muissa puhelimissa, joissa on laitteen varmuuskopiointiin tarkoitettu tili: meidän tarvitsee vain kirjautua sisään tai luoda uusi omistajatili ja varmuuskopioida tekstiviestit tai viestit pyydettäessä.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka tehdä varmuuskopioita Xiaomissa ja miten hallita Samsung Galaxy Backup and Restore -toimintoa Smart Switchin avulla.

Varmuuskopioi Googlella

Google Driven automaattisen varmuuskopioinnin ansiosta on mahdollista tallentaa tekstiviestit Googlen luomaan arkistoon siirtääksesi tietoja helposti vanhasta puhelimesta uuteen. Tässä tapauksessa kyseessä on all-inclusive-paketti, jota et voi avata tai katsella palauttamatta toisella puhelimella. Se on edelleen automaattinen ja turvallinen, helppokäyttöinen ratkaisu tekstiviestien palauttamiseen uuteen puhelimeen, vaikka vanha Android-älypuhelimesi yhtäkkiä rikkoutuisi.
Jatka avaamalla asetukset Androidista ja löydä Google-asetukset. Paina tästä Varmuuskopiot ja tarkista, onko se aktiivinen. Alareunassa näet tekstiviestiin liittyvän merkinnän. Varmuuskopiointi on automaattinen ja sisältää myös soittohistorian, SMS- ja MMS-viestit sekä laiteasetukset. Varmuuskopiointi käyttää tilaa Google Drivessa tai Google One -tilissäsi.

Muistutamme myös, että Google Messages -sovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä tietokoneella.

SMS-varmuuskopiointi erityisillä sovelluksilla

Kolmannen osapuolen sovellusten joukossa, jotka voivat tallentaa tekstiviestejä voimme valita kaksi tyyppiä: sovellukset, jotka tallentaa tekstiviestejä verkossa yksityisellä verkkotilillä ja sovelluksissa he siirtävät tekstiviestin tietokoneelle saada ne paikallisena kopiona.

SMS-varmuuskopiointi ja palautus

Sovellus SMS-varmuuskopiointi ja palautus voit tallentaa tekstiviestejä Google asema).
Sovellus on todella yksinkertainen ja asetuksista voit valita, että paikallisesti puhelimen muistiin tehty varmuuskopio tallennetaan myös Google Driveen tai halutessasi Dropboxiin tai lähetetään sähköpostitse, jotta se voidaan sitten tallentaa myös PC. Sovellus voi myös tallentaa puhelulokin.

Määritysvaiheen aikana ainoa varotoimenpide on asettaa sovellus oletusasetukseksi tekstiviestien hallinnassa. Varmuuskopion tekemisen jälkeen voit avata käyttämäsi SMS-sovelluksen palauttaaksesi sen oletusasetuksiin.

Jos hankimme uuden matkapuhelimen tai olemme tehneet nollauksen muistinpoistolla, voimme asentaa tekstiviestisovelluksen uudelleen puhelimeen ja palauttaa tiedoston toiminnolla (tai avata Google Driven, etsiä varmuuskopiotiedoston ja avata sen SMS Backup & Palauttaa).

AllBackup

Toinen kelvollinen sovellus kaikkien tekstiviestien tallentamiseen yhdeksi varmuuskopioksi on AllBackup.
AllBackup sisältää osion tekstiviestien ja jopa puheluhistorian tallentamiseen; varmuuskopion lopussa sovelluksen luoma tiedosto voidaan tallentaa Google Driveen tai laitteen microSD-kortille.

Jos vaihdamme puhelinta tai nollaamme järjestelmän, voimme nopeasti palauttaa sovelluksella tallennetut viestit asentamalla sen uudelleen ja käyttämällä palautustoimintoa, joka pyytää meitä valitsemaan luomamme tiedoston.

G Cloud Backup

Yksi parhaista sovelluksista, jonka voimme asentaa Androidiin tekstiviestien tallentamiseksi, on GCloud-varmuuskopio.
G Cloud Backup on sovellus, joka tarjoaa ilmaisen tilin osoitekirjan, asiakirjojen, valokuvien, musiikin, viestien, videoiden, selaimen kirjanmerkkien, järjestelmäasetusten ja puhelulokien automaattisen tallennuksen määrittämiseen.

Kaikki tämä data tulee tallennettu verkkoon, suojatuilla palvelimilla, jotka takaavat varmuuskopioiden palautuksen ja niiden palauttamisen matkapuhelimeen. Ilmaisella tilillä on 10 Gt vapaata tilaa, joka on enemmän kuin tarpeeksi, jos sitä käytetään yksinään puhelinluetteloa, viestejä ja puhelulokia varten.

Jos menetät tietoja puhelimestasi tai itse puhelimesta, voit helposti Palauta tiedot missä tahansa Android-puhelimessa sovelluksen avullamuodostaa yhteyden samaan rekisteröityyn tiliin.

G Cloud Backup toimii taustalla automaattiset, ajoitetut ja inkrementaaliset varmuuskopiot kun matkapuhelin on yhteydessä Internetiin Wi-Fi:n kautta ja kun se on lataustilassa, jotta se ei kuluta akkua (tätä voidaan kuitenkin muuttaa).

chomp SMS

Jos kuitenkin etsimme edistynyttä SMS-hallintasovellusta integroidulla varmuuskopiolla, voimme kokeilla chomp SMS.
Tämän sovelluksen avulla meillä on todella täydellinen ja muokattavissa oleva SMS-asiakasohjelma, jolla voimme luoda paikallisia varmuuskopioita (tallennettaviksi sisäiseen muistiin tai microSD-kortille); nämä varmuuskopiot voidaan synkronoida missä tahansa Google Drive -kansiossa, jotta voit tarvittaessa palauttaa ne nopeasti.

Muita vastaavia sovelluksia voi tarkastella oppaassamme Parhaat sovellukset tekstiviestien lähettämiseen Androidissa.

Johtopäätökset

Yhdellä yllä mainituista menetelmistä tai sovelluksista voimme vihdoinkin tehdä sen tallenna tekstiviestejä myös Androidissa, aivan kuten iPhonessa tapahtuu. Jos omistamme Xiaomin, varmuuskopio on täysin samanlainen kuin iCloudissa, kun taas jos omistamme muiden valmistajien puhelimia, voimme käyttää heidän omistamiaan tilejä tai luottaa vaihtoehtoisiin varmuuskopiosovelluksiin.

Jos emme tiedä, mikä Xiaomi ostaa, voimme katsoa oppaamme Parhaat Xiaomi-älypuhelimet (Redmi ja Mi) edulliseen hintaan.

Jos haluamme tallentaa tekstiviestejä PC:lle, voimme käyttää niitä ohjelmia Androidin hallintaan PC:ltä ja tiedonsiirtoonkerrottiin jo toisessa artikkelissa, jonka joukossa voimme erityisesti muistaa MyPhone Explorerin.

Jos olemme kuitenkin kadottaneet tärkeitä tekstiviestejä, voimme yrittää palauttaa ne lukemalla oppaamme Kuinka palauttaa poistetut tekstiviestit Androidissa.

Indeksi
 1. SMS-varmuuskopiointi valmistajan tilille
 2. Varmuuskopioi Googlella
 3. SMS-varmuuskopiointi erityisillä sovelluksilla
  1. SMS-varmuuskopiointi ja palautus
  2. AllBackup
 4. G Cloud Backup
  1. chomp SMS
  2. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up