Luo Whatsappissa oma Avatar-tarra, jota voit käyttää chateissa

Jotta WhatsApp-keskusteluistamme tulisi todella hauskoja, on mahdollista luoda sovellukseen henkilökohtainen avatar, jota käytetään tarrana ja emojina

WhatsApp antaa sinun mukauttaa käyttökokemustasi sovelluksessa luomalla mukautetun avatarinkäyttämällä suurta osaa Facebookin avatar-hallintajärjestelmästä saaduista kokemuksista (lopussa yritys on Puolisama molemmille palveluille).

Jos myös haluamme heti luoda uuden avatarimme seuraavassa oppaassa, näytämme sinulle kuinka luoda mukautettu avatar WhatsAppissa sekä Androidissa että iPhonessa, ja näyttää myös, kuinka uutta käytetään chateissa avatar-pohjainen tarrasarja (eli emojina, joka tekee erilaisia ​​ilmeitä), kuinka sitä muokata tai poistaa.

Hyödynnä avatar-toimintoa WhatsAppissa sinun on päivitettävä sovellus: jos emme näe avatar-merkintöjä, päivitämme WhatsAppin suoraan sovelluksesta

1) Avatarien luominen Androidissa

Luo uusi avatar Android-puhelimiin avaamalla WhatsApp-sovellus, painamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla kohde asetukset ja paina lopuksi Avatarit.

Uudessa näytössä painamme Luo avatarisinapautetaan alkaa ja aloitetaan avatarin muokkaaminen valitsemalla ihon väri ja painamalla Kun olet.

Seuraavassa näytössä voimme valita hiusten leikkauksen ja värin, asun, rakenteen, silmien muodon ja värin, meikin, kulmakarvat (mukaan lukien niiden värin), Bindin (intialaisen pisteen) läsnäolon tai puuttumisen. , nenän muoto (lävistys), suu (huulten väri), kasvot ja leuat.

Sitten voit lisätä merkkejä kasvoihin, kasvojen juonteita, partaa tai viikset (suhteellisen värin kanssa), korvalävistykset, kuulokojeet (jälkimmäisessä voimme myös valita värin), lasit (värin valinnalla) ja lopuksi hattu (voimme myös valita tämän esineen värin).

Kun mukauttaminen on valmis painamme peilin muotoista kuvaketta verrataksemme avataria kasvoihimme ja painamme ylhäältä loppu luomisen vahvistamiseksi. WhatsApp pyytää meitä välittömästi jakamaan profiilipäivitykset, jotta kaikki saavat tietää uudesta avataristamme.

2) Avatarien luominen iPhonessa

IPhonessa mukautetun avatarin luominen WhatsAppissa on hyvin samanlainen kuin Androidissa. Aloittaaksesi meidän on avattava WhatsApp-sovellus, paina valikkoa asetukset ja paina ääntä Avatarit näkyy heti profiilikuvan alla.

Uudessa näytössä painamme Luo avatarisijatketaan alkaa ja räätälöimme sen ulkonäköä toimimalla Android-sovelluksessa jo nähtyjen kohteiden ja valikoiden mukaan ihonväristä aina sen hatun väriin, jota haluamme alter egomme käyttävän.

3) Avatar-pohjaisten tarrojen käyttäminen

Uuden avatarin luominen avaa lukituksen yksi uuden WhatsAppin halutuimmista ominaisuuksista: mahdollisuus käyttää avatariamme a joukko yksilöllisiä tarroja.

Katsoaksemme nopeasti näitä uusia tarroja meidän tarvitsee vain viedä meidät polkua pitkin Asetukset -> Avatarit ja paina eteenpäin Selaa tarroja nähdäksesi mitä tarroja voimme käyttää. Nämä tarrat on luonut suoraan Meta, ja niitä voidaan käyttää välittömästi ilman, että niitä tarvitsee ladata.

varten käytä uusia tarroja avaamme chatin tai ryhmän WhatsAppissa, paina hymiön muotoista kuvaketta (Androidissa) tai arkin muotoista kuvaketta pyöristetyllä kulmalla (iPhonessa), paina Avatar-kuvaketta (hymyilevä kasvo) ja valitse yksi henkilökohtaisista tarroista, jotka on luotu mitattavaksi avatariin.

Näiden tarrojen tyyli muistuttaa läheisesti Memojilla ja Animojilla hankittavia tarroja, kuten löytyy oppaistamme kuinka käyttää AR Emojisia Samsung Galaxyssa ja kaikissa älypuhelimissa Älä viitsi kuinka lähettää Memoji ja Animoji Whatsappista Androidille.

4) Lisää avatarisi profiilikuvaksi

WhatsAppilla luotua avataria voidaan käyttää käyttäjän profiilikuvanajotta sinulla olisi aina hyvä vaihtoehto tähän mennessä käytetyille henkilökohtaisille kuville.

Jos haluat lisätä avatarin profiilikuvaksi, avaa WhatsApp-sovellus ja vie meidät polkua pitkin Asetukset -> Avatarit ja jatkamme Luo profiilikuva aloittaaksesi profiilimme mukana tulevan uuden kuvan luomisen.

5) Muokkaa tai poista avataria

Emme enää pidä luomastamme avatarista ja haluamme muuttaa tai poistaa sen? Ei mitään helpompaa! Palataan polulle Asetukset -> Avatarit ja paina kynäkuvaketta (Androidissa) tai kohdetta Muokkaa avataria (iPhonessa) muuttaaksesi avatarimme ulkonäköä.

Jos kuitenkin halusimme poistaa luodun avatarin, meidän tarvitsee vain painaa kohdetta Poista avatar; mikään ei estä meitä luomasta täysin uutta milloin tahansa toistaen edellisissä luvuissa kuvatut vaiheet.

Johtopäätökset

WhatsApp on rikastettu toiminnolla, joka ilahduttaa kaikkia käyttäjiä he rakastavat muokata tiliään ja esiintyä chateissa oman avatarinsa kanssa. WhatsApp antaa sinun käyttää myös a sarja eksklusiivisia tarroja, jotka perustuvat luotuun avatariin ja käytä sitä profiilikuvana.

Voimme lukea oppaitamme luodaksesi uusia tarrasarjoja ja uusia hymiöitä sovellus luoda henkilökohtaisia ​​hymiöitä (hymiöitä) chatissa ja messengerissä ja miten muuta valokuva personoiduksi Emojiksi kasvomme avulla.

Indeksi
  1. 1) Avatarien luominen Androidissa
  2. 2) Avatarien luominen iPhonessa
  3. 3) Avatar-pohjaisten tarrojen käyttäminen
  4. 4) Lisää avatarisi profiilikuvaksi
  5. 5) Muokkaa tai poista avataria
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up